- 5 Ocak 2021
- 10
- 2
- 29
-
- Konu Sahibi Meryem0101
Yumurta takibi yaptirdinizmi hic ? Catlatma ignesi falan ?Arkadaşlar 4 yıldır evliyim hiç gebeliğin olmadı Kilomda çok fazla dün doktor pcos var dedi ama pcoslu olup çok fazla hamile kalan var düşük bile yaşasalar deneyimlemişler ben 4 yılda tek bir kez eşiğine bile gelemedim ve herkes hamile çevremde kıskanmıyorum ama ben niye böyle oldum napacam bilmiyorum kilo verme sürecine girdim bir aydır azim ediyorum ama 60 kg fazlam var kolay gitmeyecek önerisi olan kilo lu olup tanıdığı kalan varmı bu şekil hamile ben anne olamayacak miyim olamadım 30 yaşıma girecem
Merhaba, kilo tabii ki pcosta çok önemli ama ben 49 kilo ile ciddi adet düzensizliği yaşayan bir pcosluydum. Yani dengeler çok karışık bence bu sendromda, bu sebeple hep olumsuzu düşünmeyin derim. Ben inofolic combi hp kullanmistim, inositol pcosa cok iyi geliyor demislerdi. 4.kutudan sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta elimde fazladan bir sürü kutu kalmıştı:) Ama eş zamanlı d vit ve omega da kullanmıştımArkadaşlar 4 yıldır evliyim hiç gebeliğin olmadı Kilomda çok fazla dün doktor pcos var dedi ama pcoslu olup çok fazla hamile kalan var düşük bile yaşasalar deneyimlemişler ben 4 yılda tek bir kez eşiğine bile gelemedim ve herkes hamile çevremde kıskanmıyorum ama ben niye böyle oldum napacam bilmiyorum kilo verme sürecine girdim bir aydır azim ediyorum ama 60 kg fazlam var kolay gitmeyecek önerisi olan kilo lu olup tanıdığı kalan varmı bu şekil hamile ben anne olamayacak miyim olamadım 30 yaşıma girecem
Hiç yaptırmadımYumurta takibi yaptirdinizmi hic ? Catlatma ignesi falan ?
Omega olarak ne kullandınız bide d vitamini olarakMerhaba, kilo tabii ki pcosta çok önemli ama ben 49 kilo ile ciddi adet düzensizliği yaşayan bir pcosluydum. Yani dengeler çok karışık bence bu sendromda, bu sebeple hep olumsuzu düşünmeyin derim. Ben inofolic combi hp kullanmistim, inositol pcosa cok iyi geliyor demislerdi. 4.kutudan sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta elimde fazladan bir sürü kutu kalmıştı:) Ama eş zamanlı d vit ve omega da kullanmıştım
Yabancı makaleler dahil çok arastirmistim bu konuyu ve pcosta yumurtlamayi sağlamak için yumurta kalitesini arttırmak için hatta pcos sendromlarini azaltmak için inositolun önemli olduğu yazıyordu aynı zamanda mutlaka d vitamini ve omega almak gerektiği. Çok geçmeden hamile kaldım zaten. Ben kullandiklarimin görselini ekleyeyim. Marka önemli mi bilmiyorum ama gerçekten doğru takviyeleri kullanmak çok önemliOmega olarak ne kullandınız bide d vitamini olarak
Yabancı makaleler dahil çok arastirmistim bu konuyu ve pcosta yumurtlamayi sağlamak için yumurta kalitesini arttırmak için hatta pcos sendromlarini azaltmak için inositolun önemli olduğu yazıyordu aynı zamanda mutlaka d vitamini ve omega almak gerektiği. Çok geçmeden hamile kaldım zaten. Ben kullandiklarimin görselini ekleyeyim. Marka önemli mi bilmiyorum ama gerçekten doğru takviyeleri kullanmak çok önemli
İnşallah bunun için uğraşıyorum ama hep umutsuz ve mutsuzumBiraz kilo vermedeen imkansız neredeyse . Dişini sıkıp bı 20 kilo verebilirsin bu süreçte ve sonrasında sağlıklı beslenip özellikle şeker tuz ve undan uzak durup gebe kalma şansını arttırabilirsin. Sağlıklı beslenerek vitamin kullanarak gebe kalan çok insan var ama beslenme çok onemli canım tabiki iyi bir doktor kontrolü nde
