- 17 Mart 2013
- 142
- 32
. Hııı kolaydı zaten ağlamamak))) ben de ağlamak istemiyorum. Ya düşün kardeşim bana "abla hamile misin? Bu ne duygusallık? Sürekli ağlıyorsun!" diyor. Ayrıca valla ya kadın 70'inde böyle, ben 20'mde vasatım! Bu arada sen 21 yaşındaymışsın, ne ara bitirdin üniversiteyi? (Not: valla sen üniversitede benim arkadaşım olsaydın döverdim seni kız o ne öyle o kadar alkol alınır mı?) gelelim benim söyleyeceğim saçım için uygun gördüğüm tedaviyi sana danışmaya… şimdi ben diyoum ki, Xpecia diye bir tablet varmış, saçın köklerini DHT hormonundan koruyormuş, içeriği bitkiselmiş, yan etkisi yokmuş. Bir de Alopecia Saç Serumu varmış. O da DHT'yi engelleyerek saç dökülmesini durdurmaya yardımcı oluyormuş. Sence her şey için çok geç kalmadan bunlara başlayayım mı? (DHT yani Dehidrotestesteron saçları döken bir hormon olup testesteronun saç düşmanı olan hali)
Ben hiçbir kür uygulamayacağım. Sadece iyi beslenip sporumu (yani yürüyüşümü yapacağım.) ek olarak da maalesef kimyasal olsa da losyon ve tablet kullanarak saçlarımı kaybetmemeye ve bazılarını da geri kazanmaya çalışacağım. Her ne şekilde olursa olsun, yeter ki düzelsin:'(hahaha napcan gençlikte içmeyelim mi :) tatile gittiğimde yine içerim ya guvendığın arkadaslarınla olduktan sonra içmek te guzel be bole ıcıysun bazen aglıyosun bazen oynuyosun :) iki yıllık okudum ben lise biter bitmez gittim o tabletleri bende duydum sanırım senin saçında benımkisi gibi yağlı bunları da araştırmdım ben canım kesin sonuç oldugunu sanmıyorum sana tavsiyem şimdilik bunları ertele ilk önce şu kislerinle savaş ve dıstan dogal bakımlar yap benım bu solediklerinden daha etkili bi losyon dusuncem var suan dediğim gibi saçlarımın dokulmesi azaldıgı ıcın erteledim miracle losyon dht onlemek için netten bak istersen erkekler bulmuş bu losyonu dıştan uygulanıyo ama işte kımyasal oldugu ıcın bıraz erteledim ama mutlaka denicem :) ama hap kullanmanı tavsıye etmem ya sonucta ilaçla duzelen sey ılacı bıraktıgında geri gelir omrunun sonuna kadar da kullanamıcana gore :/ bn bıraz para bırıktırıp saç mezoterapisine gitcem yeni çıkan saçlarım guclensin diye
Ya ben bu İbrahim Saraçoğlu'nun kürlerini yapmaya karşı olduğum için o kürler hakkında çok fikrim yok. Sizin çörek otu, bal, tarçın kürü ile ilgili "yumurtayı olgunlaştırıyor ama yumurta çatlamayınca kistler çoğalıyor." Mantığı bana akıllıca geldi. Ancak hiçbir fikrim yok dediğim gibi. Ben bu kürle ilgili başlık açtım ama vazgeçtim, uygulamayacağım.Merhaba arkadaslar Seasunocean Yok önemli değil anlayabiliyorum sizi insan taktı mı takıyor bu duruma iyice agresif depresif oluyo bende sırf bugün kaç defa agladım tek istediğim normal bayanlar gibi adwt olmak sağlıklı yumurtlamak,uzun zamandan beri var bende bu rahatsızlık ama evlendikten sonra iyice takmaya basladım özellikle benle birlikte evlenen arkadaslar falan cocuk sahibi olmaya baslayınca ben adet bile göremezken nasıl hamile kalcam diye her gün kendimi yiyip bitiryorumAllah hepimizn Yardımcısı olsun ne dym bir de bu bahsedilen bal tarçın çörekotu kürüne bazı insanlar bende daha cok kist yaptı demiş bu kür yumurtalarının olgunlasmasını saglıyomus eger biz pkolularda yumurta catlatamama sorunu varsa bu kür sayesinde daha cok yumurta olcak ama biz catlatamayınca daha fazla kist olcak bu mantık dogru mu sizce? Napcagımı ne kullancagımı sasırdım ben sogan kürü de içtim ama bir etkisi olmadı gibi sanki
