• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pcoluyum ve hamileyimmmmm❤😇😇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
Kızlar burda defalarca yazdım olmuyor pcoluyum vs cooook şükür 2.klomen kullanımında hamile kaldim hemde vatlatma ignesi olmadan ve tek olusan yumurtayla ❤ 2 Ekimde olmuştum en son 11 ekimde doktor 1yumurta gelişmiş iğne yapmayalım diğer aya bırakalım dedi ama yinede ilişki günleri verdi ve ben hiç kafaya takmadım 21 ekimde vertigodan aCillik oldum beta 0 cikti.umudu tamamen kestim yani
Öyle dune kadar komşumun ısrarıyla yaptım yapar yapmaz önce 2.çizgi kop kOyu cikti sonra c cizgisi ikiside cikti istw 1senedir bekliyodum çok ağladım inanamadım şok oldum.hmen annemi.aradim acilde kan verdim ve 15552 beta değeriyle hamileyim ❤❤rabbim dileyen herkese hazinesinden versin .ptsi doğum doktoruna gidicem inşallah kese bebek vardır ve kalp atışı vardır inşallah tek korkum bunlar.asla olmaz pcoluyum kilom var 70 kiloyum bu arada ama boyum kısa dokto4 hep.kilo ver diyodu ama rabbim nasip.etti inşallah hayırlı ve sağlıklı olur.olmayan herkese dua edicem ben çok üzüldüm ağladım o yüzden kimse yaşasın istemiyorum.
Belki birilerine umut olur ❤❤❤

Yaaa suan oyle benzer seyler yasamisiz ki aslinda bende hic beklemiyodum en son 5 ekimde regl olmustum ihtimal vermiyodum ve dun kan sonucum benimde 13.311 cikti 🙏🙏 bende suan kese ve kalp atisini duymak ogrenmek istyorum saglikli olsun saglikli olsunn diye dua ediyorum🙏 pazartesiyi bekliyorum bende.

Maşallah çok sevindim adına sağlıkla büyür inşallah minnoş :KK200: :KK68: benim de bu ay ilk klomen denemem yumurtam kendisi çatlamış iğne yaptırmadım bana da dua eder misin hayırlı haberler almam için :KK36:

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :KK200: :KK15:

Yaaa suan oyle benzer seyler yasamisiz ki aslinda bende hic beklemiyodum en son 5 ekimde regl olmustum ihtimal vermiyodum ve dun kan sonucum benimde 13.311 cikti 🙏🙏 bende suan kese ve kalp atisini duymak ogrenmek istyorum saglikli olsun saglikli olsunn diye dua ediyorum🙏 pazartesiyi bekliyorum bende.
Hakkımızda hayırlısı çok güzel bi duygu inşallah sorunsuz geçer herseu

E
Maşallah çok sevindim adına sağlıkla büyür inşallah minnoş :KK200: :KK68: benim de bu ay ilk klomen denemem yumurtam kendisi çatlamış iğne yaptırmadım bana da dua eder misin hayırlı haberler almam için :KK36:
Ederim tabiki rabbim sanada tüm isteyenlerede tez vakitte nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın ❤

Hakkımızda hayırlısı çok güzel bi duygu inşallah sorunsuz geçer herseu

Ben once deger Boyle diye bi korktum hani bursa 300 400 gormeye alisik olunca sana doktor bisey dedi mi normal miymis boyle bi deger gerci biz ekimde regl olmusuz en son baya gecikmis oluyo

Ben once deger Boyle diye bi korktum hani bursa 300 400 gormeye alisik olunca sana doktor bisey dedi mi normal miymis boyle bi deger gerci biz ekimde regl olmusuz en son baya gecikmis oluyo
Int vs baktım değere göre 6 7 haftalık olabilir ama ben 21 ekimdede kan verdim negatif ti ikiz olma ihtimalide var belki indan yüksek değer cikti

Back