- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
- Konu Sahibi Sevdali0203
-
Ağrısız cektirecektin değil mi canım hiç gergin olma Allah'ın izniyle atlatacaksin ve güzel bir sonuç çıkacak :) hemen veriyorlar sonucu zaten
Canım eğer ufak bir tikanikliksa ilaç verildiğinde açılıyor zaten benim doktorum üç defa ilaç gönderdi ilkinde ve ikincisinde tam geçmedi dedi üçüncüde geçmiş mesela..ama ciddi bir tıkanıklık varsa ilaç gönderdiğinde de acilmiyirmus ameliyat oluyorlar sonrasında genelde laparoskopi yanlış bilmiyorsam ameliyatın adıEvet ağrısız sözde bakalım . Ya tüpler kapalı çıkarsa o zaman ne oluyor ?
Canım eğer ufak bir tikanikliksa ilaç verildiğinde açılıyor zaten benim doktorum üç defa ilaç gönderdi ilkinde ve ikincisinde tam geçmedi dedi üçüncüde geçmiş mesela..ama ciddi bir tıkanıklık varsa ilaç gönderdiğinde de acilmiyirmus ameliyat oluyorlar sonrasında genelde laparoskopi yanlış bilmiyorsam ameliyatın adı
Canım evet işlem bitene kadar duruyor ama doktoruna söyle kayganlastirici sursun ve çok hassas yavaş davranssin hiç korkulacak birşey kalmaz böylece :)Anladım canim. ben birde o muayene aletinden korkuyorum. Çünkü yazin bartolin kisti ameliyatı olmuştum. O bölgem tamda hala hassas ve aciyor hala. O yuzdende daha cok gerildim. O alet islem bitene kadar takılı oluyormu
Canım evet işlem bitene kadar duruyor ama doktoruna söyle kayganlastirici sursun ve çok hassas yavaş davranssin hiç korkulacak birşey kalmaz böylece :)
Çok iyi canım geçmiş olsun :) bu da gitti sadece kaldı pcos :)Canim çekildim ben hsg :) sonuçlar temiz çıktı çok şükür. Hiç acimadi adet sancisindan bile az aci oldu
Çok iyi canım geçmiş olsun :) bu da gitti sadece kaldı pcos :)
Canım önce adet olmam lazım sonra iğne verecek doktorun büyütmek ve çatlatmak için inşallah olur ikimizin de..Allah korusun bu şekilde olmazsa aşılama var sonra ama inşallah ikimize de gerek kalmaz..Aynen öyle :) seninle durumlarimiz ayni şuan. Önümüzdeki ay adet olmazsam iğnemi vurulup adet olup gidicem bakalım doktora. Sonraki aşama ney
Canım önce adet olmam lazım sonra iğne verecek doktorun büyütmek ve çatlatmak için inşallah olur ikimizin de..Allah korusun bu şekilde olmazsa aşılama var sonra ama inşallah ikimize de gerek kalmaz..
Canım ben de şaşırdım şimdi neden direk aşılama demiş özel mı gittiğin hastane canım? Benimle durumun aynı şimdiki aşama iğne ile yumurta gelistirip catlatip doğal yolla olmasını beklemektiCanım ben doktorumu aradım. Hsg nin ve eşimin değerlerinin normal çıktığını söyledim. Bana dediki sana aşılama yapalım, aşılama senin için uygun dedi.
Sence çok erken değil mi ? 11 aydır evliyiz ve hiç korunmadık. İki kere klomen kullandım. Birinde yumurtam oldu kendiliğinden çatladi, ama gebelik oluşmadı. İkincisinde hiç yumurta oluşmadı.
Neden yumurta geliştirici ilaçlarla denemek yerine direk aşılama dedi ki? Paraci birimi acaba ? Kafam karıştı..
Canım ben de şaşırdım şimdi neden direk aşılama demiş özel mı gittiğin hastane canım? Benimle durumun aynı şimdiki aşama iğne ile yumurta gelistirip catlatip doğal yolla olmasını beklemekti
Canım sana önerim önce başka bir doktora danışman çünkü o yönlendirdiği yerle anlaşmalı da olabilir işini garantiye al bence belki doğal yolla olacak iğneyle falanEvet ozel hastane canım. Ama kendi drum yapmicakmis. Aradilar baska bir hastaneye yonlendirmis. Baska bir dr yapicakmis. İlaclar dahil 1000 tl dediler.
Benimde kafam karıştı. Başta neden yumurta büyütücü tarzda ilaclarla takip edip denemiyor ki ?
Canım sana önerim önce başka bir doktora danışman çünkü o yönlendirdiği yerle anlaşmalı da olabilir işini garantiye al bence belki doğal yolla olacak iğneyle falan
Canım kanama olması çok normal benim çektikten itibaren bir hafta kanamam oldu.kanama olmaz demeleri anormal araştırırsan zaten cektirenlerde hep kanama olduğunu görürsünBende oyle düşünüyorum. Anlaşmalı olabilirler. Başka bir doktorla daha gorusucem.
Birde ne dicem ya.. hsg çekildim ya agrisiz yöntemle. Ceken dr kanama olmaz demisti. Ama filmden itibaren kahverengi akintim var. Gitgide çoğaldı. Çeken dr u aradim olmamasi lazım dedi. Kadin dogumcunla görüş dedi.
Kadin dogumcuyla telde gorusurken soyledim oda normal diyor. Olabilir diyor.
Ama sanki adet olucakmisim gibi. Hayret ettim..
Sence neden olabilir ki
Canım kanama olması çok normal benim çektikten itibaren bir hafta kanamam oldu.kanama olmaz demeleri anormal araştırırsan zaten cektirenlerde hep kanama olduğunu görürsün[/QUOTE
Ama benim plastik aletler kullanildi ya. Ceken doktor sana hic birsey batirmadik hic bi alet temas etmedi dedi. Ki zaten hic agei yasamadim.
[/QUiOTE]
Valla kanama kullanılan malzemeyle mı alakalı orasını bilmiyorum canım ama korkma ciddi bir durum söz konusu değildir
merabalar bnde ayni sureclerden gectim tedavi sureci oyle devam ediyo doktorun asilama demesi normal cunki bi zamandan sonra ilaclar etki etmiyo ve yumurta hic buyumuyo bnde oyle olmustu femara ilacla tedaviden sonra asilama dendi ve aynen baska bi yere yonlendirmisti doktorum siz yapin dedigimde labaratuarda uygun kosul yok demisti ve isin ehli biyere yonlendiricem merak etmeyin dedi ve ilk asilamada tuttu bnim sizinde tutar insaAllahCanım ben doktorumu aradım. Hsg nin ve eşimin değerlerinin normal çıktığını söyledim. Bana dediki sana aşılama yapalım, aşılama senin için uygun dedi.
Sence çok erken değil mi ? 11 aydır evliyiz ve hiç korunmadık. İki kere klomen kullandım. Birinde yumurtam oldu kendiliğinden çatladi, ama gebelik oluşmadı. İkincisinde hiç yumurta oluşmadı.
Neden yumurta geliştirici ilaçlarla denemek yerine direk aşılama dedi ki? Paraci birimi acaba ? Kafam karıştı..
merabalar bnde ayni sureclerden gectim tedavi sureci oyle devam ediyo doktorun asilama demesi normal cunki bi zamandan sonra ilaclar etki etmiyo ve yumurta hic buyumuyo bnde oyle olmustu femara ilacla tedaviden sonra asilama dendi ve aynen baska bi yere yonlendirmisti doktorum siz yapin dedigimde labaratuarda uygun kosul yok demisti ve isin ehli biyere yonlendiricem merak etmeyin dedi ve ilk asilamada tuttu bnim sizinde tutar insaAllah
Evett canimm çok şükür geldi meleğim insallahh sağlıkla ilerler.. darısı sizlere olsun. Ben femara kullandım canum ilk ay kaldım elhamdulillah pko vardi klomenle falan kalamamıştımCanım hamile kalmissin allah tamamina erdirsin nasıl oldu N Nurumcan94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?