Pcolu ve duzensiz adet gormeme ragmen hamileyim.

Evdekibulgur

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
258
133
18
34
Ben forumu gezer gezer bunalima girerdim olumsuz seyleri okudukca. Bende pco var. Lh 30 a yakin cikmisti. Ama ilk denemede ilacsiz hamile kaldim. Hic beklemiyordum. Bunu ozellikle yaziyorumki pcolu olup endiseli olan arkadaslarimin icine su serpeyim allah ol derse oluyorsun rahat olun lutfen kastikca hic olmaz

Ben forumu gezer gezer bunalima girerdim olumsuz seyleri okudukca. Bende pco var. Lh 30 a yakin cikmisti. Ama ilk denemede ilacsiz hamile kaldim. Hic beklemiyordum. Bunu ozellikle yaziyorumki pcolu olup endiseli olan arkadaslarimin icine su serpeyim allah ol derse oluyorsun rahat olun lutfen kastikca hic olmaz
Canım öncelikle seni cok tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucagına aldırsın beni hatırlarmısın bilmiyorum daha önce konusmystuk benim korkularım hala devam ediyor eşim daha cocuk istemiyor bir kaç yıl sonra diyo bende olmaz diye strese giriyorum cocuk muhabbeti geçince aile arasında hep bir düşüncelerr dalıyorum bir de ben yıllarca dogum kontrol hap kullandım cok pişmanım :( yumurtluklarımı iyice tembelleştirmişmidir sence?? Hamile kalmama engel olur mu? Birde ben ilaç kullanmadan adet olamıyorum sen olabiliyormyydun anşatırmısın

Canım öncelikle seni cok tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucagına aldırsın beni hatırlarmısın bilmiyorum daha önce konusmystuk benim korkularım hala devam ediyor eşim daha cocuk istemiyor bir kaç yıl sonra diyo bende olmaz diye strese giriyorum cocuk muhabbeti geçince aile arasında hep bir düşüncelerr dalıyorum bir de ben yıllarca dogum kontrol hap kullandım cok pişmanım :KK43: yumurtluklarımı iyice tembelleştirmişmidir sence?? Hamile kalmama engel olur mu? Birde ben ilaç kullanmadan adet olamıyorum sen olabiliyormyydun anşatırmısın

Hatirladim tatlim. Hatirlamam mi. Bence sen stresten olamiyorsun az rahatla lutfen. Unide 6 ay adet olmadigimi biliyorum. Bazen 30 gunde olurum bazen 40. Hicbise olmamistir sana da merak etme. Ya bu bebek olayi takdiri ilahi. O ol deyince oluyor tatlim. Ol demeyince de duzenli regl olup yumurtlasanda olmuyo. Bak bana. 30a yakin lh vardi hiçbişe yapmadim inan sadece dua ettim ve bos ve rdim. Sende dua ediyorsundur ama bosveremedigini goruyorum. Biraz rahtla. O ay ge be kalacaksin bak rabbimin izniyle :)

Merhabalar oncelikle gozunuz aydin bende bu foruma bakip cani sikilan biriyim :))birsey merak ettim ben suan bekarim ama yasiniz kac birde adet oluncca miktari nasil oluyordu acaba benimde az oluyor gunundeboluyor ama bundan sikayetciyim

Merhabalar oncelikle gozunuz aydin bende bu foruma bakip cani sikilan biriyim :))birsey merak ettim ben suan bekarim ama yasiniz kac birde adet oluncca miktari nasil oluyordu acaba benimde az oluyor gunundeboluyor ama bundan sikayetciyim

Yasim 24. Erken olunca az cok gec olunca bol olurdu :)

Yasim 24. Erken olunca az cok gec olunca bol olurdu :)
Benimde yasım 26 yeni evliyiz diye eşim katiyyen bir kaç yıl cocuk istemiyor cok üzülüyorum, zaten pkoluyum eşime zor olabilir benm deneyelim diyorum yok diyo anlamıyor halimden rahatsızlığıma mı üzüleyim eşimin tavrına mı cok sinirlerim bozuk :(

Benimde yasım 26 yeni evliyiz diye eşim katiyyen bir kaç yıl cocuk istemiyor cok üzülüyorum, zaten pkoluyum eşime zor olabilir benm deneyelim diyorum yok diyo anlamıyor halimden rahatsızlığıma mı üzüleyim eşimin tavrına mı cok sinirlerim bozuk :KK43:

Erkekler bu konuda pek duygusal takilmaz. Mantiksal hesaplar sonucu gec cocuk isteyebilir. Takilmayin. Allah nasip ederse cok da onemli degil onun dedikleri canimm :))

Regl donemi olan kahverengi kanama bayat kan demektir. Taze kan kipkirmizi olur. Zamaninda disari cikamamis kan ise kahverengi olur. Her kadinda boyle. Son zamanlarina dogru kahverengiye doner. Rahat ol. Sikinti yok :)

Regl donemi olan kahverengi kanama bayat kan demektir. Taze kan kipkirmizi olur. Zamaninda disari cikamamis kan ise kahverengi olur. Her kadinda boyle. Son zamanlarina dogru kahverengiye doner. Rahat ol. Sikinti yok :)
Bilemedim valla onceden boyle degildi 1 kurtajim var yasim 22 daha

Canım hamile kaldığın ay en son ne zsmsn adet olmustun adetin düsenlimiydi değilse kaç ay önce olmustun mesela ben 3 aydır adet göremiyorum yunurtluyomuyum onuda bilmiyorum bu sekilde hamile kalamam dımı? Bir de yumurta akı kıvamında şeffaf akıntı yumurtlama akıntısı bende hiç gelmiyor hiç görmüyorum hep beyaz renkte bir akıntım oluyo seffaf depil demekki ben yumurtlamıyorum, peki senn akıntı nasıl geliyor sende pkolusun ya merak ettm

HayıT otu kullandığın ay mı hamile kaldın ?

Canım hamile kaldığın ay en son ne zsmsn adet olmustun adetin düsenlimiydi değilse kaç ay önce olmustun mesela ben 3 aydır adet göremiyorum yunurtluyomuyum onuda bilmiyorum bu sekilde hamile kalamam dımı? Bir de yumurta akı kıvamında şeffaf akıntı yumurtlama akıntısı bende hiç gelmiyor hiç görmüyorum hep beyaz renkte bir akıntım oluyo seffaf depil demekki ben yumurtlamıyorum, peki senn akıntı nasıl geliyor sende pkolusun ya merak ettm

4 ocakta oldum en son. Bu ay icerisinde de hamile kaldim. 3 ay uzun bir süre. Ama benim amca kızım 5 6 ay olmazdi. Simdi 3 cocugu var. Cok ilginc olunca oluyor ya. Yumurtlama oluyormu doktoruna sordunmi hic

Back