• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS GEBE KALMAK İMKANSIZMI

Rahim filmi cektırmeden aşılama yaptırmayın eğer aklınızda aşılama falan varsa ben yaptırdım . O süreçte boşa gitti maddı manevi de zarar gördüm .. tuplerım tıkalıymıs . Üstelik normal doğumum var sonradan tıkanmış enfeksiyondan .

Bende pkosum bende bir yılı aştıktan sonra hamile kaldım. Ama ben pkos olduğumu bile bilmiyordum doktora gidince öğrendim. 10 kilo fazlam vardı boyuma göre. 8 kilo verdim o ay. Düzenli yumurta geliştirici takviyelerimi kullandım. Diğer ay hamileydim Allah hepimize bu haberi almayı nasip etsin inşallah
Allaha dua ediyorum bana nasip ettirsin inşallah.

Yani şuan 1.5 senelik evliyim ben. Rahmim tıkalı olabilir mi bir kere bile gebe kalamadım
Belki eşinizde morfoloji bozukluğu var .

Spermde şekil bozukluğu demek

Bende de Pcos var bu arada ve pcosla hamile kalan çok kadın var .

Rahim filmini çektirin die şey için dedim ben bilemedim maddi manevi uğraştım aşılamayla yordu en azından bi sorun varsa aşılama falan yormazsınız kendınızı die dedim .

Ben de pcosluyum bence imkansız diye birşey yok. Tedavisiz bir çocuğum oldu ikiniciside yolda. Size tek tavsiyem bu süreçte zihninizi yormayın gereken testleri yapın ama piskolojinizi bozmamaya dikkat edin. Benim denemediğim yol kalmadı. 4 yılın sonunda yoruldum bıraktım ne olursa hayırlısı dedim bi kaç kür denedim evde tedavileri bıraktıktan bi kaç ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Herşeyin başı bence zihnimizi yormamak

Back
X