- Konu Sahibi ayllllliiiin35
-
tahlil sonuclarindan anliyornusun cnm bi duzensizlik var hormonal dengesizlik. adetlerim duzenli sukur 4yada 5 gun gecikir
Canım anladıgım kadarıyla lh fsh den yuksek yNi pko ama doğum kontrol hapı ne işe yarayacakki gebeliği erteliyor gerçi bazı doktorlarda söyle dusunuyo 3-5 ay duzenli kullanımdan sonra yumurtlama düzene giriyormuş ama ben derim ki sen baska bir doktora daha gozuk ve dogum kontrol hapı verirse ısrarla bebek ıstıyorum de bnmde lh hormonum yuksekti diğerleri senin gibi iyiydi inofolic combi verdi pco olanların folik asiti cok faydalı 3 ay kullandım baktım olmuyo sinirlendim bıraktım ucuz bi ilaç da değil 45 lira ve 10 gunde falan bitiyodu ertesi ayı hamile kalmısım cok sukur ama cok dua ettim Rabbime bin şükür dualarla geldi benım bebegım dicem o ki bi baska doktora gozuk sen gene de iltihap falan varsa oda cocugu engelliyo vitamin eksikliği vs .atayim bak
Canım anladıgım kadarıyla lh fsh den yuksek yNi pko ama doğum kontrol hapı ne işe yarayacakki gebeliği erteliyor gerçi bazı doktorlarda söyle dusunuyo 3-5 ay duzenli kullanımdan sonra yumurtlama düzene giriyormuş ama ben derim ki sen baska bir doktora daha gozuk ve dogum kontrol hapı verirse ısrarla bebek ıstıyorum de bnmde lh hormonum yuksekti diğerleri senin gibi iyiydi inofolic combi verdi pco olanların folik asiti cok faydalı 3 ay kullandım baktım olmuyo sinirlendim bıraktım ucuz bi ilaç da değil 45 lira ve 10 gunde falan bitiyodu ertesi ayı hamile kalmısım cok sukur ama cok dua ettim Rabbime bin şükür dualarla geldi benım bebegım dicem o ki bi baska doktora gozuk sen gene de iltihap falan varsa oda cocugu engelliyo vitamin eksikliği vs .
ay cnm agzini bal yesin adet olayim baska doktora gidicem tekrar. insallah bende hemen hamile kalirim cok endise ediyorum. durumum vahim gibi konusuk herkes
Amin canım Allah razı olsun . Allah sana da nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlartamam cnm gideyim tekrar. allah saglikla kucagina almaui nasip etsin
Çok tesekkur ederım canım cevabın için.Hamıleymıssın inşallah sag salım kucagına alırsın.Akıntıma gelince ayın belirli zamanlarında normal akıntımda farklı bir akıntı geliyor.acaba diyorum 2 kere mi yumurtluyorum.Anca doktora gıdınce bunu anlayacağım.cevabınla beni rahatlattınCanım pko doğuştan ve kalıtsal. 45-50 gun baya uzun bi döngü pko olanlar cocuk sahıbı olamaz diye bişeyde yok. Cok sukur hamıleyım anladıgım kadarıyla senınde var cocukların Allah bagıslasın pko korkulcak bi hastalık değil hatta hastalık değil bi yumurtlama sekli .
Akıntının yumurtlama akıntısı olduguna emin misin bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtlar ama yumurtlama akıntısı olmayadabılır senınkısı. Ovulasyon testıyle takip et derim doktorada gitmekten korkma ona göre ilaç veriyor sıkıntı yapma canım
Pko lular da kuruluk olmaz tabi eğer yumurtluyosa kımı pko lar yumurtlayabılıyo kımısı duzensiz yumurtluyo kimisi hıc yumurtlamıyo pkonun derecesıne gore değişiyo
İnsallah canım Allah razı olsun sanada nasip etsin Rabbim hayırlı sağlıklı evlat . Evet en iyisini doktor bilir konus bakalım ne diyecekÇok tesekkur ederım canım cevabın için.Hamıleymıssın inşallah sag salım kucagına alırsın.Akıntıma gelince ayın belirli zamanlarında normal akıntımda farklı bir akıntı geliyor.acaba diyorum 2 kere mi yumurtluyorum.Anca doktora gıdınce bunu anlayacağım.cevabınla beni rahatlattın
Canım senin fsh lh ne kadar çıktıCanım anladıgım kadarıyla lh fsh den yuksek yNi pko ama doğum kontrol hapı ne işe yarayacakki gebeliği erteliyor gerçi bazı doktorlarda söyle dusunuyo 3-5 ay duzenli kullanımdan sonra yumurtlama düzene giriyormuş ama ben derim ki sen baska bir doktora daha gozuk ve dogum kontrol hapı verirse ısrarla bebek ıstıyorum de bnmde lh hormonum yuksekti diğerleri senin gibi iyiydi inofolic combi verdi pco olanların folik asiti cok faydalı 3 ay kullandım baktım olmuyo sinirlendim bıraktım ucuz bi ilaç da değil 45 lira ve 10 gunde falan bitiyodu ertesi ayı hamile kalmısım cok sukur ama cok dua ettim Rabbime bin şükür dualarla geldi benım bebegım dicem o ki bi baska doktora gozuk sen gene de iltihap falan varsa oda cocugu engelliyo vitamin eksikliği vs .