Ne demek umutsuz olmayın lütfen vakti geldiğinde miniğinizi kimse tutamayacak size gelecek inşallahÇok teşekkürler deneyeceğim hepsini
Amin inşallahNe demek umutsuz olmayın lütfen vakti geldiğinde miniğinizi kimse tutamayacak size gelecek inşallah
Teşekkürlerİnositol
Omega
Yesil cay-kivircik nane cayida olur
Akdeniz diyeti
Yuruyus
Pkosta en onemli seyler bunlar
Kilo ozellikle vermek sart ve yeme seklinj degistirmek gerekiyor
Pcos olmasa bile yüksek kiloda hamile kalmak çok sıkıntı o yüzden güzel bir karar vermişsiniz. Kiloda hamile kalmayı zorlaştırıyor önce kilonuzu verin takviyelerinizi kulllanın vücudunuz hazır olsun sonra denersiniz inşalalh tez vakitte pozitifi görürsünüzArkadaşlar 4 yıldır evliyim hiç gebeliğin olmadı Kilomda çok fazla dün doktor pcos var dedi ama pcoslu olup çok fazla hamile kalan var düşük bile yaşasalar deneyimlemişler ben 4 yılda tek bir kez eşiğine bile gelemedim ve herkes hamile çevremde kıskanmıyorum ama ben niye böyle oldum napacam bilmiyorum kilo verme sürecine girdim bir aydır azim ediyorum ama 60 kg fazlam var kolay gitmeyecek önerisi olan kilo lu olup tanıdığı kalan varmı bu şekil hamile ben anne olamayacak miyim olamadım 30 yaşıma girecem
AmiiinnPcos olmasa bile yüksek kiloda hamile kalmak çok sıkıntı o yüzden güzel bir karar vermişsiniz. Kiloda hamile kalmayı zorlaştırıyor önce kilonuzu verin takviyelerinizi kulllanın vücudunuz hazır olsun sonra denersiniz inşalalh tez vakitte pozitifi görürsünüz
Canim 4senedir neden bekliyorsun ki ?Hiç yaptırmadım
Merhaba, kilo tabii ki pcosta çok önemli ama ben 49 kilo ile ciddi adet düzensizliği yaşayan bir pcosluydum. Yani dengeler çok karışık bence bu sendromda, bu sebeple hep olumsuzu düşünmeyin derim. Ben inofolic combi hp kullanmistim, inositol pcosa cok iyi geliyor demislerdi. 4.kutudan sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta elimde fazladan bir sürü kutu kalmıştı:) Ama eş zamanlı d vit ve omega da kullanmıştım
Ya şunu belirtmek istedim pcos ile pko farkli seyler pcosda daha ağır bi surec olur cok yogun sivilceler ciddi adet düzensizliği kiloda dengesizlik pko dan daha ağırdır pcos.Merhaba, kilo tabii ki pcosta çok önemli ama ben 49 kilo ile ciddi adet düzensizliği yaşayan bir pcosluydum. Yani dengeler çok karışık bence bu sendromda, bu sebeple hep olumsuzu düşünmeyin derim. Ben inofolic combi hp kullanmistim, inositol pcosa cok iyi geliyor demislerdi. 4.kutudan sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta elimde fazladan bir sürü kutu kalmıştı:) Ama eş zamanlı d vit ve omega da kullanmıştım
Günde 2 kere sabah akşam kullanmıştım:)İnofolic günde kaç kez kullandınız acaba
Söyle ki doktorlar birkaç kriterin aynı anda gozlemlemek istiyor sendrom yani pcos diyebilmek için yalnızca birinin olması dediğiniz gibi sendrom sayılmıyor. Örneğin bende lh fsh oranı adet düzensizliği ve yumurtaliklardaki görünüm hepsi aynı anda mevcuttu. Sadece hormon dengesizliği olsaydı ya da sadece yumurtaliklarda pco görünümü olsaydı pcos denilemezdi. Tabi doktorun izahı ile ve bildiğim kadarıyla yanlışım varsa affola :)Ya şunu belirtmek istedim pcos ile pko farkli seyler pcosda daha ağır bi surec olur cok yogun sivilceler ciddi adet düzensizliği kiloda dengesizlik pko dan daha ağırdır pcos.