Pcolu ve duzensiz adet gormeme ragmen hamileyim.

Reglim ilacsiz olurdu 30 40 50 degisirdi. Kilo sldigim bi donemde 5 ay olmamistim. Kilo verdim eskiye dondum 35 40 gind3 olurdum. Lh bende de cok yuksek. Tedavi olmadim ilac icmedim hamile kalmisim. Cok fazla kimyasal içmeyin
Canım lh ını nasıl düşürdün bnmde yüksek cok nasıl düşürdün s en neler yaptın nolır detaylı paylasırmısın

Her zaman hangi kilodaysan o kilona in. Ani kilo degisimleri duzeni aninda kaciriyor. Eski kilona geri dön. Spor yap. İlac icme her firsatta. cunku gordugum kadariyla baska sorunun yok. İlaca bogma kendini. Tum zararli yiyecekleri hayatindan cikar. Cikolatadan tut ekmege kadar... bunlar hep rahmi etkiler. Soğan kürü yap. 4 ayboyunca. Bolca dua et ve beklemeyi birak. Kendini kastikca kıtlıyorsun farkindamisin bak halen adet olmamissin.

Teste gore var lakin yanlis ciktigi cok olur. Kan testini yaptırın hemen simdi. :) bizede haber edin vsrdir insallah

Canım cok haklısın su kasma konusunda takıntı yaptım sabah uyanıyorum hala adet olmadım diye aklımda gece yatıyorum aklıdma tv izliyorum aklımda hatta rüyalarımda regl olup seviniyorum ben hiç böle takıntılı biri değildim kafayı yedim galiba aklımdan cıkarmaya calısıcam bir de canım hayıt içeyim mi sen içtin mi hiç

Canim benim midem hayit kabul etmedi 1 hafta icip birakmistim. Rahatlarsan bak nssil guzel olacak hersey. Dua ediyorum sana cok

Canim benim midem hayit kabul etmedi 1 hafta icip birakmistim. Rahatlarsan bak nssil guzel olacak hersey. Dua ediyorum sana cok
Canım eşimin bile beni anlamadığı bir zamanda bana cok iyi geldin sana cok tsk ediyorum ne kadar temiz bir kalbin var hersey gönlünce olsun inşş sevgiler

E Evdekibulgur tebrik ederim sağlığıyla ve sağlığınla kucağına versin Allah inşallah.. Ghhg1 canım kasma kendini bu kadar bende pkoyum..kendimi bildim bileli reglim düzensiz...evlenmeden önce yasmin kullandım yıllarca..evlendim kullanmaya devam ettim o zaman regl oluyordum ama ne zaman bıraksam olamazdım..çocuk isteyince bıraktım 10 kadar korunmadığımız halde hamile kalamadım bende tekrar doktora gittim durumumu anlattım yumurtlamama bakıldı öncelikle malesef yumurtlamıyormuşum ama üzülme dedi dr kilo ver dedi glifor diye bi ilaç verdi 2 ay sonra hamile kaldım..ama her şeyde bi hayır vardır bebeğimi daha 6 haftalık falan hamileyken kaybettim sevincim kursağımda kaldı..şimdi her şeyi bıraktım sadece kendimi gözlemliyorum gerekli tahlillerimi yaptırıyorum öncelikle anne adaylarının sağlığı önemli..şunu unutma biz kısır değiliz yumurtalarımız nazlı sadece ilgi bekliyorlar ok ❤

Çaresiz değiliz en azından..ben kaybımdan sonra artık böyle düşünmeye başladım..stresi bırakmalıyız kızlar

Haklısın canım stres en kötüsü ama ben işin içinden çıkamıyorum artık sanırım, yoruldum, eşim bi anlasa bi anlamıyor beni. Sanki grip-nezle olmuşsun bi ilaçla geçecekmiş gibi davranıyor. Kendimi güçlü bulmuyorum artık hiç

Aynı seyleri hissediyoruzz benmde eşimde aynı sekilde davranıyo kendimi cok yalnız hissetmeye basladım artık

Aynen cnm sana katiliyorum.bende pkoyum.ve tarlusal icmeden regl olamiyorum.illa icilcek o hap.glifor kullandim bende ama 3 ay sadece 1kutu yani.sen kac mg iciosun gunde onu?kac tane ictin?

Aynen cnm sana katiliyorum.bende pkoyum.ve tarlusal icmeden regl olamiyorum.illa icilcek o hap.glifor kullandim bende ama 3 ay sadece 1kutu yani.sen kac mg iciosun gunde onu?kac tane ictin?
Ben 2 ay 1000lik kullandım günde bir tane canım.hamile kalınca bıraktım ama o kara günden sonra aynı şekilde yeniden başladım..2 aydırda içiyorum..

Ben 2 ay 1000lik kullandım günde bir tane canım.hamile kalınca bıraktım ama o kara günden sonra aynı şekilde yeniden başladım..2 aydırda içiyorum..

Ins gene olur cnm..bnde 3ay ictim aynen gliforu.gunde 1000mg bitane.ama bnde bi ise yaramadi sanirim.yada az geldi.senin reglin nasildi duzenlimiydi cnm?

Tatlım tebrıkler Allah saglıkla kucagona almayı nasıp etsın benım sebepsız ınfertılıte ıkı yıldır olmyr senın adına ck sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…