Evt cnm zor bişey ama bir umut diyosun bir kere oldu tekrar neden olmasın inşanlah allahım hepimize nasip eder seninki daha yedi gün olmuş daha çıkmaz 12 gün sonra çıkıyor biraz daha bekle yada adetini bekle günün geçerse yap sen bilirsin artık inşanlah vardır bebişin allahım hayırlısını nasip eylesinCanim benim hamilelik yaşayıp kaybetmek eminim ki çok daha zor bir durumdur ama allah büyüktür hiç üzülme yine nasip edicektir Rabbim inşaallah benim için soylediklerinle ilgili desteğin içinde çok teşekkür ederim bu gün iğne yi olalı 7 gün geçti heralde daha belli olmaz değilmi sen tecrübeli olduğun için daha iyi biliyorsundur sevgilerle
Amin cnm allahım sesimizi duysun inşanlah evet beraber olmuştuk pazartesi tam bitti bnmki incir kürünede pazar günü başlamiştimAleykum selam canimyaa sen girmeyince bizde arkadaslarla konustuk. Gercekten burda konusmak iyi geliyor. Dua edelim birbirimize insallah en kisa zamanda saglikli bebislerimiz olur. Her adet sonrasi yeni bir umut oluyor ama bakalim brnimde bu ay uzayacagi tuttu adetimin ben seninle beraber olmustuk büşra
Amin cnm allahım sesimizi duysun inşanlah evet beraber olmuştuk pazartesi tam bitti bnmki incir kürünede pazar günü başlamiştim[/QUOT
Kabul olmayan dua yoktur diye biliyrm canim insallah dualarimizin karşiligini alacagizz... İnsallah büşracim incir kürü fayda eder. Feriha sultan seninde insallah saglikli bir bebegin olur bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?