- 20 Şubat 2022
- 4.600
- 2.833
Polikistigin ozelligi o gobek yaglanmasi maalesef canim yaEvet ve ne kadar verirsem vereyim kilo göbek bölgem hiç erimiyor ve 6 aylık hamile gibi gözüküyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polikistigin ozelligi o gobek yaglanmasi maalesef canim yaEvet ve ne kadar verirsem vereyim kilo göbek bölgem hiç erimiyor ve 6 aylık hamile gibi gözüküyor
Şey bide kusura bakmayın bişey daha sorabilir miyimPolikistigin ozelligi o gobek yaglanmasi maalesef canim ya
Tabiki sorabilirsinŞey bide kusura bakmayın bişey daha sorabilir miyim
Umarım fazla ileriye gitmeden Rabbim bana da nasip ederBi arkadaşımda bekarlığından vardı evlendi doğal yolla hamile kaldı doğurdu. Bende çocukluk zamanlarımdan beri var ve ileri derecede. Hiç doğal yolla hamile kalamamıştım en sonunda tüp bebek yaptırdım bi kızım var. Kızım henüz 1 buçuk yaşında ve ben hayatımın şokunu yaşadım doğal yolla hamile kaldığımı öğrendim. Henüz doğum kilolarımı verememiştim o derece düşün.
Polikistik over bi hastalık değil bi çeşit sendrom. Kilo kontrolü sağlıklı beslenmek en önemli kurallar. Bu sizde hiç geçmez yalnızca semptomları hafifleyip çoğalabilir dönem dönem. Ve genetiktir annede veya onun annesinde vardır nesilden nesile gelir. Önceki kuşaklarda daha az görülme sebebi yada daha az semptomların yaşanma sebebi genel olarak organik ve doğal beslenmeleri hareketsiz kalmamaları. Geldiğimiz dönemde bunlar pek mümkün olamadığından biz etkiler i daha fazla görüyoruz. Anne olmaya engel değildir sadece biraz uğraştırır. Doğal yolla, tedaviyle yada tüp bebekle hamile kalan çok kadın var ve doktorların en sevdiği hasta tipi çünkü çok fazla yumurta elde edebiliyorlar.
Ben çok yiyen bir insan değilim normalde ama oldum olası o kadar yememe rağmen kilo alır veremem kolay kolayLiseden beri polikistik sahibiyim, o kadar korkulacak bir şey değil. Hamile kalmak istiyorsanız şekeri, hamur işini hayatınızdan uzaklaştırın. Sağlıklı şekilde beslenin. Polileri besleyen şekerdir demişti doktorum. Şeker ve hamur işinden uzak kalırsan iyileşme görürsün. Üç çocuk sahibiyim, kendiliğinden oldu hepsi. Doğum yapınca geçecek dediler hala var, arkadaş yazmış yukarıda göz rengi gibi. Kurtulamazsın ama kontrol altında tutarsın. Stres yapma, asıl o tehlikeli olan.
