ben 7 aylık evliyim..evlendikten sonra tam 6 kilo aldım ,evlennmeden önce 48 olan kilom 54e vurdu..şikayetimi anlattığım herkes kilomun çok yerinde oldugunu söylüo ama ben kilo aldıgımı ve vücudumda çatlakları görmeye başladığım heran üzülüorum...sizlerde söylermisiniz kaç kilosunuz...mirmirmirmir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pco'lu hanımlar kaç kilosunuz???
- Konu Sahibi isolde
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben 7 aylık evliyim..evlendikten sonra tam 6 kilo aldım ,evlennmeden önce 48 olan kilom 54e vurdu..şikayetimi anlattığım herkes kilomun çok yerinde oldugunu söylüo ama ben kilo aldıgımı ve vücudumda çatlakları görmeye başladığım heran üzülüorum...sizlerde söylermisiniz kaç kilosunuz...mirmirmirmir
ben 7.7.2007 de evlendim.47 kiloydum o zaman.
doğum kontrol hapları,adet düzenleyici ilaçlar,vitaminler,bağışıklık sistemi kuvvetlendirici ilaçlar,klomen,glucophage vs gibi bir sürü ilaç kullandım 1,5 senedir ve şu an 53 kiloyum.boyum 1.65.seni çok iyi anlıyorum.bana da kilolu değilsin diyorlar ama aldığım 6 kilo beni çok rahatsız ediyor.diet+spor yapıyorum 2 aydır ama pek bir faydasını göremedim.genel anlamda bir kilo sıkıntım yok ama incecik vücudumda kocaman bir göbeğim var..zaten bebiş olmuyor bir de görenler "aaa hamile misin?" demiyor mu çıldırcak gibi oluyorum..umarım tez vakitte şifa buluruz hepimiz..
Ben de evlendikten sonra pko teşhisi öncesi ve sonrası 1.5 yılda tam 15 kilo aldım,şaka gibiydi.Şuanki kilomu hiç söylemeyeyim şimdi .Ve bu işin kiloyla çok alakası var malesef,bu bir gerçek. Üstelik,yıllarrca 1kg aşağı 1 kg yukarı oynamazken.Ne kadar vermeye çalıştıysam da olmadı.Şuan tedaviyle ikiz bebek bekliyorum,bebek tedavisi öncesi resmen aç uyur aç gezerken bile ancak bi kaç kilo vererek hamile kaldım.Hamile kalmadan önce de hamile olduğumu tahmin eden densizlere bi daha selam bile vermek istemedim kaydirigubbakcemile3.Üf yaa,bu işler çok zormuş.
Fakat hepinize hayırlı zamanlarda hayıurlı hamilelikler diliyorum..a.s.
Fakat hepinize hayırlı zamanlarda hayıurlı hamilelikler diliyorum..a.s.
peki sizlerin yaptıgı özel bişi varmı ya biz bu hastalıktan dolayı kg alıoruz dimi arkadaşlar ya bekarken herkes gıpta ederdi bana okadar yerdimki kg almazdım hiç...ama evlenndikten sonra kilom şaştı resmen...bgn 1 kg daha almışım 60 olursam depresyona girerim heralde..buarada boyum 1.68..bişiler söyleyin arkadaşlar...valla birileri bişi yazmışmı die gözüm öle bu sitedemirmirmirmir
Ya kilo almamaya bakın demekle olmuyor ki..Çünkü bu rahatsızlık insanın hormon düzensiliğini dolayısıyla pek çok bozukluğu beraberinde getiriyor.Eminin bu rahatsızlığı yaşayan arkadaşlar bugün daha fazla yemiyorlar.Hayatımızda yediğimiz içtiğimiz herşey aynı,sadece hızla kilo alıyoruz.Yapılacak bişey yok,diyetlerle de olmuyor,ciddi anlamda aç kalmak gerekiyor,çünkü günbegün kilo alıyoruz senağlama
peki sizlerin yaptıgı özel bişi varmı ya biz bu hastalıktan dolayı kg alıoruz dimi arkadaşlar ya bekarken herkes gıpta ederdi bana okadar yerdimki kg almazdım hiç...ama evlenndikten sonra kilom şaştı resmen...bgn 1 kg daha almışım 60 olursam depresyona girerim heralde..buarada boyum 1.68..bişiler söyleyin arkadaşlar...valla birileri bişi yazmışmı die gözüm öle bu sitedemirmirmirmir
canım boyuna göre kilon iyi bence. takma kafanı evlendikten sonra alınan kilolardan olabilir. sonuçta yemek düzeni değişiyor. bende de artış oldu ama veriyorum.
