• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS:(-ankara bilgi tıp

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Arkadaşlar merhabalar pcos hastasıyım. bundan yaklaşık 1 sene önce bebek için bilgi hastanesi dr selçuk beye gittim. o süreçte tüm bebek isteyen pcosluların yaşadığı zor süreci yaşamış (iğneler vs) 8 tane yumurtam oluşmuş ancak hamile kalamadığımı öğrenmişken eşimle ayrı süreler geçirdik sonra tekrar barıştık ve bugünlere geldik.şimdi tekrar çocuk isteğimiz var ve ben tekrar selçuk hocaya gitmeyi planlıyorum. Ancak bu süreçte mali ve fizyolojik açıdan çok yıprandım. ilk sormak istediğim bu iğneleri ssk karşılıyor mu ben hepsini parayla satın aldım. ikincisi bu hastalar üniversite hastanelerinde daha iyi mi bakılır? ancak sürekli izin alma durumum olmadığından zorlanabilirim. yardımlarınız için çok teşekkürler

Arkadaşlar merhabalar pcos hastasıyım. bundan yaklaşık 1 sene önce bebek için bilgi hastanesi dr selçuk beye gittim. o süreçte tüm bebek isteyen pcosluların yaşadığı zor süreci yaşamış (iğneler vs) 8 tane yumurtam oluşmuş ancak hamile kalamadığımı öğrenmişken eşimle ayrı süreler geçirdik sonra tekrar barıştık ve bugünlere geldik.şimdi tekrar çocuk isteğimiz var ve ben tekrar selçuk hocaya gitmeyi planlıyorum. Ancak bu süreçte mali ve fizyolojik açıdan çok yıprandım. ilk sormak istediğim bu iğneleri ssk karşılıyor mu ben hepsini parayla satın aldım. ikincisi bu hastalar üniversite hastanelerinde daha iyi mi bakılır? ancak sürekli izin alma durumum olmadığından zorlanabilirim. yardımlarınız için çok teşekkürler

merhaba cnm hakkınızda hayırlısı olsun bende pkoluyum oyuzden açıklama yapmk ıstedım
tedavıde ıgne ucretını ssk bı bolumunu karşılıyor rapor çıkıyor unıversıte hastanelerınde öle alıyorsun cnm ama bunun ıcın ılk basta 3 kez klomenle yanı ılacla tedavı olman gerekiyor eger onlarla hamıl kalmazsan ıgnelı tedaviye gecılıyor öle rapor cıkıyr

Merhaba.yeni üyeyim buraya ve sizlerin deneyim ve düşüncelerinize ihtiyacım var.23 yaşındayım ve 4 yıldır pcosluyum. farklı farklı pek çok ilaç kullandım doktor kontrolünde ve en son gittiğimde evlenmem ve bir an önce çocuk sahibi olman gerekiyor dedi doktorum. en az 3 yıl bebek sahibi olma imkanım yok erkek arkadaşımdan dolayı. Böyle bir risk var mı gerçekten bilgilendirirseniz sevinirim.Çok teşekkürler şimdiden.

Merhaba bana da doktorum cocuk sahibi olmam gerektigini soyledi ama olamiyorum .. iki ay klomen kullandim 3 yumurtam olusuyor catliyor fakat gebelik gerceklesmiyor .. bu ay sogan kürüne baslayacagim pkolu olup bu kûr ile hamile kalan cok bayan var rabbim bize de nasip eder insallah ..

Yaşınızı öğrenebilir miyim?ileride beni de böyle bir süreç bekliyor sanırım :( Allah gonlunuze gore versin inşallah cocuk sahibi oluruz hepimiz.

Aminn ecmain ..Yasim 26 cnm .. ben de adet duzensligi yok gunu gunune oluyorum kilom 45 idi almaya calisip alamiyordum simdi psikolojik olarak sanirim almaya basladim cok hizli bir sekilde ve 62 oldum hayatimda bu kiloyu gormemis biriydim :) gercektn dengem bozuldu iyice umarim sen yasamazsin bunlari cnm ..

Picos hastalarinin zayif olmasini özellikler istiyor doktorlar o yüzden kilonuzu hep takip edin. Ne denir bilmiyorum inşallah en kısa zamanda Allah size bebek nasip eder,çünkü bazı pıcos hastalarının çocuk sahibi olabildiğini okudum.

Arkadaşlar merhaba :)
Ben 15-16 yaşından bu yana pcoslu biriyim..
Evlendikten sonra bebek olmması için doktora gittiğimde doktor insülin direnci testi verdi..

Ama birşey anlayamadım kızlar yardımm eder misiniz bilginizce ?

İNSÜLİN DİRENCİ : 2
AÇLIK KAN ŞEKERİ : 88
İNSÜLİN :9.94

Back