Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kıslar, ben de pkoluyum, adetlerim bazen düzenli bazen çok gecikio, sanırım doğru düzgün bir yumurta geliştiremiyor vücudum...
eşimle 6-7 aydır bir bebek için sabırsızlanıyor her ay ümitlenip hayal kırıklığı yaşıyoruz, doğum kontrol hapı, hormon ilacı iğnesi... vs hiç kullanmadım, kullanmak ta hiç istemiyorum... herşeyin doğal gelişmesini çok istiyorum... bir süre daha olmazsa ilaç tedavisine başlamayı düşünüyoruz ama öncesinde bu Fertilaid bana çok makul geldi...
bebek bir kenarda dursun , 28 -30 güne adet olup, 14 gün civarında yumurtlayacağımı bilmek bile o kadar mutlu ederdi ki beni... sanki çok büyük bir hayal gbi geliyor bana... bu büyük hayalimin gerçekleşmesine katkıda bulunur inş bu fertilaid...
canım bir kutu bir ay yetiyo.günde üç tane içiliyo.toplam 90 tane var içindeburcu kaçgün yetiyo 1kutu acaba bide günde kaç tane alınıyo bende alırım belki bu ilaçtan
gebelik elde edene kadar kullanmak gerekiyo canımbir kutuda 90 tane varmış, ancak günde 3 tane içince bir ayda biter, peki sadece 1 kutu bitirmek yeterli mi yoksa, gebelik elde edene kadar kullanmalı mıyız bu ilacı :uhm: