Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pco ve letu?
- Konu Sahibi ifna1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ağustos 2022
- 2.899
- 3.410
- 63
Benim ilk hamileliğim bu ilaç ile oldu. Bende de pco var. Pco için bu ilacın daha etkili olduğunu söylüyor hekimler.Kızlar pco olup letu ile yumurtası gelişen büyüyen oldu mu acaba?
Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. Genelde letu yorumları güzel fakat ben pcolu birine denk gelemediğim için sormak istemiştim içimi ferahlattınız çok sağ olun.. ilk kullanımda mı gebelik oluştu pekiBenim ilk hamileliğim bu ilaç ile oldu. Bende de pco var. Pco için bu ilacın daha etkili olduğunu söylüyor hekimler.
- 27 Ağustos 2022
- 2.899
- 3.410
- 63
Rica ederim. İlk kullanımda olmadı sanırım 4-5 kere kullandım farklı yıllarda ama şöyle oldu 2 farklı doktora gittim. İkinci gittiğim doktor letunun yanında inositol içerikli takviye verdi. Bu takviyeyle beraber ikinci kullanımda gebelik oluştu. Doktorunuzdan inositol takviye önerisi alın mutlaka. İnositol yumurtalıkları çok güzel çalıştırıyor ve kalitesini artırıyor aklınızda bulunsun.Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. Genelde letu yorumları güzel fakat ben pcolu birine denk gelemediğim için sormak istemiştim içimi ferahlattınız çok sağ olun.. ilk kullanımda mı gebelik oluştu peki
Ben şu an ilacı kullanıyorum çarşamba kontrolüm var eğer olumsuz bir sonuç alırsak hemen söyliyim bu takviyeyiRica ederim. İlk kullanımda olmadı sanırım 4-5 kere kullandım farklı yıllarda ama şöyle oldu 2 farklı doktora gittim. İkinci gittiğim doktor letunun yanında inositol içerikli takviye verdi. Bu takviyeyle beraber ikinci kullanımda gebelik oluştu. Doktorunuzdan inositol takviye önerisi alın mutlaka. İnositol yumurtalıkları çok güzel çalıştırıyor ve kalitesini artırıyor aklınızda bulunsun.
Kaç ay kullandınız peki ben ilk ay letu kullanarak yumurtam sadece 12 mm büyüdüBenim ilk hamileliğim bu ilaç ile oldu. Bende de pco var. Pco için bu ilacın daha etkili olduğunu söylüyor hekimler.
- 27 Ağustos 2022
- 2.899
- 3.410
- 63
Toplamda 4-5 kere kullandım farklı yıllardaKaç ay kullandınız peki ben ilk ay letu kullanarak yumurtam sadece 12 mm büyüdü
Bir kere mi kontrole gittiniz acaba?Kaç ay kullandınız peki ben ilk ay letu kullanarak yumurtam sadece 12 mm büyüdü
- 30 Kasım 2017
- 8.671
- 1
- 4.341
- 173
Canım sende de insülin direnci kilo var mı ? Bende var pkoyum merak ediyorum çok tedavi gördüm çok ilaç iğne aldım ama letu bikere kullandımBenim ilk hamileliğim bu ilaç ile oldu. Bende de pco var. Pco için bu ilacın daha etkili olduğunu söylüyor hekimler.
- 27 Ağustos 2022
- 2.899
- 3.410
- 63
Kilo yok. İnsülin direnci sınırdaydı glifor kullandım bir dönem ve diyet yaptım sonraki ay düzene girmişti. Bir süre sonra glifor’u da bıraktırdı doktor. Letu ile beraber inositol takviyesi alırsanız çok daha iyi olur hekiminizden öneri alın bu konuda.Canım sende de insülin direnci kilo var mı ? Bende var pkoyum merak ediyorum çok tedavi gördüm çok ilaç iğne aldım ama letu bikere kullandım
- 30 Kasım 2017
- 8.671
- 1
- 4.341
- 173
Bunlar yeni şeyler değil ben biliyorum bunun böyle olduğunu bunların kullanıldığını yeni evli değilim zaten sadece letunun nasıl etki ettiğini merak etmiştim tamda düşündüğüm gibi yapmış doktorun takviyelerle gliforla .. hayırlı olsun sağlıklı ömrü olsunKilo yok. İnsülin direnci sınırdaydı glifor kullandım bir dönem ve diyet yaptım sonraki ay düzene girmişti. Bir süre sonra glifor’u da bıraktırdı doktor. Letu ile beraber inositol takviyesi alırsanız çok daha iyi olur hekiminizden öneri alın bu konuda.
- 27 Ağustos 2022
- 2.899
- 3.410
- 63
Sordunuz diye anlattım bildiğinizi nerden bileyim, tesekkurler :) Rabbim size de sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsinBunlar yeni şeyler değil ben biliyorum bunun böyle olduğunu bunların kullanıldığını yeni evli değilim zaten sadece letunun nasıl etki ettiğini merak etmiştim tamda düşündüğüm gibi yapmış doktorun takviyelerle gliforla .. hayırlı olsun sağlıklı ömrü olsun
Yok hayır 2 günde bir yumurtlama tarihine kadar kontrole gittimBir kere mi kontrole gittiniz acaba?
Teşekkür ederim cevapladığınız içinYok hayır 2 günde bir yumurtlama tarihine kadar kontrole gittim