Pcolu ve duzensiz adet gormeme ragmen hamileyim.

Fsh 7,14 lh 9,35 bu degerler normal mi sizce bi ay regl olamadm doktor kist falan yok dedi sokturucuyle regl oldm bebek sahibi olmama engel olcak die cok korkuyorm :(

E Evdekibulgur tebrik ederim sağlığıyla ve sağlığınla kucağına versin Allah inşallah.. Ghhg1 Ghhg1 canım kasma kendini bu kadar bende pkoyum..kendimi bildim bileli reglim düzensiz...evlenmeden önce yasmin kullandım yıllarca..evlendim kullanmaya devam ettim o zaman regl oluyordum ama ne zaman bıraksam olamazdım..çocuk isteyince bıraktım 10 kadar korunmadığımız halde hamile kalamadım bende tekrar doktora gittim durumumu anlattım yumurtlamama bakıldı öncelikle malesef yumurtlamıyormuşum ama üzülme dedi dr kilo ver dedi glifor diye bi ilaç verdi 2 ay sonra hamile kaldım..ama her şeyde bi hayır vardır bebeğimi daha 6 haftalık falan hamileyken kaybettim sevincim kursağımda kaldı..şimdi her şeyi bıraktım sadece kendimi gözlemliyorum gerekli tahlillerimi yaptırıyorum öncelikle anne adaylarının sağlığı önemli..şunu unutma biz kısır değiliz yumurtalarımız nazlı sadece ilgi bekliyorlar ok ❤

Ne güzel yazmışsın anlatmışsın arkadaşım. ben bekarım ama aynı durumum sen gbi yasmini ekim 2015te bıraktım ve bu zaman oldu adet olamıyorum o kadar üzülüyorum ki

Back