- 9 Nisan 2008
- 488
- 5
3 yildir ilacsiz adet olamiyordum beni taniyanlar bilir sanirim dr a gorede bole agir pcos yumurtam hic ama hic buyumuyordu yumurtlamiyordum da sonra yurtdisinda cok unlu olan bir bitki ve vitamin karisimini gordum cogu kisi adetlerinin duzene girdigini ve hemen adet olduklarini ve hami;e soluyorlardi aslinda hikayem ole bir mucizeki neyse onuda anlatirim sonra o vitamini alip icmeye basladim ilk ay adetim geldi inanamadim dedim umarin gelecek ayada olur 2 ayda adet oldum inanamadim ve 3 ay oda ayni adetim geldi bu benim icin cok buyuk birseydi cunku artik kendimi menapoza girdim diye dusunmustum 4 ay adetim gelmedi ama degisiklikler hissediyordum aniden kalktigimda sag yumurtaligimda bazen solda sancii hissettim bu ne simdi dedim her daim aciyordu sonra goguslerim acimaya basladi ama cok degil hassasti yani ve bu belirtiyi gordunuzmu bilmiyorum vajinam inanilmaz derecede yumusakti hatta esimle birgun iliskiye giremedik :) cok canim yandi bana ne oluyor dedim ama onemsemedim bekledim ve 15 gunun sonunda uzuntulu uzuntulu test yaptim test sonucun pozitifti inanamadik esimle yeni aldik onlarda pozitifi dr gittik sanirim ultrasonda gordugumuz keseydi kurt gibi bisey kucucuk eger Allah im bagislarsa cok mutlu olacagim hala saka geldigi icin kaybetme korkusu cok var ama diyorum galiba ilacimi buldum ne ictimse bir ay adet oldum olamadim cok zor gunlerdi benim icin denemenizi kesinlikle tavsiye ederim adi fertilaid googleye yazarsaniz cikar ama ingilizce birsey bunuda bazilarin yasadigi buyuk streslerden dolayi yaziyorum kendim uc yil boyunca boguldum sanki neyse arkadaslar ben hamile resmi koymak isyiyorum yani hamile ikonu nasil koyuyorsunuz bulamadim yardimci olurmusunuz lutfen