Pcolular Geliiin :(

Kuzummm inan hep özenerek baktım çok dua ettim bu ay asure gününde falan Rabbime yalvardım. Nasip etti çok şükür bin şükür darısı sizeee inşallah canı gönülden istermm
Ahh ahh hem de ne özenme canım akşama kadar kendimi hamile ya da bebegimle hayal ediyorum..bebeğini seven koklayan bir anne görünce burnumun direği sızlıyor ...bunu yaşamayan bilemez çok zor Allah kimseye aratmasin..

Ahh ahh hem de ne özenme canım akşama kadar kendimi hamile ya da bebegimle hayal ediyorum..bebeğini seven koklayan bir anne görünce burnumun direği sızlıyor ...bunu yaşamayan bilemez çok zor Allah kimseye aratmasin..
Bilmem mi canumm aynılarını yaşadım her ay hüsran hayal kırıklığı hiç anne olamicam düşüncesi. Rabbimin hikmetinden sual olmaz bunu çok iyi anladım bi kere daha. Dualarini eksik etme Rabbime inan güven olacak zmana gelince

Haklısın canım sağol desteğin için :)

canim bende senin gibiyim guatrna baktirsana o yuksek oldumu gebelik olusmuyo tsh hormonuna baktir

canim bende senin gibiyim guatrna baktirsana o yuksek oldumu gebelik olusmuyo tsh hormonuna baktir
Hepsine baktırdım tatlım bi sorun yok ama zamanı var heralde Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak ama çok zor bi süreçten geçiyorum manevi olarak çökmüş durumdayım

Kızlar ben aşırı pcoslardanim ama femara sayesinde iki kere gebelik oluştu kendiliğinden adet bile olmam 4 5 ay faln sürer belki olmam. Ama iki gebeliğimde sonlandi birinde kalbi durdu biri de kimyasal gebelik hamile kaldığıma şükrediyorum hic değilse onları gördüm .size tavsiyem femarayi deneyin ilkinde doktor aldırdı ikincisinde kendim gittim aldım ve oluştu her gittigim doktorda tup bebekle hamile kalırsın başka türlü olmaz dediler hep ama bu ilaçla hamile kaldım bu ay yine alıp denicem.

Acaba doktor vermedende içebiliyor muyuz

Evet canım biraz paralı ama paketi 110tl falan o ay doktorumu aradimm tedavi icin gelmek istiyorum yine dedim benim esimde sperm testi yapmak istemesi hic 3 senedir yaptıramadim bi türlu doktorda esin sperm testi vermeden tedavi uygulayamayız sana dedi benimde tabi moralim bozuldu gittim eczaneye femarayi aldım adetimin 3.günü başlayıp beş gun sabah aksam içtim ben düzenli ilişki uyguladık ve eylül ayinda hamile kaldım biyo kimyasalla sonuçlandı.femara içinde 30 tane ilaç var 3 ay kullanabilirsin yani bu ay hasta olunca yine kullancam

İlacın bize bi sakıncası yok canım sadece yumarta geliştiriyor ilacı ictikten sonra kontrole gidebilirsin istersemln yumurtalıkların gelişmis mi diye benim pcos baya ilerledi ona ragmen kendiliğinden çatladı kesinlikle tavsiye ederim denemekte fayda var gerçketen

Ben de letu kullandım canım ise yaramadı maalesef

Hım benim iki hamileliğimde femara sayesinde oldu simdi de düşüklerin sebebini arastircaz onları bekliyoruz

Ama bi yandan da şey düşünüyorum yumurtaliklar ilaçla büyüyüp çatladığı içinmi düşüklerim oldu.gerçi ilaçla doğuran da çok var

Kizlar merhaba bende pcos hastasiyim 1 yillik evliyim hic korunmadim 10 ay sonra hamile kaldim pcos tedavi icin gitmistim test negatifti doktor sokmesi icin tarlusal verdi kullandim sokulmedi kasik agrisiyla acile gittigimde ogrendim malesef dis gebelikmis 1 hafta snra tupu yirtmis ic kanamayla ameliyata alindim sag tupum alindi simdi o kadar korkuyorum ki ya yine zor olursa veya tekrar dis gebelik olursa diye suan korunuyorum korunmayi birakmayi dusunuyorum doktor hormonlara bakti bi sorun yok rahim filmi istedi ins bi adet gorursem rahim filmini cektiricem ameliyattan sonra bi doktor bana gebelik dusunuyorsan glikofen kullanma dogal olarak zayifla demisti ama cok kilo aldim ve veremiyorum glikofenin bi zarari var mi acaba hamilelikten onceki glikofen vermisti ama hamile kalinca biraktim zaten o sira hamileymisim :)

O ilacın bi zararı yok canım bize faydası var hatta. Bana doktorum glifor vermişti hic bırakma onu diyordu hep

Evet pcos hastalarinin geneli kullaniyor ama bu ameliyattan sonra doktorun soyledigi aklimi karistirdi geri basliyim bende bari gunde 1 aksam yemeginden yarim saat sonra demisti o sekil devam ediyim doktora danismama gerek yoktur heralde :) bilgilenirdigin icin saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…