pco ve sivilce

lawyeerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
132
31
98
26
Kızlar polikistik overi olup benim gibi sürekli olarak sivilce sorunu yaşayan var mı. Hiç geçmeyecek mi bu doğum kontrol hapı kullanmak da istemiyorum doktor yaşım genç olduğu için önermedi. zaten bir sürü yan etkisi varmış bu ilaçların. Kremler falan da fayda etmiyor roaccutane deseniz kullansam bile hormonel bir sorunum olduğundan tekrar etme riski var. Ciddi anlamda kafaya takmaya başladım artık. Lütfen yardımcı olur musunuz bu sorunu yaşayan var mı

Benimde polikistik over im var roaccutane işe yaramadı. Doğum kontrol hapları çok yan etki yaptı ve bırakınca daha da fazla sivilce sorunu yaşamaya başladım. Doktorum avodart ve aldactone önerdi ama kullanmaya çekiniyorum artık. Bu ilaçları kullanan yada başka şekilde çözüm bulan varsa paylaşabilir mi?

Roaccutane işe yaramadı derken tekrar mı çıktı yoksa hiç geçirmedi mi

Bende de pco var 25 yaşına geldim bitmiyor sivilce sorunu 1 aydan beri hiç şekerli gıdalar tüketmiyorum beyaz ekmekte biraz yararı oldu birde la roche posay effaclar duo kremini kullanıyorum oda baya etkili

Offf bnm de sivilce sorunum vaaaaR ama istanbulun havası yarıyor sanki bana memlekete gidince sivilceleniyor anlamadm. Bu aralar cildim mukemmmmeel hemde hiç olmadıgı kadar Aayyy nazar değdircem kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…