- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
8 yıldır tedavi için neler denediniz kilo vs var mı pcosta en önemli tedavi sağlıklı beslenmeBende 8 yıllık evliyim pcosum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 yıldır tedavi için neler denediniz kilo vs var mı pcosta en önemli tedavi sağlıklı beslenmeBende 8 yıllık evliyim pcosum
Allaha dua ediyorum bana nasip ettirsin inşallah.Bende pkosum bende bir yılı aştıktan sonra hamile kaldım. Ama ben pkos olduğumu bile bilmiyordum doktora gidince öğrendim. 10 kilo fazlam vardı boyuma göre. 8 kilo verdim o ay. Düzenli yumurta geliştirici takviyelerimi kullandım. Diğer ay hamileydim Allah hepimize bu haberi almayı nasip etsin inşallah
Zaten rahim filmi çektiricem bu ayda olmazsaEşinde ileri hızlılıkta sorun olanda vitamınlere para dökmesin keçiboynuzu kürü kullansın arkadaşım eşine denedi %35 artış aldılar 2. Ayda
Cektırın Cektırın Benımde normal doğum var 2 sene önce hamıle kalan ben şimdi çocuk bulamadım meğer tüplerim tıkanmış tüp bebeğe gectıkZaten rahim filmi çektiricem bu ayda olmazsa
Yani şuan 1.5 senelik evliyim ben. Rahmim tıkalı olabilir mi bir kere bile gebe kalamadımCektırın Cektırın Benımde normal doğum var 2 sene önce hamıle kalan ben şimdi çocuk bulamadım meğer tüplerim tıkanmış tüp bebeğe gectık
Birçok sebebde olabilir sebebsiz infertilite de olabilir . Eşinizde sperm testı yaptırsın cunkı kadın tek başına sorun olmuyor cogu kişilerdeYani şuan 1.5 senelik evliyim ben. Rahmim tıkalı olabilir mi bir kere bile gebe kalamadım
Belki eşinizde morfoloji bozukluğu var .Yani şuan 1.5 senelik evliyim ben. Rahmim tıkalı olabilir mi bir kere bile gebe kalamadım
Canım ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandim 1 sene boyunca ardından doğum kontrol hapı kullandım8 yıldır tedavi için neler denediniz kilo vs var mı pcosta en önemli tedavi sağlıklı beslenme