- 20 Ağustos 2015
- 258
- 133
- 18
- 34
- Konu Sahibi Evdekibulgur
-
Bnm de polikistik over olduğumu söyledi doktor adetli değilken lh değerim 24 çıktı ve rahim de polip olduğunu söylediler polip i aldırcam bu ay fakat lh değerini düşürüp nasıl hamile kalcam hiç bilmiyorum
Insallah bnde kalırım Allah m kucağına Almayı nasip etsinRegl degilken yapilan tahlil gercekci sonuc vermez. Ondan dolayi yuks ek cikmistir. Benim 30a yakindi. Hamile kaldim.
Insallah bnde kalırım Allah m kucağına Almayı nasip etsin
Çok istiyorum cnm 1 buçuk yıllık evliyim ve hiç korunmadm inşallah rabbim dualarımızı kabul ederAmin canim. Rabbim istiyorsan sana da nasip etsin. Dua edelim birbirimize
Ben daha cocuk istemediğim için daha dogrusu ben istiyorum eşim istemediği için bu sebeple doktora gitmedik doktora ben kistlerim ne alemde diye gidiyorum ara sıra kist sayımı ve ya yumurtlayıp yumurtlamadıgımı söylemedi hiç bir doktor bakıyo kistlerin var sen pkolusun diyolar bir iki teselli verip yolluyolar, zaten su an görevim gereği dogu da küçük bir yerde yasıyorum cok fazla doktor seceneğim de yok, peki senin adet düzenin nasıldı kaç ayda bit adet olurdun genelde cok soru soruyorum ama kusura bakma nolursun4 ocakta oldum en son. Bu ay icerisinde de hamile kaldim. 3 ay uzun bir süre. Ama benim amca kızım 5 6 ay olmazdi. Simdi 3 cocugu var. Cok ilginc olunca oluyor ya. Yumurtlama oluyormu doktoruna sordunmi hic
Ben daha cocuk istemediğim için daha dogrusu ben istiyorum eşim istemediği için bu sebeple doktora gitmedik doktora ben kistlerim ne alemde diye gidiyorum ara sıra kist sayımı ve ya yumurtlayıp yumurtlamadıgımı söylemedi hiç bir doktor bakıyo kistlerin var sen pkolusun diyolar bir iki teselli verip yolluyolar, zaten su an görevim gereği dogu da küçük bir yerde yasıyorum cok fazla doktor seceneğim de yok, peki senin adet düzenin nasıldı kaç ayda bit adet olurdun genelde cok soru soruyorum ama kusura bakma nolursun
Canım 40 günde olsa sen düzenli olarak yumurtluyorum adwt görüyorsun ne güzel benim durumum cok daha kötüCanim istedigini sorabilirsin sorun yok. Ben en gec 40 45 gune oluyorum. Olagan ustu stresli olduğum bi donemde uzuyor baya. Ama ilac kullanmama gerek kalmiyor. Ayrica sen gittiginde doktora sor yumurtlamam var mi catliyormu diye
Canım 40 günde olsa sen düzenli olarak yumurtluyorum adwt görüyorsun ne güzel benim durumum cok daha kötügebelik durumum cok düşük benm ya Allahım aratmssın kimseye
Haklısın canım ya cok haklısın ama kendime hakim olamıyorum bu rahatsızlık psikolojimi bozdu sanırım sürekli niye hala adet olamadım diye üzülüyorum sanki cocugum olmayacak kapı kapı doktor doktor gezicem gibi geliyor cok korkuyorum hatta hadi eşimde de problem varsa diye de korkuyorum iyice taktım herhalde kafaya bir tane cocugum olmadan rahatlatamıcam herhalde o kadar cok üzülüyorum ki bebek görünce Aklıma benmde olur mu dye geliyor hep düzenli adet gören kadınlara imreniyorum aylardır adet göremediğim için sürekli yanmda pet tasıyorum ne zsmsn olcagımı bilmediğim için ama adet olup acil ped arayanisteyen arkadaslarıma tanıdıklarıma dagıtıp geliyorum cidden cok üzücü bir durum napsam düzeltemiyorum tedavisi yok, doktorlara soruyorum yumurtluyormuyum diye her doktor hemen eline bir kalem alıp rahim ciziyo yumurtan var ama catlayamıyo diyo bir yumurtalik çizip cevresine yuvarlak kistler çiziyo tarif edip basından savıyor bıktım aynı seyleri dinlemektenAma boyle dusunup rahmini kitliyorsunya rahmin var regl oluyorsun yumurtan da var. Gebe kalabilirsin neden bu kadar stres yapiyosun canim yaaa
Herkes yazmıs buraya uzun süre dogum kontrol hapı kullandım pcom geçti kimisi soğan suyu içtim pkom geçti yazmıs kimisi aslanpençesi kullanmıs düzene girmiş kimisi hayıt kullanmıs düzene girmiş kimi agnucaston içmiş düzene girmiş yaa hepsini denedim hiç biri fayda etmedi bwnde niye etmiyor yaa niye etmiyor napsam adetim düzene girmiyo ne berbat bir hastalıkmıs bu böle hamile kalmak dert hamile kalsak sürekli adetimiz geçiktiği için hamile olduğumuzu anlamak dert, yumurtlamak dert kılınç tüy artısı dert nolur bak sen gebe kalmıssın Allah hayırlara kucagına aldırsın Hamilelerin duanı kabul olurmus bana ve isteyen herkese dua edermisin nolur adetim düzene girsin kolay hamle kalayım
