Aşılama Pcos başarısız tedaviler . Yardım edin

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen canım insülin direncim şükür ki düştü. İleride şeker hastası olmak en son istediğim şey..

Amin allah razı olsun cümlemize inşallah bende aldıklarımı hep sakladım yoksa çıkarıp çıkarıp hem kendimi hem eşimi üzüyordum
Benimde sınırdaydı ama çok şükür ilaç kullanmaya falan gerek kalmadı değerim normale döndü. Öyle illet bi hastalık ki herşeyi etkiliyor ne yazıkki . Bu süreçlerin Birgün geçeceğine ve çocuklarımıza bak sana kavuşmadan önce bunları yazmıştık diyeceğimize öyle çok inanıyorum ki sadece o günler için sabır ve şükür gerekiyor . Buraya da bu yüzden kaydoldum aslında benim derdimi yaşayanlar anlar Hesabı eşlerle ailelerle üzülmesinler diye konuşulmuyor burda herkes birbirine destek

Benimde sınırdaydı ama çok şükür ilaç kullanmaya falan gerek kalmadı değerim normale döndü. Öyle illet bi hastalık ki herşeyi etkiliyor ne yazıkki . Bu süreçlerin Birgün geçeceğine ve çocuklarımıza bak sana kavuşmadan önce bunları yazmıştık diyeceğimize öyle çok inanıyorum ki sadece o günler için sabır ve şükür gerekiyor . Buraya da bu yüzden kaydoldum aslında benim derdimi yaşayanlar anlar Hesabı eşlerle ailelerle üzülmesinler diye konuşulmuyor burda herkes birbirine destek
Ozman bizde hamile kalınca buralara yazalım inşallah nasıl oldu neler yaptımda oldu dşye. Bizim gibi olanlara faydamız olur inşallah o günlerde gelecek.Allahım sınavımızı kolaylaştırsın, en hayırlısını o bilir.

Bende bunun için buraya üye oldum ama iyi mi yaptım bilmiyprum sürekli aklımda sürekli düşünüyorum sürekli araştırma yapıyprum2🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Ozman bizde hamile kalınca buralara yazalım inşallah nasıl oldu neler yaptımda oldu dşye. Bizim gibi olanlara faydamız olur inşallah o günlerde gelecek.Allahım sınavımızı kolaylaştırsın, en hayırlısını o bilir.

Bende bunun için buraya üye oldum ama iyi mi yaptım bilmiyprum sürekli aklımda sürekli düşünüyorum sürekli araştırma yapıyprum2🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Bende sürekli araştırıyorum. Belki birşey vesile olur diye. Her şeyden yararlanmak lazım stres yapmadan tabi. Gün gelirde hamile kalırsak dediğin gibi inşAllah burdan haberleşelim 🥰

Bize kilo kilo diyorlar ama zayıf bir polikistik neden hamile kalamıyor mesela sizin gibi . Çok değişik bir hastalık gerçekten. Benim etrafında da pco olan çok fazla kişi var bir çoğu kendiliğinden hamile kaldı. Özellikle bir tanıdığım evleneceği sıra stresten zayıfladı zor oldu evlilik süreci.3 ay için de hem pko ile hemde o stresli süreçte hamile kaldı. Inşallah bizlerede nasip olur hayorlısından sağlıklosındam
Yani stres çok büyük bi etken diyolar ama düşünmemek de elde değil🤷🏻‍♀️ doktorlar kuzenime çok şaşırmış nasıl hamile kaldın diye istemeden sonra zayıfsın ondan demişler.. Ama dediğiniz gibi zayıf olup hamile kalamayan da çok.. Nasip işte Allah ne zaman ol derse ozaman olucak 🤲🏻

Yani stres çok büyük bi etken diyolar ama düşünmemek de elde değil🤷🏻‍♀️ doktorlar kuzenime çok şaşırmış nasıl hamile kaldın diye istemeden sonra zayıfsın ondan demişler.. Ama dediğiniz gibi zayıf olup hamile kalamayan da çok.. Nasip işte Allah ne zaman ol derse ozaman olucak 🤲🏻
İnşAllah bizlere de nasip olur canım 🙏

