- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar pcos olduğum için düzenli adet olamıyorum..soğan kürü de işe yaramadı..ilaç da içmek istemiyorum civanperçemi ve aslanpençesini araştırdım ikisi de etkiliymiş sanırım..kullanan varsa yardımcı olabilir mi? hangisini içsem karar veremedim :26:
ben ikisinden bir tatlı kaşığı kadar alıp kaynamış suya atıyorum ve 10 dk bekletip süzüp içiyorum kesinlikle kaynatmıyosun kaynatırsan hem acı oluyor hemde anlamı kalmıyor ..
canım ben hayıt otu ile civanpercemi aldım 2 ni beraber içicem oructan sonra
bende ramazanın bitmesini bekliyorum kullanmak için..sen neden dolayı içiceksen canım?
canım bendede pcos var ve ilaçsız adet olamiyorum suan lutenly adlı adet söktürücüyü kullanyom bu 2.ayım kullanalı bu ilacı.bundan önce diane 35 kullandım uzun bir süre sonra bıraktım.bide ecopirin adlı aspirini kullanıyorum doktorum verdi.adetleri düzenlemesi ve tüylenme için kullanıcam kuzum.ayrıca hamiş kalmak için hazırlık bekarım ama olsun :)
canım bendede pcos var ve ilaçsız adet olamiyorum suan lutenly adlı adet söktürücüyü kullanyom bu 2.ayım kullanalı bu ilacı.bundan önce diane 35 kullandım uzun bir süre sonra bıraktım.bide ecopirin adlı aspirini kullanıyorum doktorum verdi.adetleri düzenlemesi ve tüylenme için kullanıcam kuzum.ayrıca hamiş kalmak için hazırlık bekarım ama olsun :)
off canım ya aynı durumdayız bende bekarım ve çok korkuyorum ileride bebek konusunda bi sıkıntı çıkar diye..
bende ilaçsız adet olamıyorum farlutal alıyorum çok zorda kalırsam..bıktım artık doğum kont haplarındn içmiyorum artık..bitkilere verdim kendimi bakalım :)
doktor kontrollrine bende devam ediyorum hormon teslerim iyi çıktı çok şükür içtğim adaçayı ve soğan kürküne borçlyum kesin :) yarın da ultrasona giicem umarım kistler gitmiştir soğan sayesinde :26:
bu arada ecopirin i adet dzensizliği için ilk defa duydum, işe yarıyor mu gerçekten..
kilo sorunun varmı canım benim yok ama genede adet olamıyorum.bende bıktım ilaçlardan valla.farlutalı bende kullandım vücudda ödem yapıyomus ondan doktorum fazla yüklenmeyelim dedi lutenly verdi memnunum ilaç bittikten bi 10 gün içinde adet oldum.sogan kürünü bende 1 ayyaptım oructan bu ay yapamadım.hayıtı bayaöven var kuzu belki sadece hayıtı yapıp içerim
Bebek Yapım Bakım Onarım: Polikistik Over Sendromu (PKOS) Diyeti
canım bi sunu oku derim kürlerde var altta
canım ecopirin aspirin.aspirini uzun süre diane kullandıgım için verdi doktor.bu arada kanı cıvıtıyo ve rahime kan gitmesini saglıyo hamile kalmaktata kolaylık saglıyormus.netten arastırdım.aspirinin hiç bi zararı yok ayrıca kalp krizinden önlüyor doktoruna söle eger uygunsa yazsın sanada
yok şekerim kilo sorunum hatta zayıfım diyebilirm avantaj bizim için tabi ki sende kilonu korumaya çalış derim..sadece göbek bölgem var buda bu hastalığın sonucu maalesef..
farlutalı bende içmiyorum çok 15 gün içinde gidicem doktora sorarım aspirini canm sağolasın..
hayıtı ben prolaktin hormonunu yükseltiyor diye duydum yani süt hormonu gebelik engelliyor yükseldiği zaman o yüzden içmektn vazgectim arastır sende istersen..
senin hormon değerlerin nasıl umarım yüksek değildir..
sağol canım cevap için..
peki ne zamandır içiyorsun? adet düzenleyici işlevi oldu mu??
bak bunun 2 türlü kullanımı var
1.si yumurta geliştirmek için ( bu şekilde hamile kalan arkadaşlar var)
adet olduğun gün başlıyorsun günde 3 bardak sabah öğle akşam tercihen aç karnına adetin bitene kadar
2.si adet düzenlemek için
adet bitiminde başlıyorsun günde 2 bardak öğle akşam 21 gün süre ile içip bırakıyorsun
ben 2.sini denemiştim gününde adet olmuştum
enim canım degerlerim pcos hastasının degerleri.lh yüksek evetonuda duydum takip ettirmek gerek onu aylık prolaktini.benimde bel bölgem öyle aynen bide bana doktor en yakın zamanda evlen dedi
benim geçen ay yaptırdığım hormon testleriden her zamankindn farklı çıktı..benimde hep LH, fSH den yüksek olurdu ama bu sefer LH FSH den düşük çıktı anlamadım iyi bişeyler oluyor galiba :) bakalım bugünde ultrason çektirdim cuma sonucu alıcam ondan da pcos çıkmazsa bayram ederim..
bence de eğer damat adayı varsa yaş geçmeden evlen derim bende
çok çok sağol canım bende diyordum ne zaman başlasam diye aydınlatmış oldun beni :) araştırdım herkes farklı bir şey söylemiş çünkü..
bekar olduğum için bende ikincisini yapıcam o zaman..umarım işe yarar..
aç tok karın farketmez diimi??
hadi bakalim sevindim canim insallah güzel cıkara sonucun.bende cuma gidicem doktora.var aday insallah olur hayırlısı ile.tamam canım durumdan haberdar et
inşallah canım senin de her şeyin düzelir, sonuçlar tertemiz çıkar inş..
Yarın alıcam ultrasın sonucumu bakalım anlayabildiğim kadar okurum yazarım buraya :)
sende yarın gidicen galiba sende ne oldu ne bitti söylersin...