Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba elbet var ama oran biraz düşük 10 kişiden 3unun belki tutuyodur. Biz 3 arkadaş aynı anda aşılama olduk biriyle 2 gün vardı diğeriyle aynı gün. 2sinin ilk aşılamada tuttu yenice geçen haftalar kucağına aldılar. Nasip yani benimki tutmadı :). Bakarsın kaliteli bir yumurtan büyür döllenir tutunur. Bunu doktor da bilemez umudunu kaybetme olacağına inan. Rabbim hayirlisiyla nasip etsinKızlar merhaba pcos olup aşılama yaptırıp olumlu sonuç varmi? Esimin spermi iyi doktorum çok faydası olmaz sana dedi lütfen yazarmisiniz
Merhaba elbet var ama oran biraz düşük 10 kişiden 3unun belki tutuyodur. Biz 3 arkadaş aynı anda aşılama olduk biriyle 2 gün vardı diğeriyle aynı gün. 2sinin ilk aşılamada tuttu yenice geçen haftalar kucağına aldılar. Nasip yani benimki tutmadı :). Bakarsın kaliteli bir yumurtan büyür döllenir tutunur. Bunu doktor da bilemez umudunu kaybetme olacağına inan. Rabbim hayirlisiyla nasip etsice
Evet evet ucumuzde pcostuk. Biriyle bütün sürecimiz aynıydı hatta kullandığımız doz bile. Bana iki aşılamada nasip olmadı ama ilk tüp bebekte nasip oldu. İnşallah hayırlısıyla kucağıma almakta nasip olur :)Cevap yazdigin icin tesekkur ederm allah sanada nasip etsin insallah peki sizde ve onlarda pcos varmiydi
yaaaaaa insallahhhh cok ama cok sevindim gercektenEvet evet ucumuzde pcostuk. Biriyle bütün sürecimiz aynıydı hatta kullandığımız doz bile. Bana iki aşılamada nasip olmadı ama ilk tüp bebekte nasip oldu. İnşallah hayırlısıyla kucağıma almakta nasip olur :)
Insallah tutar canim sizindee nerde yasiyirsunuzBizde 4 kişi aşılama olduk 2si tutu ben ve diğer arkadaşım tutmadı Allahın izniyle salı günü 2. Aşılamamı olacağım
DEvlettemi yapildi asilama özelmiAmin Allah razı olsun Adanada yaşıyorum
Ben gonal f kullanıyorum iğne yumurtalıklarım gelişmesi için adetin 3 günüde başlayıp 5 günüde kullanıp kontrole gidiyorsun gelişimini izliyorlar ondan sonra sana gün veriyorlar aşılama içinDilerim allahtan bu sefer tutar sizin bu mubarek ayda yumurtlama ilaci ne verildi size birde ücret ödeniyormu acaba
Bu gonal f bende kullandim ama hic faydasi olmadi bana size kaç doz önerdiler acabaBen gonal f kullanıyorum iğne yumurtalıklarım gelişmesi için adetin 3 günüde başlayıp 5 günüde kullanıp kontrole gidiyorsun gelişimini izliyorlar ondan sonra sana gün veriyorlar aşılama için
Nasıl faydası olmadı ben önce 75 sonra 100 kullandım ise yaradı 5 gün boyunca femara kullandım geri kalan 4 günde gonal f kullandımBu gonal f bende kullandim ama hic faydasi olmadi bana size kaç doz önerdiler acaba
Bana doktorum sadece asilama olmadan yumurta buyutmek icin gonal f vermisti buyumuyordu onunla tek yumurta 10 gunde zor 16 mm oldu. Ony biraktik femara kullaniuorm onunla iyi buyuyor 17 mm 2 tane oldu sabah catlatma ignesi oldum. Bidahaki ayda femara denicez o da olmazsa asilamaya gecicez dediNasıl faydası olmadı ben önce 75 sonra 100 kullandım ise yaradı 5 gün boyunca femara kullandım geri kalan 4 günde gonal f kullandım