- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- 133
- Konu Sahibi Sevdali0203
-
Ahh ahh hem de ne özenme canım akşama kadar kendimi hamile ya da bebegimle hayal ediyorum..bebeğini seven koklayan bir anne görünce burnumun direği sızlıyor ...bunu yaşamayan bilemez çok zor Allah kimseye aratmasin..Kuzummm inan hep özenerek baktım çok dua ettim bu ay asure gününde falan Rabbime yalvardım. Nasip etti çok şükür bin şükür darısı sizeee inşallah canı gönülden istermm
Bilmem mi canumm aynılarını yaşadım her ay hüsran hayal kırıklığı hiç anne olamicam düşüncesi. Rabbimin hikmetinden sual olmaz bunu çok iyi anladım bi kere daha. Dualarini eksik etme Rabbime inan güven olacak zmana gelinceAhh ahh hem de ne özenme canım akşama kadar kendimi hamile ya da bebegimle hayal ediyorum..bebeğini seven koklayan bir anne görünce burnumun direği sızlıyor ...bunu yaşamayan bilemez çok zor Allah kimseye aratmasin..
Haklısın canım sağol desteğin için :)Bilmem mi canumm aynılarını yaşadım her ay hüsran hayal kırıklığı hiç anne olamicam düşüncesi. Rabbimin hikmetinden sual olmaz bunu çok iyi anladım bi kere daha. Dualarini eksik etme Rabbime inan güven olacak zmana gelince
canim bende senin gibiyim guatrna baktirsana o yuksek oldumu gebelik olusmuyo tsh hormonuna baktirKızlar selam. Ben pco hastasıyım 19 aylık evliyim hiç korunmama rağmen gebe kalamadım en sonunda rahim filmi çekildim geçen ay. Normalde hep adetlerim gecikmeli olur sadece geçtiğimiz iki ay tam gününde oldum bu ayda bir hafta gecikti sizce normal mi yoksa bebiş varda ondan mı ? Rahim filminden sonra gebe kalma şansının arttığını duymuştum inanın test yapmaya cesaretim yok(((
Ahh ahh hem de ne özenme canım akşama kadar kendimi hamile ya da bebegimle hayal ediyorum..bebeğini seven koklayan bir anne görünce burnumun direği sızlıyor ...bunu yaşamayan bilemez çok zor Allah kimseye aratmasin..
Hepsine baktırdım tatlım bi sorun yok ama zamanı var heralde Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak ama çok zor bi süreçten geçiyorum manevi olarak çökmüş durumdayımcanim bende senin gibiyim guatrna baktirsana o yuksek oldumu gebelik olusmuyo tsh hormonuna baktir
Hangi günlerde içiyorum pekiAktarda satılıyor canım tohum şeklinde ezip demliyorsun
Ben her gün içiyordum bir ay boyunca içtim adetliyken de içiliyor ne kadar devam edebilirsen et zararı olmaz canımHangi günlerde içiyorum peki
Acaba doktor vermedende içebiliyor muyuzKızlar ben aşırı pcoslardanim ama femara sayesinde iki kere gebelik oluştu kendiliğinden adet bile olmam 4 5 ay faln sürer belki olmam. Ama iki gebeliğimde sonlandi birinde kalbi durdu biri de kimyasal gebelik hamile kaldığıma şükrediyorum hic değilse onları gördüm .size tavsiyem femarayi deneyin ilkinde doktor aldırdı ikincisinde kendim gittim aldım ve oluştu her gittigim doktorda tup bebekle hamile kalırsın başka türlü olmaz dediler hep ama bu ilaçla hamile kaldım bu ay yine alıp denicem.
Ben de letu kullandım canım ise yaramadı maalesefEvet canım biraz paralı ama paketi 110tl falan o ay doktorumu aradimm tedavi icin gelmek istiyorum yine dedim benim esimde sperm testi yapmak istemesi hic 3 senedir yaptıramadim bi türlu doktorda esin sperm testi vermeden tedavi uygulayamayız sana dedi benimde tabi moralim bozuldu gittim eczaneye femarayi aldım adetimin 3.günü başlayıp beş gun sabah aksam içtim ben düzenli ilişki uyguladık ve eylül ayinda hamile kaldım biyo kimyasalla sonuçlandı.femara içinde 30 tane ilaç var 3 ay kullanabilirsin yani bu ay hasta olunca yine kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?