pcolu olup progestan kullanan var mi ??

elif cim spor aletinin adını biliyormusun bilmiyorsan nasıl bişey tarif etme imkanın varmi internetten araştırıp baksam ben ona
Uzay yuruyusu bu parklarda populer olan alet dinamiks air walker ama varya muthis birsey tek kotu yani cok terletiyor sucuk gibi oluyorsun banyo yapmadan gezemezsin:KK53: ben 3 sene once 150 almistim simdi sanirim 250 lerde gitti gidiyordan

:KK57: Bakicam mutlaka araştıricam çok teşekkür ederim ben şimdilik kaçıyorum yine görüşmek üzere allaha emanet ol sevgilerle

Doktorum kilo vermemin çocuk tedavisinde çok önemli olduğunu söylüyor ama olmuyor sizden ricam bana bunun içinde dua edin kardeşlerim ne olur
Can'ım Allah yardımcın olsun ben hep dua ediyorum her duamda da burdaki kardeşlerimize mutlaka dua ediyorum allahım seninde şifanı verir inşanlah verirsin kilolarını olmuyor deme hep yap sporunu inşanlah rabbim seni bu Sınavından anlın ak çıkarır bebişinizde olur inşanlah bnde pcoluyum insülin direncim var bir arkadaşimda aynı pcolu ona şeker hapi verdi ama bana vermedi şeker hapi zayıflatıyor deniyor arkadaşim zayıfladı sende kullanmışsın hiç fayda etmedimi cnm umudunu kaybetme hz Ali ne demiş biliyormusun ?
Allah'ın beni sevdiğini, istediğim her şeyi vermemesinden anlıyorum.
Demiş çünkü rabbim ona dua etmemizi seviyor dualarımızı duymak istiyor sevmediği kullarınada istediği herşeyi verirmiş duasını duymiyim diye sabır cnm sabır hepimiz sabredeceğiz allahtan Ümit kesilmez

teşekkür ederim hoşbuldum...benimde troitim var ilaç alıyorum... kbızlık bende hep vardı....sabahları aç karnına bol su içince çok rahatladım...tavsiye ederim çok işe yarıyor....

Büşracim ne guzel konustun öyle ;) ben Hz. Alinin o sözünü duymamistm .. Kardeslerim sizde bende insallah zayiflariz. Benimde bi arkadasim pcodan tedavi oluyor igneye gecti acayip kilo aldiriyor ve doktor zayifla diyor yemiyrm ama kilo aliyrm napcam bilmiyrm diyordu. İnsallah Rabbim saglikli bebisler vericek buzr .. Müslüman ümidini yitirmezmis. Ben sixi cok sevdim kizlarrrr ;)))

Back