Ya kilo almamaya bakın demekle olmuyor ki..Çünkü bu rahatsızlık insanın hormon düzensiliğini dolayısıyla pek çok bozukluğu beraberinde getiriyor.Eminin bu rahatsızlığı yaşayan arkadaşlar bugün daha fazla yemiyorlar.Hayatımızda yediğimiz içtiğimiz herşey aynı,sadece hızla kilo alıyoruz.Yapılacak bişey yok,diyetlerle de olmuyor,ciddi anlamda aç kalmak gerekiyor,çünkü günbegün kilo alıyoruz senağlama
ben de pkoyum canım.. ama almasam almazdım.. doğum vs. girdi araya.. sonra da düzensiz beslenme.. dikkat etmeme.. iştah derken böyle oldu.. bir de fiziksel aktivite çok önemli.. ben eskisi kadar hareketli değilim.. biraz da ondan oldu...
ben de pkoyum canım.. ama almasam almazdım.. doğum vs. girdi araya.. sonra da düzensiz beslenme.. dikkat etmeme.. iştah derken böyle oldu.. bir de fiziksel aktivite çok önemli.. ben eskisi kadar hareketli değilim.. biraz da ondan oldu...
pko lusun ve sanırım su an bı cocugun var canım bız daha dogum yapmadan bole tombul tombul olduk bızım ısımız daha zor allah bıde hamıle kalmayı nasıp ederse sanırım ben 90 kılo olurum ahahahahadelikafadulden:dance:
Ya kızlar ben 2,5 yıllık evliyim bu süre içinde hiç kilo almadım desem yeridir hatta kilo verdim ama son 6-7 ay içinde 15kg ya yakın kilo aldım şaunda 81kg.yum boyum 1,70 ve çok mutsuzum ((( pko'luymuşum bu yüzden gebe kalamıyormuşum haberim yok 4ay önce öğrendim şimdi yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum adet düzensizliğim var soğan kürünü deniyorum bakalım kurtulabilecekmiyim bu illetten...
Ya kızlar ben 2,5 yıllık evliyim bu süre içinde hiç kilo almadım desem yeridir hatta kilo verdim ama son 6-7 ay içinde 15kg ya yakın kilo aldım şaunda 81kg.yum boyum 1,70 ve çok mutsuzum ((( pko'luymuşum bu yüzden gebe kalamıyormuşum haberim yok 4ay önce öğrendim şimdi yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum adet düzensizliğim var soğan kürünü deniyorum bakalım kurtulabilecekmiyim bu illetten...
canııım üsülme ve soğan kürünü ihmal etmea.s ben denedim soğan kürünü ve çok güzel sonuçlar elde ettim adetim normal sürece girdi..öğle ve akşam yemeklerinden 10 dk önce taze kaynatıp içiosun unutma..periyodik olarak yapmamız lasım..bira gayret biras sabır hanımlar inşallah bu illetten kurtulup arzuladıgımız yaşam şekline geçicez ve bebişlerimiz alcaz kucaklarımıza....:teytey:
canııım üsülme ve soğan kürünü ihmal etmea.s ben denedim soğan kürünü ve çok güzel sonuçlar elde ettim adetim normal sürece girdi..öğle ve akşam yemeklerinden 10 dk önce taze kaynatıp içiosun unutma..periyodik olarak yapmamız lasım..bira gayret biras sabır hanımlar inşallah bu illetten kurtulup arzuladıgımız yaşam şekline geçicez ve bebişlerimiz alcaz kucaklarımıza....:teytey:
Canım sen ne kadar sürede soğan küründen iyi sonuç alabildin :uhm: ben düzenli olarak bugün 14 gündür içiyorum sabah ve akşam yemeklerden 10dk önce içiyorum çok akıntım oldu halende biraz azalarak devam ediyor yarında içicem ara vericem bir dahaki adetime 10gün kala başlıcam 10gün içicem normali böyleymiş diyolarbenneyaptımki herkes farklı kullanıyor galiba..gerçi bünyeye göre değişiyor galiba CADIARZU neyse sabredelim bakalım neler olacak :1rolleyes: Allahım hepimize yardım etsin a.s.