Bende pcoluyum 3 yıllık evliyim 2 kez kimyasalım oldu. Bu da bir gelişme hamile kalabiliyorum yani

Arkadaşlar merhaba uzun olacak ama lütfen dinleyin ve yardımcı olun . 23 yaşında 3 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk gecesinden itibaren korunmadım ve hamile kalamayınca 4 aylık evliyken adet düzensizliği şikayeti ile gittim pcos olduğumu öğrendim. Adetimi 40-60 gün aradı oluyordum. 4 kez klomen kullandım ve ilşkiye bırakıldı olmadı. 3 yıldır inofolic kullandım olmadı. 1 kez menogonla özel bi klinikte aşılama yaptırdım ama yine olmadı. Bu süreç beni maddi olarak zorladığı için devlet hastanesine gitmeye başladım ve yine klomen başladılar ilk ay yumurtam büyüdü çatladı ve 29 haziran 2020 aşılama yaptırdım ve 8.gün regli oldum yine hamile kalamadım. Bu ay Klomen kullandım ama yumurta büyümedi. Önünüzdeki adete tekrar çağırdılar. Ben tüp bebek yaptırmak istediğimi söyledim fakat bazı protokoller varmış 24 yaşına girmiş olmam 4 kez klomen 2 kez iğne ile negatif aşılama sonucu almam gibi şeyler. Tabi bu süreçte de boş durmadım tedaviye gitmediğim zamanlarda da soğan kürü testere dişli Aslan pençesi ve hayıt Aslan pençesi civar perçemi kürünü yaptım hacamat ve sülük yaptırdım. Allah tan Ümit kesilmez yoktan var eden ve sevdiği kullarını imtihana tabi tutandır. Fakat çok üzülüyorum ve artık çok yıprandım ne yapmam lazım hangi yolu denemem lazım bilmiyorum artık. Bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim 🙏
İnan bana o kadar aynı ki yaşadıklarımız 😭 rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin çektiğimiz sıkıntılar üzüntüler geri de kalsın 😓 biri hamile olduğunu söyleyince biri çocuğunu sevdiğinde içim yanıyor 😓😭 rabbim sıkıntılarımızı feraha çıkartsın inşallah 😓

İnan bana o kadar aynı ki yaşadıklarımız 😭 rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin çektiğimiz sıkıntılar üzüntüler geri de kalsın 😓 biri hamile olduğunu söyleyince biri çocuğunu sevdiğinde içim yanıyor 😓😭 rabbim sıkıntılarımızı feraha çıkartsın inşallah 😓
Benim de öyle ama aslında sorunum kendimle insanım bende o duyguları yaşamak istyorum.başkalatı bunu fesatlık olarak algılıyorlar3. Kimsenin mutluluğunda gözümüz yok rabbim herkese tatdırsınbu duyguyu,bizde insan olarak anne baba olamadığımız için üzülüyoruz bu kötü bişey değil ama gelde anlat işte insanlara

Valla ben başaramıyprum düşünmemeyiolmuypr aklımdan çıkmıyor. Rabbim yardımcısı, olsun inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Kızlar bayram koşuşturmasından cevap yazamadım kusura bakmayın. Bayramda herkes bir araya gelince ne yazıkki Bu konu daha çok açılıyor bir araya geliyor herkes daha çok içimiz yanıyor. Ama kimsenin mutluluğunda çocuğunun olmasında gözümüz yok sadece bizi üzen onlarla birlikte aynı güzel duyguları yaşamak. Ne yazıkki yanlış anlaşılıyoruz ya da birşey belli edemeyip içimize kapanıyor. İnşAllah gün gelir mevlam hepimize nasip eder

Kızlar sat 6 Temmuz bat 9 Ağustos tabi benim adetlerim normalde hep düzensizdir . Ama sülük tedavisinden sonra 6 aydır düzenli oluyor. Adet olunca tekrar tedavi için hastaneye gidicem ve iğneye başlayacaklar büyük ihtimalle. Sizler ne durumdasınız neler yapıyorsunuz ek tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı birbirimize hep fikir verelim hem destek olalım

X