Pcolular Geliiin :(

Çok teşekkür ederim canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin... sen ne zmandir istiyosun senin problemin ne
Benimde pko canım benim oldu çok şükür 1 yaşında bebeğim gonal f igneyle hamile kaldım. Zaten olmaz diye hiç korunmuyorum. Bebeğim biraz büyüyünce 2.icin giderim

Benimde pko canım benim oldu çok şükür 1 yaşında bebeğim gonal f igneyle hamile kaldım. Zaten olmaz diye hiç korunmuyorum. Bebeğim biraz büyüyünce 2.icin giderim
Ohh masallah masallahhh Allah bağışlasın canum.. belki kendiliğinden kalırsın korunmuyisan

Kızlar sizlere bişey soracağım pco olu olduğunuzu nasıl anladınız, sizdeki belirtileri nelerdi.

Kızlar bende pcoluyum kızken altı ayda bi adet olurdum ama rabbim yeterli ol desin 25aylık bi oğlum var çok şükür bugün de ikinci kez anne olacağımı öğrendim rabbime bin şükür oğluma hemen kaldım ama bında yedi ay uğraştık doktorum bu ay tedaviye başlayalım sadece yumurta tembelliğin var dedi ben gitmedim glifor ve inofolic combi aldım çok şükür işe yaradı ovu testiyle günlerimi takip ettim hatta yumurtlama günü eşim yoktu öncesini ve sonrasını değerlendirdik çok şükür nasip oldu hiç umudum Yokken gün aşırı ilişki öneririm kilo vermenizi ve tabiki dua etmenizi hepinize sağlıkla huzurla gelsin bebişler rabbim kimsemin kucağını boş bırakmasın

Hiç bir sorunu yoksa adetleri düzenliyse, hormon tahlilleri temizse, eşindede sorun yoksa ama gebe kalamıyorsa bunun kesin nedeni pcomudur.
Yok canım pkoysa ultrasonda gorur doktor yumurtalar kistik gorunumde oluyor buyumuyor catlamiyor. Sebepsiz infertilite oluyor bazen rahimle ilgili bazi sorunlarida bilmedikleri oluyormus kesin pko değil yani

Yok canım pkoysa ultrasonda gorur doktor yumurtalar kistik gorunumde oluyor buyumuyor catlamiyor. Sebepsiz infertilite oluyor bazen rahimle ilgili bazi sorunlarida bilmedikleri oluyormus kesin pko değil yani

Ovulasyon günleri olmuyormu yani,Mesela pcolu olan bir kişi ovulasyon testinde hiçbir zaman çift çizgiyi görmüyormu?

Ben yapmıştim kopkoyu çift cizgi hiç görmedim ama 2.cizgide pembe oluyodu

Ben vajinismustum, bu hastalığı yenmeden önce kadın doğum doktoruna gittim.Hani olurda yenince farkında olmadan hamile falan kalırım diye folik asit yazdırmaktı amacım.Hormon tahlilleri yaptı, Prolaktin 24 fazla yüksek değil ama ilerde tekrar bakarız dedi.Tahlillerin temiz vajinismusu yenmeye bak dedi.O ay vajinismusu yendim.Adetlerim her ay hiç şaşmaz, her ayın 14 ile 16 sı arasındada yumurtam çatlar ovulasyon testini 6 aydan bu yana yapıyorum her ay o kopkoyu çizgiyi görürüm. Ne biliyim bu son zamanlarda pcoyu çok duydum, bir korku geldi.

Teşekürler.. sizdedemi pko vardi ben sadece iki kere klomen kullandim. Belki bi kac ay daha bu sekillerde deneyebilirdik diye düşünüyorum ama..
evet canim hemde yillardir basa cikmaya calisiyorum su pcoyla malesef gittikce de etkileri buyuyo bnde oyle demistim doktoruma bi kac ay daha ilac kullanayim lutfen dedim bi sene oncesi tmm bi iki defa daha deneriz demisti denedik yumoslar buyumuyodu igneli tedavi yapalim dedi bana biraz pahali gelmisti igneler ozaman rica ettim ilaca devam ettim sonuc alamayinca bi sene sonra asilamayi mecbur kabul ettim guclu ilac bile bi tane yumurta olusturmustu

Kızlar sizlere bişey soracağım pco olu olduğunuzu nasıl anladınız, sizdeki belirtileri nelerdi.

Bana doktorum soyleyince anladim ama yillardir pko nun butun belirtileri vardi bende. Killanma, sivilce, adet duzensizsigi ve hamile kalamiyorum 1,5 yildir. ama o kdr doktor degistirmeme ragmen daha yeni ogrendim.

Bence de ashilama icin daha erken degilmi? Bana gore o ishler en son yapilmasi gerekir. Bence sen daha sogan kuru ve hayit otu falan dene dderim, bak bir suru kisi hamile kalmis bu kurler vesilesiyle. Ben de cok umutlandim okuyunca.

Kızlar merhaba buraya belki birilerine umut olurum diye yeni katıldım.2senelik evliyim 25 yaşındayım 4 senedir pcolu oldugumu oğrendim aslında ilk adet olduğumdan beri düzensiz olurum hikayeme gelirsek 2. Bebeğime hamileyim dr. Bana sen hamile kalamazsin kalsan da düşürrsn dedi ilkine çocuk istedikten bir ay sonra hamile kaldım. 2. Mucize diyorum buna sat aslında 1temmuz ağustosta defalarca test yaptim hep nrgatifi gordum eylylde pzitifi gordum dr. Gittim bu sefer usgde bebek yok betahcg pozitif 2.hafta keseyi gördük bu seferde lekelenmem oldu tahlil yapıldı progesteron ve betahcg ikiside dusuk cıktı dr. Bu kendiliğinden düşer bebek sağlıksız dedi 1hafta bekleyelim belki kürtaja gerek kalmaz dedi kontrole gittigimde bebek kesede ve kalp atışı başlamıştı ama sat a gore çok küçüktü 6hafta geriden geliyodu satı bebeğe gore ayarladk suan gayet hersey yolunda.yani herşey allahtan 1temmuzda son adet oluyorum 19agustosta hamile kalmışım allah ol der ve o da oluverir kızlar umudunuzu kesmeyin moralinizi bozmayın allahım herşeyi yoluna koyar elbet

neguzel ya cok sevindim rabbil ol der ve olur acaba ikinci gebelikten once kurler yaptinizmi

Bence de ashilama icin daha erken degilmi? Bana gore o ishler en son yapilmasi gerekir. Bence sen daha sogan kuru ve hayit otu falan dene dderim, bak bir suru kisi hamile kalmis bu kurler vesilesiyle. Ben de cok umutlandim okuyunca.

Canım onlar bende işe yaramadı ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…