- 11 Ocak 2015
- 23
- 54
- 38
Merhaba Arkadaşlar, 7 aylık evliyim ve evlendiğim zamandan beri çocuk sahibi olmak istiyorum. 4 ay heyecanlı bekleyişlerimin sonunda gebe kalamayınca dayanamayıp hastaneye gittim kadın doğuma Ve doktor bana ne kadarlık evlisin sorusuna 4 aylık diye cevap verince neredeyse yüzüme bile bakmadı ne acelen var diyip bikaç ay bekle senen dolsun diyip geri gönderdi tabi eşimin Spermiogramı da istendi. Aradan 3 ay daha geçtikten sonra yine dayanamayıp eşimin raporuyla doktora tekrar gittim ve sonucu gösterdikten sonra smear testi yapıldı ultrason sonucu olarakta pco ve endometrium 9,1 mm yazan kağıdı elime tutuşturup 15 gün sonra smear testi sonucu çıkacağını ve adetin 2. günü tekrar gelip hormon testi vermem gerektiği söylendi. Bugün ise Smear testi sonucuna bakayım dedim internet üzerinden çıkmış mı çıkmamış mı diye ve sonuçta ÖNEMİ BELİRLENEMEYEN ATİPİK SKUAMÖZ HÜCRELER tanısı konmuş daha doktora gitmedim günümün gelmesini bekliyorum ama çok moralim bozuldu bu sonuçları görünce buraya yazmak istedim aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ve nasıl bir yol izlediler bana yardımcı olursanız çok memnun olurum Teşekkürler şimdiden..