Bende pcosluyum hiç bir zaman gecikme yaşamadım hatta erken bile oluyordum dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugünde gelen giden yok test yaptım sabah negatif goguslerimde ağrı ve kasıklarıma ve alt kasımdan Giren kramplarim oluyorSAT 8 ARALIK 37-38 adet olmam gerekiyordu ve olmadım. Pcos var ve pcos olmama ragmen ilk defa bu kadar uzun süreli adet görmedim. Geç döllenmedir belki diye Bugün 11. gün kan testi verdim negatifadet olmaya dair de bir belirti yok üzgünüm paylaşmak istedim. Yaş 29 kilo problemim yok ve sağlıklı besleniyorum sigara yok alkol yok stres yapacagım bir şey yok.
Sadece pikassos diye bir ilaç kullanıyorum doktorum verdi. Ben şu ana kadar hiç aylarca adet görmediğim olmadı. Kasım ayında doktorum yumurta takibi yaptı yumurtam vardı ama çatlamamıştı çatlatıp ilişki önerecekti fakat eşimde sperm ileri hızda düşüklük var 3 aylık bir süreç tanıdı bize. Paketli gıdalardan ve karbonhidrat dan uzak kalacak şekilde beslenme şekli ve takviye verdi.ben de pcosluyum, aylarca adet görmediğim oluyordu. o zamanlar haftada 1 idrar testi yapıyordum bir şey varsa haberim olsun diye. tedavi, ilaç, takviye vs kullanıyor musunuz? inositol adeti düzenlemekte çok etkili oluyor.
Hemen test yapma en azından 10 gün geçsinBende pcosluyum hiç bir zaman gecikme yaşamadım hatta erken bile oluyordum dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugünde gelen giden yok test yaptım sabah negatif goguslerimde ağrı ve kasıklarıma ve alt kasımdan Giren kramplarim oluyorçok korkuyorum hiç böyle olmazdi
Gerek kalmadı galiba canım çok çok acil renk pembe leke gelmiş hastalaniyorum büyük ihtimalleHemen test yapma en azından 10 gün geçsin
picassos un içinde var inositol, bırakmaıyn kullanmayı. inositol aynı zamanda yumurta kalitesini de artırıyor. inşallah en kısa zamanda kavuşursunuzSadece pikassos diye bir ilaç kullanıyorum doktorum verdi. Ben şu ana kadar hiç aylarca adet görmediğim olmadı. Kasım ayında doktorum yumurta takibi yaptı yumurtam vardı ama çatlamamıştı çatlatıp ilişki önerecekti fakat eşimde sperm ileri hızda düşüklük var 3 aylık bir süreç tanıdı bize. Paketli gıdalardan ve karbonhidrat dan uzak kalacak şekilde beslenme şekli ve takviye verdi.
yok bırakmadım iki aydır düzenli kullanıyorum. amin inşaallah kavuşuruz cümleden :)picassos un içinde var inositol, bırakmaıyn kullanmayı. inositol aynı zamanda yumurta kalitesini de artırıyor. inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz
Sonucunuz ne olduyok bırakmadım iki aydır düzenli kullanıyorum. amin inşaallah kavuşuruz cümleden :)
Hala adet olmadım
11. Gün kan verdim negatifti. Ondan sonra daha da test vs yaptırmadım. Şayet hamileysem pek sanmıyorum ama bariz belli olana kadar bir şey yapmayacağım bekleyeceğim. Bakalım ama hiç bir şekilde belirtim yok adet olursam hastaneye gideceğim zaten beklemedeyim. Sizin normalde düzensiz mı adetlerinizTekrar test yaptınız mı doktora göründünüz mü benimde 7 gün gecikmem var testler negatif kan vermedim ama
Benim düzenliydi ben Kasım ve aralıkta kimyasal gebelik yaşadım o zamanda bile iki üç gün gecikme olmuştu doktora gitmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz yarın sabah birdaha test yapayım da11. Gün kan verdim negatifti. Ondan sonra daha da test vs yaptırmadım. Şayet hamileysem pek sanmıyorum ama bariz belli olana kadar bir şey yapmayacağım bekleyeceğim. Bakalım ama hiç bir şekilde belirtim yok adet olursam hastaneye gideceğim zaten beklemedeyim. Sizin normalde düzensiz mı adetleriniz
Sonucunuz nedir?Düzenli olup gecikme yaşayınca insan acaba diyor. Ama işte benim gibi düzensizlikleri olan biri için çok değişik bir durum olmuyor. Ama bende hayatımda ilk defa bu kadar geciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?