Bu klomen ilacını kullandıktan sonra adetinin 15 i günü gel dedi duyduğum kadarıyla yumurtanın büyüklüğüne alttan bakiyolarmis doğru muTabiki sorabilirsin
Evet arkadaşım alttan bakiyolar alttan daha guzel gozukuyo cok iyi bi ultrason aleti varsa doktorun kasiktanda bakan oluyo ama genelde alttan bakıyorlar .. insaAllah yumurtalarin guzelce buyur catlatma ignesi verir doktorun Rabbimde gonlune gore verir insaAllahBu klomen ilacını kullandıktan sonra adetinin 15 i günü gel dedi duyduğum kadarıyla yumurtanın büyüklüğüne alttan bakiyolarmis doğru mu
Bu klomen ilacını kullandıktan sonra adetinin 15 i günü gel dedi duyduğum kadarıyla yumurtanın büyüklüğüne alttan bakiyolarmisTabiki sorabilirsin
Teşekkür ederim sağolasınEvet arkadaşım alttan bakiyolar alttan daha guzel gozukuyo cok iyi bi ultrason aleti varsa doktorun kasiktanda bakan oluyo ama genelde alttan bakıyorlar .. insaAllah yumurtalarin guzelce buyur catlatma ignesi verir doktorun Rabbimde gonlune gore verir insaAllah
Üzülünce inan stresten hiç olmuyor bende oleydim kendi halıne bırakÇok teşekkür ederim umarım yavrunuzu sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız bu iki haftadır uyku uyuyamıyorum psikolojikmen çöktüm stresten düşünceden böyle hikayeler ve mesajlar birazda olsa içime su serpti endisemi azalttı ve moralimi çok yükseltti
Üzülünce inan stresten hiç olmuyor bende oleydim kendi halıne b
Bence kilon fazla hemen kilo ver kilo verince adetlerinde düzene giriyor ve gebe kalma şansında artıyor73 kiloyum boyum 1 .62 çok mu peki kilom engel olur mu
Yemeği evet azaltabilirim ama egzersiz hareket konusunda korkuyorum yapmaya ya olursa hamilelik ve ben farketmeden fazla zorlandiğim için düşerse diye düşünmüyor da değilimBence kilon fazla hemen kilo ver kilo verince adetlerinde düzene giriyor ve gebe kalma şansında artıyor
Zaten polikistikler kolay kilo vermezler, kilo direnci yapıyor.Ben çok yiyen bir insan değilim normalde ama oldum olası o kadar yememe rağmen kilo alır veremem kolay kolay
Yürüyüşten zarar gelmez kiYemeği evet azaltabilirim ama egzersiz hareket konusunda korkuyorum yapmaya ya olursa hamilelik ve ben farketmeden fazla zorlandiğim için düşerse diye düşünmüyor da değilim
Vericem engel eğer kiloysa beslenmeyse vericem dikkat te edicem umarım bir gün bende Buraya hikayemi mutlu sonla yazabilirimYürüyüşten zarar gelmez ki
İnşallah hepimiz yazarız motivasyonun hep yüksek olsun olumsuz düşüncelerden uzak ol anne olacağına önce kendini inandırVericem engel eğer kiloysa beslenmeyse vericem dikkat te edicem umarım bir gün bende Buraya hikayemi mutlu sonla yazabilirim
İnsülin direncinden de kilo vermek zorlaşıyor. Hepsi birbirine bağlı. Pkos Aten bir kısır döngü... İçinde sıkışıp kalıyorsun. Yumurtlamayinca hormonlar yukseliyo insülin direnci oluşuyor kilo yapıyor. Sonra sil baştan birdaha... Yıllarca duphaston diye bir ilaçla adet gördüm. Doktora gitmeyi de bıraktım çünkü bikmistim artık. Hep aynı şeyleri dinlemek yoruyor insanı. Kendiliğinden hamile kaldım çok şükür. Ama gerçekten Allah düşmanıma vermesin .Evet ve ne kadar verirsem vereyim kilo göbek bölgem hiç erimiyor ve 6 aylık hamile gibi gözüküyor
Teşekkür ederim evet zor bir imtihan Rabbim bu yolda isteyen herkese nasip etsinİnsülin direncinden de kilo vermek zorlaşıyor. Hepsi birbirine bağlı. Pkos Aten bir kısır döngü... İçinde sıkışıp kalıyorsun. Yumurtlamayinca hormonlar yukseliyo insülin direnci oluşuyor kilo yapıyor. Sonra sil baştan birdaha... Yıllarca duphaston diye bir ilaçla adet gördüm. Doktora gitmeyi de bıraktım çünkü bikmistim artık. Hep aynı şeyleri dinlemek yoruyor insanı. Kendiliğinden hamile kaldım çok şükür. Ama gerçekten Allah düşmanıma vermesin .