• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcos için civanperçemi mi aslanpençesi mi ?

tamam canım insallah güzel haberlerle döneriz yarın gidicem kuzum

hadi bakalım hayırlısı :16:
şimdi rast geldim forumda bir başlığa belki sende duymuşsundur..tüylere karşı limon tuz karışımı varmış ve bitiriyomuş tüyleri..
aynı durumadyız ya senle bekar be pkoslu olarak tüy problemin vardır seninde kesin..deniycem ben inş işe yarar seninle de paylaşayım dedim :27:

hadi bakalım hayırlısı :16:
şimdi rast geldim forumda bir başlığa belki sende duymuşsundur..tüylere karşı limon tuz karışımı varmış ve bitiriyomuş tüyleri..
aynı durumadyız ya senle bekar be pkoslu olarak tüy problemin vardır seninde kesin..deniycem ben inş işe yarar seninle de paylaşayım dedim :27:

olmazmı nasıl yapılıyomus canım cok sagollll

canım benim doktora gittim kan degrlerime baktırdım ama dahiliye doktoruna gittim.prolaktine felan baktırdım seker yükleme testine sekerime normal cktı sükür kuzu.hayıtı yapıcam sen naptın

canım benim doktora gittim kan degrlerime baktırdım ama dahiliye doktoruna gittim.prolaktine felan baktırdım seker yükleme testine sekerime normal cktı sükür kuzu.hayıtı yapıcam sen naptın

dün işim çıktı canım gidemedim sonucu almaya hastaneye..pazartesi alıcam ama doktora 12 agus.ta randevum var ancak o zaman kan ve ultrasonu gösterebilicem..
çok şükür sevindim adına değerlerinin iyi çıkması önemli..prolaktin kaç çıktı?? yüksek çıkmasında gebeliği zorlaştırıyormuş..

dün işim çıktı canım gidemedim sonucu almaya hastaneye..pazartesi alıcam ama doktora 12 agus.ta randevum var ancak o zaman kan ve ultrasonu gösterebilicem..
çok şükür sevindim adına değerlerinin iyi çıkması önemli..prolaktin kaç çıktı?? Yüksek çıkmasında gebeliği zorlaştırıyormuş..

prolaktinim 291 (102-496) arası normalmis
sekerim 101
seker yükleme testim 83
cıktı kuzuuuu sagol.
Insallah sende iyi sonuclar alırsın canım

prolaktinim 291 (102-496) arası normalmis
sekerim 101
seker yükleme testim 83
cıktı kuzuuuu sagol.
Insallah sende iyi sonuclar alırsın canım

benim prolaktinim 31 çıkmıştı anlamayadım bu üç rakamlıları, ama normalse iyi tabi senin için :)
FSH ve LH çok önemli pcos da onlar nasıl çıktı??

Son düzenleme:
benim prolaktinim 31 çıkmıştı anlamayadım bu üç rakamlıları, ama normalse iyi tabi senin için :)
FSH ve LH çok önemli pcos da onlar nasıl çıktı??

canım lh ım fsm ımdan yüksek klasik pcos degerleri...hayıtı dencem bayrmdan sonra bakalım sana gelişmeleri yazarım canım 3 ayda etki ediyomu tüylenmemi azaltıcakmı ve prolaktin degerim ne olacak görcez:9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
canım lh ım fsm ımdan yüksek klasik pcos degerleri...hayıtı dencem bayrmdan sonra bakalım sana gelişmeleri yazarım canım 3 ayda etki ediyomu tüylenmemi azaltıcakmı ve prolaktin degerim ne olacak görcez:9::9::9::9::9:

hadi bakalım inşallah şifa olur canım..ona göre bende başlarım örneğim olursun benim :16:

deneyemedim canım suan izindeyim evimde degilim ondan ama gidince yapıcam sen yaptınmı nasıl bir degişim varmı kuzuuuu

valla kuzucum 4 gündür sürüyorum tabi henüz çıkmadı tüyler ancak on güne belli olur sonuç..ama yumuşacık oluyor tenin bide beyaz beyaz tuzlu :1:

yaaaa ciddenmi kuzu ben lazere basladım

bende lazere gittim 2 seneye yakın çok etkisi oldu koltuk altı ve özel bölgeye ama göbeğime hiç etki etmedi bende çareyi limon tuz da buldum işe de yaradı çok şükür umarım tekrar çıkmaz.. :18:

Son düzenleme:
Back
X