pcolu olup progestan kullanan var mi ??

Evet zayifla ben yillar once tedavi oldugunda bekarken doktor beni 57 ye dusurmustu 68 kilodaydim 165 boyum simdi nende zayiflamaya calisiyorum en son 73 e ciktim. Simdi 4 kilo verdim ama daha cok kilo vermem lazim insulin direncim oldugundan seker hapina basladim yumurta catlamasinda direnc gosteriyormus seker hapi ben incir kurunu yapmistim daha once ve ilk defa kensiligimden adet olmustum simdi bir kac ay tedaviden uzak olucam incir kurunu deniyorum yine insallah olumlusomuc verir

O duyguyu cok iyi bilirim canim tv de bebekleri gorunce hamile bir kadinin sevincini gorunce nasil icim burkuluyor esim sagolsun destek oluyor ama uzuldugumu hissettirmemek icin kendimle savasiyorum resmen diyorum sabir diyorum nasip ama iste dusunmemeye calissamda bazen kendime soz gecirmekte cok zorlaniyorum

Aynen bende dusunmemeye calisiyorum. Cogu kisi kafama takmadigim zaman hamilr oldum diyor. Bende bu ay kafama takmayacagim diyrm bi bakiyrm ki adetime kac gun kalmis onu hesapliyrm. Artik dusunmemeye calismam lazim onun icin devamli birseyler yapmak lazim. Simdi yaz geliyor temizlige baslasam oyalanirim sanirim ;(

Ilkguz Varikosel ileri hareketlilik değilde bacaklarimizda olan varisin erkeklerin yumurtalık ların da olmasi durumu yani damar genişlemesi ve damar genisledice kan akışı hızlanıp vücut ısısı artıyor yumurtaliktaki vücut ısısı artınca da spermler içerde oluyor mus erkeklerin belli bir vücut ısısı olması gerekirmis Sperm hücrelerinin yaşaması için üste çıkınca olurlermis benim eşimin doktoru anlattı bunları bana çizerek gösterdi daha teferrualari da var tabi birde eşimin doktoru Türkiyedeki 3 kısırlık profesorunden bir tanesi idi biz ameliyat olmadan önce çok araştırdık sonuçta yumurtalık ların dan olacak diye Cenabı mevla bizi bu doktorla karşılaştırdi allah razı olsun ondan şu an ameliyattan sonraki 9 ay geçti ve eşimin sıkıntısı tamamen geçti elhamdulillah başka bu sıkıntıdan muzdarip olan arkadaşlar varsa doktorun adı mehmet ali çıkım türkiyede sadece 3 kişi varmış bu dalda erkek urolog kısırlık profesörü olan amerikada eğitim vermiş senelerce bizim gibi bu derten çeken arkadaşlar varsa bilgilendirmek için uzun uzun yazdım kusura bakmayin

Feriha sultan Masallah iyi bir doktora gelmis olmaniz cok buyuk bir sans arkadasimda uzuluyordu cok esi varikosel ameliyati oldu daha kotu oldu sonuclar diyordu hatta onumuzdeki ay tup nebek yapicak derdini veren rabbim dermaninida nasip etsin bizlere insallah sen hangi doktorda tedavi oluyorsun peki 9 ay adet olmamanin sebebi neymis

Ben yalova da oturuyorum malum yalova çok küçük biryer bulabildigim ve arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine iyi olduğu söylenen bir doktora muayene oluyorum 9 aylık adet olamamami kilo ve troitlerim e bağlıyor ben evlendigimde 53 kilo dum ve kortizon lu ilaç verilmiş bilmiyordum birden kilo aldım ve normalde çok istahsizim günlük tek öğünle beslenirim yemek yemeyi bile unuturum ama yinede kilo veremiyorum hemde spor yapmama rağmen doktorum sikintilarimi bunlara bağlıyor kilo ver diyor ne yapacağım bilmiyorum

Ilkguz arkadaşına birde benim eşimin gittiği doktoru onersene belki Rabbim sifasini o doktor da gizlemistir benim eşim hiç bu ameliyatı olmak istemedi çok korktu ama doktoru araştırdık ca razi oldu hatta ayıptır söylemesi benim eşimin hastalığı o kadar ilerlemistiki dışarıdan bakınca yumurtaliklarindaki sarkma gözle görülür haldeydi hep diyordum böyle durması normalmi diye ameliyattan sonra o kadar fark etti ki birde mesela bu Varikosel ilerde sertleşme problemlerine prostat a ve bi kaç bişey daha söylemişti doktor bunlara bile neden olabiliyormus aslında hafife alınmaması lazımmış bu durumu

Sen hangi şehirde oturuyorsun arkadaşım tedavi sürecin başarı ile ilerler inşallah Rukiye çim seninde inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben Samsunda oturuyorum canim. İnsallah canim Allah razi olsun .. Bu aydan da umidim yok bakalim bir dahaki aya insallh :) hamile olursaniz mutlaka yazin ama olur mu o kadar cok araştiriyrm ki bi kisi de hamile oldum deyince o kadar mutlu oluyrm ki

İnşallah canim sende o kadar üzülme bak yanlız değiliz aynı dertten muzdarip 100 lerce kadınız allah hepimizin yardımcısı olsun insaallah

