Arkadaşlar merhaba uzun olacak ama lütfen dinleyin ve yardımcı olun . 23 yaşında 3 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk gecesinden itibaren korunmadım ve hamile kalamayınca 4 aylık evliyken adet düzensizliği şikayeti ile gittim pcos olduğumu öğrendim. Adetimi 40-60 gün aradı oluyordum. 4 kez klomen kullandım ve ilşkiye bırakıldı olmadı. 3 yıldır inofolic kullandım olmadı. 1 kez menogonla özel bi klinikte aşılama yaptırdım ama yine olmadı. Bu süreç beni maddi olarak zorladığı için devlet hastanesine gitmeye başladım ve yine klomen başladılar ilk ay yumurtam büyüdü çatladı ve 29 haziran 2020 aşılama yaptırdım ve 8.gün regli oldum yine hamile kalamadım. Bu ay Klomen kullandım ama yumurta büyümedi. Önünüzdeki adete tekrar çağırdılar. Ben tüp bebek yaptırmak istediğimi söyledim fakat bazı protokoller varmış 24 yaşına girmiş olmam 4 kez klomen 2 kez iğne ile negatif aşılama sonucu almam gibi şeyler. Tabi bu süreçte de boş durmadım tedaviye gitmediğim zamanlarda da soğan kürü testere dişli Aslan pençesi ve hayıt Aslan pençesi civar perçemi kürünü yaptım hacamat ve sülük yaptırdım. Allah tan Ümit kesilmez yoktan var eden ve sevdiği kullarını imtihana tabi tutandır. Fakat çok üzülüyorum ve artık çok yıprandım ne yapmam lazım hangi yolu denemem lazım bilmiyorum artık. Bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim