Pcolular Geliiin :(

Mojo44 mojo nasılsın ? Ben adet gördüm. Yarın 3. Günü kan tahlili için gidicem. Eşimde Çarşamba günü örnek vericek. Pazartesi günü de yani haftaya hsg cekilicem.. sen ne alemdesin ?

Mojo44 mojo nasılsın ? Ben adet gördüm. Yarın 3. Günü kan tahlili için gidicem. Eşimde Çarşamba günü örnek vericek. Pazartesi günü de yani haftaya hsg cekilicem.. sen ne alemdesin ?
Canım ben de bugüne kadar kendim adet olurum belki diye bekledim olmadı tarlusal a başladım doktora sormadan hamile de değilim nasıl olsa adet olunca doktora gitcem

kizlar merhaba bende pkoluyum maalesef
4 yildir evliyim 3 yildir cocuk istiyorum
2 defa asilama yaptirdim tutmadi
pkoluyum söýle pkoluyum ben
adet duzensizligi yok
kilo yok
tuylenme yok
sadece yumurtalarimda pko gorunumu var bu ay hayit hapi ve folikasit kullaniyorum
insallah olur bu defa
gercekten cok lanet bir hastalik ya

Canım geçmiş olsun rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun öncelikle .. şimdi ne yapıyorsun ya da ne yapmayı planlıyorsun canım

Canım geçmiş olsun rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun öncelikle .. şimdi ne yapıyorsun ya da ne yapmayı planlıyorsun canım
canim suan hayit hapi kullaniyorum bat 24 ekim bakalim ne olur
insallah gelir melegim bekletmez artik

Mojo44 canim ben dun hormon tahlili yaptırdım. Sonuçları henuz alamadim. Esimde bugun verdi. Onun sonucu saat 1 de cikicak. Sana yazsam az cok yorumlarmisin ?

Doktora gidene kadar ben catlarim

Belki umut olurum diye pko ile alakalı topikleri görünce yazmadan edemiyorum. Başka topikteki mesajımı buraya da kopyalıyorum.

Ben de ilk adetimden beri pkoluyum. 17 yaşımda bi doktor bana "çocuğun olmaz olsa bile çok zor olur" demişti yıkılmıştım. Evlendiğim zaman düzenli adet görmek için doğum kontrol hapı kullanıyordum kullanmadığım zaman beş altı ay adet olmuyordum. Dört ay sonra hapı bıraktım ve hemen hamile kaldım. Maalesef düşükle sonuçlandı.

Daha sonra 1 yıl hamile kalamadım.adetlerim yine düzensizdi tekrar doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Üç ay sonra bıraktım yine hamile kaldım. 8 haftalıkken kanamam başladı progestan kullandım sürekli yattım neyseki bebek tutundu 32 haftalıkken sancım başladı ve erken doğum yaptım.(Kızım şu an 8 yaşında)

İlk çocuğum 3 yaşına gelince 2. Olsun istedik ama 3 yıl olmadı. o arada kızım 5.5 yaşına geldi. :))

3yıl sonra soğan kürü yaptım ve kür bitiminde hamile kaldım. Bu kızım da 37 haftalık doğdu. Şimdi 2.5 yaşında.

İkinci hamilelikten sonra düzenli adet olmaya başladım Ama nasıl olsa zor hamile kalıyorum diye çok da dikkat etmedim. :) 3. Hamileliği öğrendiğimde 7 haftalık olmuştu. Şimdi bir oğlum olacak Rabbim nasip ederse. :)

Tabii bu hikayede çok gözyaşı,geceleri secdede dua ederken secde halinde sabaha kadar uyuya kalma,etraftan duyulan rencide edici sözlerle yıkıldığım zamanlar var ama ben kısaca hikayemin mutlu kısmını anlatmak istedim..

Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

mayissinegi Canım valla ne desem yalan olur ben anlamam ki doktor en iyisini bilir geç gördüm mesajını şimdiye kadar gostermissindir ne dedi doktor inşallah normaldir sonuclarin

mayissinegi Canım valla ne desem yalan olur ben anlamam ki doktor en iyisini bilir geç gördüm mesajını şimdiye kadar gostermissindir ne dedi doktor inşallah normaldir sonuclarin

Normalmiş canım. Hafif enfeksiyonu varmış cok hafif ama sıkıntı olmazmış hatta morfoloji cok iyi dedi

Bende akşam hormon tahlili sonuçlarimi alicam

Normalmiş canım. Hafif enfeksiyonu varmış cok hafif ama sıkıntı olmazmış hatta morfoloji cok iyi dedi

Bende akşam hormon tahlili sonuçlarimi alicam
Çok iyi canım bu çünkü sorun iki tarafta da olunca daha çok uğraşıyorsun sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…