ben 7 aylık evliyim..evlendikten sonra tam 6 kilo aldım ,evlennmeden önce 48 olan kilom 54e vurdu..şikayetimi anlattığım herkes kilomun çok yerinde oldugunu söylüo ama ben kilo aldıgımı ve vücudumda çatlakları görmeye başladığım heran üzülüorum...sizlerde söylermisiniz kaç kilosunuz...mirmirmirmir
peki sizlerin yaptıgı özel bişi varmı ya biz bu hastalıktan dolayı kg alıoruz dimi arkadaşlar ya bekarken herkes gıpta ederdi bana okadar yerdimki kg almazdım hiç...ama evlenndikten sonra kilom şaştı resmen...bgn 1 kg daha almışım 60 olursam depresyona girerim heralde..buarada boyum 1.68..bişiler söyleyin arkadaşlar...valla birileri bişi yazmışmı die gözüm öle bu sitedemirmirmirmir
Ya kilo almamaya bakın demekle olmuyor ki..Çünkü bu rahatsızlık insanın hormon düzensiliğini dolayısıyla pek çok bozukluğu beraberinde getiriyor.Eminin bu rahatsızlığı yaşayan arkadaşlar bugün daha fazla yemiyorlar.Hayatımızda yediğimiz içtiğimiz herşey aynı,sadece hızla kilo alıyoruz.Yapılacak bişey yok,diyetlerle de olmuyor,ciddi anlamda aç kalmak gerekiyor,çünkü günbegün kilo alıyoruz senağlama
ben de pkoyum canım.. ama almasam almazdım.. doğum vs. girdi araya.. sonra da düzensiz beslenme.. dikkat etmeme.. iştah derken böyle oldu.. bir de fiziksel aktivite çok önemli.. ben eskisi kadar hareketli değilim.. biraz da ondan oldu...
Ya kızlar ben 2,5 yıllık evliyim bu süre içinde hiç kilo almadım desem yeridir hatta kilo verdim ama son 6-7 ay içinde 15kg ya yakın kilo aldım şaunda 81kg.yum boyum 1,70 ve çok mutsuzum((( pko'luymuşum bu yüzden gebe kalamıyormuşum haberim yok 4ay önce öğrendim şimdi yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum adet düzensizliğim var soğan kürünü deniyorum bakalım kurtulabilecekmiyim bu illetten...
canııım üsülme ve soğan kürünü ihmal etmea.s ben denedim soğan kürünü ve çok güzel sonuçlar elde ettim adetim normal sürece girdi..öğle ve akşam yemeklerinden 10 dk önce taze kaynatıp içiosun unutma..periyodik olarak yapmamız lasım..bira gayret biras sabır hanımlar inşallah bu illetten kurtulup arzuladıgımız yaşam şekline geçicez ve bebişlerimiz alcaz kucaklarımıza....:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?