- 17 Mart 2013
- 142
- 32
. Hııı kolaydı zaten ağlamamak))) ben de ağlamak istemiyorum. Ya düşün kardeşim bana "abla hamile misin? Bu ne duygusallık? Sürekli ağlıyorsun!" diyor. Ayrıca valla ya kadın 70'inde böyle, ben 20'mde vasatım! Bu arada sen 21 yaşındaymışsın, ne ara bitirdin üniversiteyi? (Not: valla sen üniversitede benim arkadaşım olsaydın döverdim seni kız o ne öyle o kadar alkol alınır mı?) gelelim benim söyleyeceğim saçım için uygun gördüğüm tedaviyi sana danışmaya… şimdi ben diyoum ki, Xpecia diye bir tablet varmış, saçın köklerini DHT hormonundan koruyormuş, içeriği bitkiselmiş, yan etkisi yokmuş. Bir de Alopecia Saç Serumu varmış. O da DHT'yi engelleyerek saç dökülmesini durdurmaya yardımcı oluyormuş. Sence her şey için çok geç kalmadan bunlara başlayayım mı? (DHT yani Dehidrotestesteron saçları döken bir hormon olup testesteronun saç düşmanı olan hali)
hahaha napcan gençlikte içmeyelim mi :) tatile gittiğimde yine içerim ya guvendığın arkadaslarınla olduktan sonra içmek te guzel be bole ıcıysun bazen aglıyosun bazen oynuyosun :) iki yıllık okudum ben lise biter bitmez gittim o tabletleri bende duydum sanırım senin saçında benımkisi gibi yağlı bunları da araştırmdım ben canım kesin sonuç oldugunu sanmıyorum sana tavsiyem şimdilik bunları ertele ilk önce şu kislerinle savaş ve dıstan dogal bakımlar yap benım bu solediklerinden daha etkili bi losyon dusuncem var suan dediğim gibi saçlarımın dokulmesi azaldıgı ıcın erteledim miracle losyon dht onlemek için netten bak istersen erkekler bulmuş bu losyonu dıştan uygulanıyo ama işte kımyasal oldugu ıcın bıraz erteledim ama mutlaka denicem :) ama hap kullanmanı tavsıye etmem ya sonucta ilaçla duzelen sey ılacı bıraktıgında geri gelir omrunun sonuna kadar da kullanamıcana gore :/ bn bıraz para bırıktırıp saç mezoterapisine gitcem yeni çıkan saçlarım guclensin diye