Ben daha cocuk istemediğim için daha dogrusu ben istiyorum eşim istemediği için bu sebeple doktora gitmedik doktora ben kistlerim ne alemde diye gidiyorum ara sıra kist sayımı ve ya yumurtlayıp yumurtlamadıgımı söylemedi hiç bir doktor bakıyo kistlerin var sen pkolusun diyolar bir iki teselli verip yolluyolar, zaten su an görevim gereği dogu da küçük bir yerde yasıyorum cok fazla doktor seceneğim de yok, peki senin adet düzenin nasıldı kaç ayda bit adet olurdun genelde cok soru soruyorum ama kusura bakma nolursun
Kötüyüm canım depresyonda gibi birşeyim hamile Değilim 5 aydır da adet olmuyorum hatta 5 aydan daha fazla artık bıktım usandım küstüm hayata kendime sen nasılsın bebişin de sende saglıklısındır umarımCanim nasilsin. Durumlar nasil sende
Kötüyüm canım depresyonda gibi birşeyim hamile Değilim 5 aydır da adet olmuyorum hatta 5 aydan daha fazla artık bıktım usandım küstüm hayata kendime sen nasılsın bebişin de sende saglıklısındır umarım
Evet oldu canım su an en kilolu zamanlarımı yasıyorum canım artık kısırım herhalde ben diyorum tek bir yumurta bile üretemiyorum kaç aydır üzüntüden hayatım cok etkileniyo, ayrıca sanda cok tsk ederim beni düşündüğüm için Allah razı olsun Allah gönlüne göre versin evladını saglıkla al kucağına hamilenin duası kabul olur derler Benide unutmazsan cok sevinirimCanim benim yaainan durup durup aklima geliyorsun. İlk defa bu kadar gecikme mi oldu. Benimde uni zamanimda 5 6 ay olmadigim olmustu. Ani sekilde kilo aldigin oldumu son 1 yil içinde
Evet oldu canım su an en kilolu zamanlarımı yasıyorum canım artık kısırım herhalde ben diyorum tek bir yumurta bile üretemiyorum kaç aydır üzüntüden hayatım cok etkileniyo, ayrıca sanda cok tsk ederim beni düşündüğüm için Allah razı olsun Allah gönlüne göre versin evladını saglıkla al kucağına hamilenin duası kabul olur derler Benide unutmazsan cok sevinirim
Ben forumu gezer gezer bunalima girerdim olumsuz seyleri okudukca. Bende pco var. Lh 30 a yakin cikmisti. Ama ilk denemede ilacsiz hamile kaldim. Hic beklemiyordum. Bunu ozellikle yaziyorumki pcolu olup endiseli olan arkadaslarimin icine su serpeyim allah ol derse oluyorsun rahat olun lutfen kastikca hic olmaz
Suan icime su serptin cnm saolasin.oncelikle tebrik ederim seni.bende pkoyum.adetim duzensiz hatta gelmio.tarlusal icmeden.bnimde lh sorunum.ilacsiz hamile kaldim derken cnm?tedavisiz mi kaldin yani?birde reglin ilaclami gelirdi???
Reglim ilacsiz olurdu 30 40 50 degisirdi. Kilo sldigim bi donemde 5 ay olmamistim. Kilo verdim eskiye dondum 35 40 gind3 olurdum. Lh bende de cok yuksek. Tedavi olmadim ilac icmedim hamile kalmisim. Cok fazla kimyasal içmeyin
Canım en kilolu zamanımdayım ama yinede doktorlar kilon yok diyo boyum 168 kilom 57 benm öle cok kilolu değilim yinede veriyim mi kilo? O hapı sordum iki doktora kullanma dediler ya valla canım ben napcagımı sasırdım cevremde kimse beni anlamıyo eşim bile vok üzülüyorum yani markette falan pet bölümünü görünce sinirlerim bozuluyo iyice takıntı yaptım ne diyim Allah acısın artık cnm senin adetinin düzene sokmak içşn yaptıklarını kullandıgın kür falan varsa onları detaylı bir sekilde bir kere de daha Yazarmısın zahmet Olmazsa eğer bir de hani hap falan kullanma diyen bir doktorun vardı ya onun dediklerini? Bana doktorlar adet göreyim dye dogum kontrol hapı vermek istiyolar hep almadım ama almıyım dimiSenin ilacin belli. Acil kilo ver. Eski duzenine geri doneceksin. Doktoruna glukofen i sor. Onu kullan. Dehset istah kesiyor. Aksam spor yap yarim saat. Kilo verince duzene giriyorsun. Bende o sureclerden geçtim. Rahatla. Ve bende hamileyim. Neden kisirim diyorsun kiz. Tobe. Dua ediyorum tabi. Ozellikle aklimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?