Selam kızlar BN neler kaçirmişim böyle üç gün girmeyince oku oku zor bitirdim :) bende pcoluyum 2 buçuk senedir uğraştık aslında pek düzenli bir doktora gidemedik sonra özele gittim ilk iki ay klomen kullandım tekrar gittiğimde yumurta oluşmadığını söyledi Latrozele hapini verdi bir ay onu kullandım tekrar gittik bir tane yumurta oluşmuştu çitlama iğnesi yaptı şükür eşimde de bir sorun yok o ay hamile kaldım beş haftalıkken düştü yani cnm sende feriha sultan eşinin sorunu oldugunu bilmeden igne opmuşsun ve tutmamiş artık amaliyattan sonra neden olmasın bizim ki de oldu hatta bn adetime beş gün varken test yaptım silik çıktı seninde eger bir kaç günün varsa çıkar çünkü igneden 12 gün sonra çıkıyor bnde her ay adet olurum şükür erken bile geliyo bnde anlamadım önceden geçiktigi olurdu on gün bir hafta gibi en uzun 22 gün geçikti ama uzun zamandır eeken bile geliyo allahım hepimize nasip eder inşanlah bnde adetimin bitti hapimi kullandım incir kürü yapşyorum içine hayıt damlası damlatıyorum ve dut pekmezine hayıt tohumu koydum her gece bir kaşik yiyorum bu cumartesi gidicez bakalım inşanlah yumurta oluşmuş olur ve tekrar hamile kalırım eger hamile kalırsam bir doktor varmiş burda düşüge karşi igne yapiyormuş düşük olmasın diye gidip yapacam ilki düştü bunuda kaybetmek istemiyorum allahım hayırlısını nasip etsin hepimize dua edelim elbet bir gün anne olacagız inşanlah umutlarımızı kaybetmeyelim

Canim benim hamilelik yaşayıp kaybetmek eminim ki çok daha zor bir durumdur ama allah büyüktür hiç üzülme yine nasip edicektir Rabbim inşaallah benim için soylediklerinle ilgili desteğin içinde çok teşekkür ederim bu gün iğne yi olalı 7 gün geçti heralde daha belli olmaz değilmi sen tecrübeli olduğun için daha iyi biliyorsundur sevgilerle

Aleykum selam canim yaa sen girmeyince bizde arkadaslarla konustuk. Gercekten burda konusmak iyi geliyor. Dua edelim birbirimize insallah en kisa zamanda saglikli bebislerimiz olur. Her adet sonrasi yeni bir umut oluyor ama bakalim brnimde bu ay uzayacagi tuttu adetimin ben seninle beraber olmustuk büşra

Evt cnm zor bişey ama bir umut diyosun bir kere oldu tekrar neden olmasın inşanlah allahım hepimize nasip eder seninki daha yedi gün olmuş daha çıkmaz 12 gün sonra çıkıyor biraz daha bekle yada adetini bekle günün geçerse yap sen bilirsin artık inşanlah vardır bebişin allahım hayırlısını nasip eylesin

Son düzenleme:
Amin cnm allahım sesimizi duysun inşanlah evet beraber olmuştuk pazartesi tam bitti bnmki incir kürünede pazar günü başlamiştim

merhaba ben yeni katıldım aranıza...inşahhh hayırlısıyla alırız bebeklerimii kucağımıza....ben eşimde hareketli sperm hiç yoktu..dr bize saçma sapan nette satıla o tuaf ilaçlardan verdi.sonra benim içime sinmedi araştırdım aktardan bi macun alıyoruz bide çakşır kökü suyu içiyo sabah akşam.bşr kavanozdan sonra tekrar sperm testi yaptırdık ileri hareketli sıfırdan %22 oldu...bende de troit var levitron kulanıyorum bide süt hotmonu yüksek çıktı...inci havuç kürüne başladım kaç gün yapmam gerekiyo....çok uzun yazdım

Hoşgeldin canim aramiza :) amin insallah insallah aliriz en kisa zamanda.. Arastirmak.ve tek doktorda kalmamak gerekiyor gercekten. Ne guzel faydali olmus yaptiklarin .. İnsallah insallah tedavilerimiz faydali olur

Feriha ben istanbul dogma buyume ama erzincana evlendim is dolayisiyla burada ist oranla imkanlar kisitli arkadasima soylicem ama onun kocasi ameliyat oldu trakya uni hastaesinde sanirim duzelmedi doktorda cok onemli boyle durumlarda onumuzdeki ay bulent tirasta tup bebek yapmaya baslicak bahsedicem bu durumdan senin peki kilon kac arkadasim ben yillar once tedavi olmustum cerrapasanin doktorunda o beni zayiflatmisti bi deri bi kemik kalmistim seker hapinada baslamistim ama ama sonra biraktim tedaviyi simdide zayiflamaya calisiyorum ama cok randimanli degilim

Ayris benim de sut hormonu yuksek testere disli aslan pencesi sut hormonunu dusuruyor ama incir havuc kuruyle betaber kullanilirmi emin degilim aldim baslamadim incir havuc kuru 21 gun kullaniyorsun canim 7 ara veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…