Hakkımızda hayırlısı çok güzel bi duygu inşallah sorunsuz geçer herseuYaaa suan oyle benzer seyler yasamisiz ki aslinda bende hic beklemiyodum en son 5 ekimde regl olmustum ihtimal vermiyodum ve dun kan sonucum benimde 13.311 ciktibende suan kese ve kalp atisini duymak ogrenmek istyorum saglikli olsun saglikli olsunn diye dua ediyorum pazartesiyi bekliyorum bende.
Ederim tabiki rabbim sanada tüm isteyenlerede tez vakitte nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın ❤Maşallah çok sevindim adına sağlıkla büyür inşallah minnoşbenim de bu ay ilk klomen denemem yumurtam kendisi çatlamış iğne yaptırmadım bana da dua eder misin hayırlı haberler almam için
Aminn Allah razı olsun canim ❤❤❤Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Hakkımızda hayırlısı çok güzel bi duygu inşallah sorunsuz geçer herseu
Bize de bol bol dua et tatlım inşallah biz de bu ay iki kırmızı çizgi görürüzAminn Allah razı olsun canim ❤❤❤
Int vs baktım değere göre 6 7 haftalık olabilir ama ben 21 ekimdede kan verdim negatif ti ikiz olma ihtimalide var belki indan yüksek değer ciktiBen once deger Boyle diye bi korktum hani bursa 300 400 gormeye alisik olunca sana doktor bisey dedi mi normal miymis boyle bi deger gerci biz ekimde regl olmusuz en son baya gecikmis oluyo
Insallahhhhhhhh hiç ummadığınız anda görürsünüz benim oyl3 oldu bu ay umudum yoktu ve kafamdan tamamen atmıştımBize de bol bol dua et tatlım inşallah biz de bu ay iki kırmızı çizgi görürüz
İnşallah canım ❤Insallahhhhhhhh hiç ummadığınız anda görürsünüz benim oyl3 oldu bu ay umudum yoktu ve kafamdan tamamen atmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?