- 25 Ekim 2024
- 52
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi elifsenaelif
-
Banada önerdi doktorum , SGK bunu karşılıyor mu öğrenebildiniz miBanada doktor ovulex önerdi ama fiyatı aşırı yüksek ona muadil bi takviye var mıdır acaba
Hayır ve çok pahalıBanada önerdi doktorum , SGK bunu karşılıyor mu öğrenebildiniz mi
2450 tl gibi bir fiyatı varBanada doktor ovulex önerdi ama fiyatı aşırı yüksek ona muadil bi takviye var mıdır acaba
Devlet hastanesindeki doktor ovulex önerdi ben kullandığım takviyeyi gösterince ikisi hemen hemen aynı ama ovulex biraz daha iyi ben onu öneriyorum demiştiBanada doktor ovulex önerdi ama fiyatı aşırı yüksek ona muadil bi takviye var mıdır acaba
Faydasını görürseniz burdan yazar mısınız2450 tl gibi bir fiyatı var
Polinos alfa’yı 450 TL’ye almıştım.
Uçurum fark var yani ama ovulex de aldım şuan onu kullanıyorum
Ben bugün aldım 2450 tlHayır ve çok pahalı
Faydasını görürseniz burdan yazar mısın
Sizin de mi polikistik overBen bugün aldım 2450 tl
EvetSizin de mi polikistik over
Tabiki, inşallah faydasını görürüm de yazarımFaydasını görürseniz burdan yazar mısınız
Ne zaman teşhis aldınız bir de semptomlarınız nasıl
Benim çok uzun zamandır var 3 yıla yakındır. Ama daha 1 yıldır çocuk istiyoruz. Bende regli düzensizliği vardı doktorum duphaston verdi onu kullanıyorum ve düzene girdi. Kilo ve tüylenme problemi yaşıyorum. 1 yıldır gebe kalamadığım için rahim filmi çektireceğim eşimde bugün test verdi maalesef düşük çıktı sperm sayısı şimdi ürolojiye gideceğizNe zaman teşhis aldınız bir de semptomlarınız nasıl
Anlıyorum umarım şifa buluruz ben geçen ay teşhis aldım aylardır olmamasının sebebi buymuş dedim meğer. Biz de eşim için sperm testi vereceğiz cuma günü bakalım inşallah güzel çıkar. Bir de bitkisel şeyler kullanıyor musunuz ?Benim çok uzun zamandır var 3 yıla yakındır. Ama daha 1 yıldır çocuk istiyoruz. Bende regli düzensizliği vardı doktorum duphaston verdi onu kullanıyorum ve düzene girdi. Kilo ve tüylenme problemi yaşıyorum. 1 yıldır gebe kalamadığım için rahim filmi çektireceğim eşimde bugün test verdi maalesef düşük çıktı sperm sayısı şimdi ürolojiye gideceğiz
Yok kullanmıyorum teşekkür ederimAnlıyorum umarım şifa buluruz ben geçen ay teşhis aldım aylardır olmamasının sebebi buymuş dedim meğer. Biz de eşim için sperm testi vereceğiz cuma günü bakalım inşallah güzel çıkar. Bir de bitkisel şeyler kullanıyor musunuz ?
Birçok kaynakta hayıt tohumu ve aslan pençesinin çok iyi geldiğini okudum ayrıca doktorum da önerdi eğer kullanmıyorsanız tavsiye ederim ben de yeni başladım
Benim de hormon testlerim çok normal çıktı ama yumurtlama takibi yapmadım nasıl yapılıyor vajinal muayene ile miYok kullanmıyorum teşekkür ederimaslımda hormon testim çok iyi çıktı yumurtlama takibi de yapıldı hersey yolundaydı, doktorum eşinizde bir sıkıntı olabilir dedi gerçekten de öyle çıktı, eşim daha önce vermediği için çok pişman
Doktorunuz klomen veriyor, bittikten sonra ultrasonla bakıyor bu vajinalde olur, üstten de olur. Yumurta büyüdüğü zaman ilişki öneriyor yada ovitrellr yani çartlatma iğnesi vurulmanızı söylüyor. Eşimin durumu pek iç açıcı görünmüyor. İyi bir ürolog bulduk üniversite hastanesinde cuma günü ona gideceğizBenim de hormon testlerim çok normal çıktı ama yumurtlama takibi yapmadım nasıl yapılıyor vajinal muayene ile mi
Bir de eşinizin sıkıntısı umarım küçük tedavilerle geçecek bir durumdur
En kısa zamanda ikimiz de hayırlı güzel haberler alırız inşallahDoktorunuz klomen veriyor, bittikten sonra ultrasonla bakıyor bu vajinalde olur, üstten de olur. Yumurta büyüdüğü zaman ilişki öneriyor yada ovitrellr yani çartlatma iğnesi vurulmanızı söylüyor. Eşimin durumu pek iç açıcı görünmüyor. İyi bir ürolog bulduk üniversite hastanesinde cuma günü ona gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?