Pcos/ gebelik/ ovulex

elifsenaelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
52
12
3
26
Kızlar merhaba. 20 gün sonra evlilikte birinci yılım dolacak ve 8 ay da korunmasız ilişki ile gebe kalamadım. Geçen ay doktorum Pcos teşhisi koydu. Polinos Alfa takviyesi verdi ama teşhisin etkisi ile değerlendirmedik fazla ve gebe kalmadım. Bu ay başka bir doktora gittim o da ovulex önerdi. Pcos gebelik için zorlu bir engel mi tecrübeleri olan paylaşabilir mi

Banada doktor ovulex önerdi ama fiyatı aşırı yüksek ona muadil bi takviye var mıdır acaba

Banada doktor ovulex önerdi ama fiyatı aşırı yüksek ona muadil bi takviye var mıdır acaba
Devlet hastanesindeki doktor ovulex önerdi ben kullandığım takviyeyi gösterince ikisi hemen hemen aynı ama ovulex biraz daha iyi ben onu öneriyorum demişti

Ne zaman teşhis aldınız bir de semptomlarınız nasıl
Benim çok uzun zamandır var 3 yıla yakındır. Ama daha 1 yıldır çocuk istiyoruz. Bende regli düzensizliği vardı doktorum duphaston verdi onu kullanıyorum ve düzene girdi. Kilo ve tüylenme problemi yaşıyorum. 1 yıldır gebe kalamadığım için rahim filmi çektireceğim eşimde bugün test verdi maalesef düşük çıktı sperm sayısı şimdi ürolojiye gideceğiz

Anlıyorum umarım şifa buluruz ben geçen ay teşhis aldım aylardır olmamasının sebebi buymuş dedim meğer. Biz de eşim için sperm testi vereceğiz cuma günü bakalım inşallah güzel çıkar. Bir de bitkisel şeyler kullanıyor musunuz ?
Birçok kaynakta hayıt tohumu ve aslan pençesinin çok iyi geldiğini okudum ayrıca doktorum da önerdi eğer kullanmıyorsanız tavsiye ederim ben de yeni başladım

Yok kullanmıyorum teşekkür ederim aslımda hormon testim çok iyi çıktı yumurtlama takibi de yapıldı hersey yolundaydı, doktorum eşinizde bir sıkıntı olabilir dedi gerçekten de öyle çıktı, eşim daha önce vermediği için çok pişman

Benim de hormon testlerim çok normal çıktı ama yumurtlama takibi yapmadım nasıl yapılıyor vajinal muayene ile mi
Bir de eşinizin sıkıntısı umarım küçük tedavilerle geçecek bir durumdur

Benim de hormon testlerim çok normal çıktı ama yumurtlama takibi yapmadım nasıl yapılıyor vajinal muayene ile mi
Bir de eşinizin sıkıntısı umarım küçük tedavilerle geçecek bir durumdur
Doktorunuz klomen veriyor, bittikten sonra ultrasonla bakıyor bu vajinalde olur, üstten de olur. Yumurta büyüdüğü zaman ilişki öneriyor yada ovitrellr yani çartlatma iğnesi vurulmanızı söylüyor. Eşimin durumu pek iç açıcı görünmüyor. İyi bir ürolog bulduk üniversite hastanesinde cuma günü ona gideceğiz

En kısa zamanda ikimiz de hayırlı güzel haberler alırız inşallah
Size dua edeceğim siz de bana edin lütfen.
Bir de her ne olursa olsun hayatınıza her zaman iyi şeyler çağırın. Evrenin enerjisi çok farklı neyi çağırırsanız o gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…