Sizlerin adet döngüsü nasıl peki kaç günde oluyorsunuz benim 3 aydan fazla oldu olamıyorum napsam bilemedim artık sinirlerim cok bozuluyo bu arada sacınız için hergün bir tatlı kasıgı çörek otunu çiğneyerek iyice dişlerinizle ezrrek yutmayı deneyin isterseniz cünkü bilim insanları mucize diyor çörek otu için Peygamber efendimiz de ölümden baska her derda deva demiş çörek otu için ben onu yapıyorum saçlara da iyi geliyormus bir arastırın istersenizYa ben bu İbrahim Saraçoğlu'nun kürlerini yapmaya karşı olduğum için o kürler hakkında çok fikrim yok. Sizin çörek otu, bal, tarçın kürü ile ilgili "yumurtayı olgunlaştırıyor ama yumurta çatlamayınca kistler çoğalıyor." Mantığı bana akıllıca geldi. Ancak hiçbir fikrim yok dediğim gibi. Ben bu kürle ilgili başlık açtım ama vazgeçtim, uygulamayacağım.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Günde bir kaşık çörek otunu iyice çiğneyerek yutacağım. Benim 5 ay adet olmadığım olmuştu, karnım şişmişti hatta, 4 aylık hamile gibi dolanıyordum etrafta. 3 ay geciktiği oluyor, 2 ay geciktiği oluyor, 4 ay geciktiği oluyor. Peki siz kaç yaşındasınız?Sizlerin adet döngüsü nasıl peki kaç günde oluyorsunuz benim 3 aydan fazla oldu olamıyorum napsam bilemedim artık sinirlerim cok bozuluyo bu arada sacınız için hergün bir tatlı kasıgı çörek otunu çiğneyerek iyice dişlerinizle ezrrek yutmayı deneyin isterseniz cünkü bilim insanları mucize diyor çörek otu için Peygamber efendimiz de ölümden baska her derda deva demiş çörek otu için ben onu yapıyorum saçlara da iyi geliyormus bir arastırın isterseniz
Aynı ben gibisiniz normal bayanlsrın her ay bir yunurtası diğer yumurtalara göre daha fazla gelişiyormus ve catlıyormus döllenme olmayınca kanamayla atılıyomus bizim sorunumuz yumurtalatımız catlayscsk seviyeye kadar büyüyemiyo büyüyemeynce catlayamıyo öle kalıyomus kaldıkça da kiste dönüyomusuz bana böle anlattılar bizim bir şekilde dogru kürü ve ya bitkiyi bulup yumurtalarımızın büyüme asamasında destek cıkmamız lazım ama napmalıyız bit türlü bilemiyorum cok arastıyorum, yeni brsyler bulursam sizle paylasırım sizde paylasın ama olur mu? Bu arada ben 25 yasımdaymBen de öyle yapmayı düşünüyorum. Günde bir kaşık çörek otunu iyice çiğneyerek yutacağım. Benim 5 ay adet olmadığım olmuştu, karnım şişmişti hatta, 4 aylık hamile gibi dolanıyordum etrafta. 3 ay geciktiği oluyor, 2 ay geciktiği oluyor, 4 ay geciktiği oluyor. Peki siz kaç yaşındasınız?
Ben hiçbir kür uygulamam. Dolayısıyla kür araştırmıyorum ve sanırım araştırmayacağım. O yüzden kürler hakkında yardımcı olamam size. Yalnız PKOS'ta şekersiz, düşük glisemik indeksli besinlerle sağlıklı bir beslenme şekli benimsemek ve her gün egzersiz yapmak (en iyisi yürüyüş) PKOS'tan kurtulmanın önemli bir yolu.Aynı ben gibisiniz normal bayanlsrın her ay bir yunurtası diğer yumurtalara göre daha fazla gelişiyormus ve catlıyormus döllenme olmayınca kanamayla atılıyomus bizim sorunumuz yumurtalatımız catlayscsk seviyeye kadar büyüyemiyo büyüyemeynce catlayamıyo öle kalıyomus kaldıkça da kiste dönüyomusuz bana böle anlattılar bizim bir şekilde dogru kürü ve ya bitkiyi bulup yumurtalarımızın büyüme asamasında destek cıkmamız lazım ama napmalıyız bit türlü bilemiyorum cok arastıyorum, yeni brsyler bulursam sizle paylasırım sizde paylasın ama olur mu? Bu arada ben 25 yasımdaym