- 24 Temmuz 2024
- 160
- 92
- 13
- 23
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
Merhaba. Pcos hastasıyım 1.5 senedir gebe kalmadım. Acaba rahim filmi mi çekilmeliyim 1.5 senedir bir kere bile tutmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkansiz değil biraz yorucu ve zorlu bende pcosum kilo şeker saç dökülmesi tüylenme hepsi mevcut evliliğimin 3cu ayında doğal tolla gebe kaldım ovulasyon takibi yaptımBana biraz motive edermisiniz kendimi kısır hissediyorum
Canım benim biz o kadar çok gebeliğe elverisliyizki ama yumurtalarimiz hormonlarimiz izin vermiyorBana biraz motive edermisiniz kendimi kısır hissediyorum
Bende 8 yıllık evliyim pcosumYani tiroid sorunum yok. Lh 15 fsh 5.6 arası pcos işte ama olmuyor bir kere klomen ovitrlla kullandım olmadı çok üzülüyorum yani takmamaya çalışıyoruö ama bir gün gebe kalmak nasip olcakmu minnak bebek istiyorum anne olmak istiyorum
Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurGerçekten 1.5 senedir günaşırıı ilişkiden tutmadı ara kanamalar regl gecikmeleri beni çok yordu anne olmayacak diye korkuyorum bir kere bile kalamadım herşeyi kestim gene olmuyor anne olmak bu kadar zormu
Bizim artık agrisi çok oluyordu canımVarilosel ileri hız düşüklüğü mü eşimin ileri hızı 15 çıktı ama doktor sorun yok dedi 3 aydır siperrox içiyor gene olmadı bende takviyeler kullanıyorum
Tabikide rabbim o günleri gösterecek sanaBir gün bende buraya anne olcak mıyım diye yazacak mıyım o duyguyu hissetmek istiyorum allaha hep dua ediyorum
Tabikide rabbim o günleri gösterecek sanaBir gün bende buraya anne olcak mıyım diye yazacak mıyım o duyguyu hissetmek istiyorum allaha hep dua ediyorum
hamilemisiniz şu andaBebegim yok benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıl önce bu sefer galiba hamile kaldim Allah'ım aramak o kadar zorki o evlat hasreti
Hayir tatlım değilim sürecim devam ediyorhamilemisiniz şu anda
Bende pkosum bende bir yılı aştıktan sonra hamile kaldım. Ama ben pkos olduğumu bile bilmiyordum doktora gidince öğrendim. 10 kilo fazlam vardı boyuma göre. 8 kilo verdim o ay. Düzenli yumurta geliştirici takviyelerimi kullandım. Diğer ay hamileydim Allah hepimize bu haberi almayı nasip etsin inşallahMerhaba. Pcos hastasıyım 1.5 senedir gebe kalmadım. Acaba rahim filmi mi çekilmeliyim 1.5 senedir bir kere bile tutmadı