- 4 Eylül 2022
- 377
- 335
- 27
- Konu Sahibi Meryembess
Arkadaşlar yumurtalıkların sağlıklı büyümesi için neler yapılabilir ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayıt kullanabilirsin.Arkadaşlar yumurtalıkların sağlıklı büyümesi için neler yapılabilir ??
İlk defa duyuyorum nasıl kullanıldığı hakkında bir bilginiz var mı ??Hayıt kullanabilirsin.
Aaaaa çok iyi bende folik kullanıyorum havuç ve avokado yiyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum yumurtlama testimi de yapıyorum ama yeni çünkü bu ay femara ve ovitrelle kullandım .Olmayınca hsg çektirdim çok şükür temiz çıktı bundan sonra 2-3 ay dinlenmeye geçiyorum inşallah dediklerinizi yapacağım inanıyorum olacak inşallah hayırlısıyla teşekkür ederim sizede Allah gönlünüze göre versinHemen anlatıyorum.
Geçen ay yumurtlamamışım pco var duyunca panik oldum hemen çözüme geçtim.
Pilatese yazıldım düzenli yapıyorum.
Vitamin kullanıyorum folikasit vs inositol içtim gynopol
Her gün havuç yiyorum, avokado yiyorum.
Tavuk yemeyi bıraktım içinde hormon var.
Ovulasyon testine başladım her gün aksatmadan yapıyorum
Bu ay masallah kaliteli yumurtlamışım panik halimi bırakıp çözüme gittim
Ben bunları yaptım yumurtladım ve kendi çatladı
Sonucuna 2 hafta sonra bakacağız insallah
Pco olmayanlarda Bile her ay yumurtlama olmuyormus bazen yumurtlama olmayan aylar oluyormus içinizi ferah tutun bu dinlenme evresinde çok net yumurtlarsınızAaaaa çok iyi bende folik kullanıyorum havuç ve avokado yiyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum yumurtlama testimi de yapıyorum ama yeni çünkü bu ay femara ve ovitrelle kullandım .Olmayınca hsg çektirdim çok şükür temiz çıktı bundan sonra 2-3 ay dinlenmeye geçiyorum inşallah dediklerinizi yapacağım inanıyorum olacak inşallah hayırlısıyla teşekkür ederim sizede Allah gönlünüze göre versin
Bende hergün düzenli bir şekilde yürüyüş yapıyorum birde bal çörek otu ve tarçın karışımı macun hazırladım internette gördüm hormonları düzenliyormuş birde yumurtalıkları büyütüyormuş onu kullanıyorum inşallah bu ay güzel sonuç alırımAaaaa çok iyi bende folik kullanıyorum havuç ve avokado yiyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum yumurtlama testimi de yapıyorum ama yeni çünkü bu ay femara ve ovitrelle kullandım .Olmayınca hsg çektirdim çok şükür temiz çıktı bundan sonra 2-3 ay dinlenmeye geçiyorum inşallah dediklerinizi yapacağım inanıyorum olacak inşallah hayırlısıyla teşekkür ederim sizede Allah gönlünüze göre versin
Macunu tam olarak nasıl yapıyorsunuz acaba tarif nedirBende hergün düzenli bir şekilde yürüyüş yapıyorum birde bal çörek otu ve tarçın karışımı macun hazırladım internette gördüm hormonları düzenliyormuş birde yumurtalıkları büyütüyormuş onu kullanıyorum inşallah bu ay güzel sonuç alırım
Macunu tam olarak nasıl yapıyorsunuz acaba tarif nedir
İnşallah çok teşekkür ediyorumPco olmayanlarda Bile her ay yumurtlama olmuyormus bazen yumurtlama olmayan aylar oluyormus içinizi ferah tutun bu dinlenme evresinde çok net yumurtlarsınız
Doğru bende arı sütü bal polen propolis karışımı yiyorum oraya yazmayı unutmuşum instagramda bir sayfada gördüm bakalım inşallah işe yararBende hergün düzenli bir şekilde yürüyüş yapıyorum birde bal çörek otu ve tarçın karışımı macun hazırladım internette gördüm hormonları düzenliyormuş birde yumurtalıkları büyütüyormuş onu kullanıyorum inşallah bu ay güzel sonuç alırım
Öğütülmüş olarak mı aldınız kendiniz mi yaptınız
- 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal hepsini macun kıvamına gelinceye kadar karıştıyosun sonra sabah akşam aç karnına 1 yemek kaşığı yiyosun macunu kullanmaya adetin 2. Günü başlayıp 12 .gününe kadar kullanıyosun
Kendim yaptımÖğütülmüş olarak mı aldınız kendiniz mi yaptınız