Lh 9,75 fsh 4,68 sadece bi kere baktırdım ondada böyleydi canım sonucCanım senin fsh lh ne kadar çıktı
Fsh 5,87Lh 9,75 fsh 4,68 sadece bi kere baktırdım ondada böyleydi canım sonuc
Ben de bugün öğrendim ve çok üzüldümCanım pko doğuştan ve kalıtsal. 45-50 gun baya uzun bi döngü pko olanlar cocuk sahıbı olamaz diye bişeyde yok. Cok sukur hamıleyım anladıgım kadarıyla senınde var cocukların Allah bagıslasın pko korkulcak bi hastalık değil hatta hastalık değil bi yumurtlama sekli .
Akıntının yumurtlama akıntısı olduguna emin misin bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtlar ama yumurtlama akıntısı olmayadabılır senınkısı. Ovulasyon testıyle takip et derim doktorada gitmekten korkma ona göre ilaç veriyor sıkıntı yapma canım
Pko lular da kuruluk olmaz tabi eğer yumurtluyosa kımı pko lar yumurtlayabılıyo kımısı duzensiz yumurtluyo kimisi hıc yumurtlamıyo pkonun derecesıne gore değişiyo
Fsh 5,87
Lh 7,63
Estradiol 36,08
Prolaktin 15,04
Adetimin 3. Günü verdiğim hormon testi sonuçları,4 aydır bebek istiyorum 3 kere adet oldum. Korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti ve adetim gecikince soğan kürü uyguladım. Soğan kürüne başladığım 5.gün adet oldum ve 2 gündür de inofolic combi kullanıyordum. Şimdi doktor pco olduğumu ve lh değerimin yüksek olduğunu söyledi.
senin yine degerler fena degil bnm ucurumFsh 5,87
Lh 7,63
Estradiol 36,08
Prolaktin 15,04
Adetimin 3. Günü verdiğim hormon testi sonuçları,4 aydır bebek istiyorum 3 kere adet oldum. Korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti ve adetim gecikince soğan kürü uyguladım. Soğan kürüne başladığım 5.gün adet oldum ve 2 gündür de inofolic combi kullanıyordum. Şimdi doktor pco olduğumu ve lh değerimin yüksek olduğunu söyledi.
Aslinda o kadar yuksek degil ultrasonda pco oldugunu gordu mu kilon var mi benim fsh 6 lh 11 ultrasonda ozellikle sagda fazla pco evlendikten sonra aldigim 8 kilodan sonra ortaya cikti ama senin birbirine yakin degerler aslindaFsh 5,87
Lh 7,63
Estradiol 36,08
Prolaktin 15,04
Ben gecen ay adetim gecikince yapmıştım soğan kürünü bu ay yine mi yapayımCanım soğan kürünü adet bitiminden 2 gun sonra basla ve 15 gün uygula birde bu sekilde dene bende hamıle kalmadan önceki ay yapmıstım. Kesinlikle cok iyi geliyor pco olmana da kafayı hiç takma pcos hamileliğe engel değil inofolic i bende kullandım 3 ay düzenli oda kaliteli yunurtlamanı sağlıyor
Ultrasonda hafif gözüküyor kan sonuçlarına bakalım demişti ama evet ben fazla 3-4 kilom var sonra bozuldu adetimAslinda o kadar yuksek degil ultrasonda pco oldugunu gordu mu kilon var mi benim fsh 6 lh 11 ultrasonda ozellikle sagda fazla pco evlendikten sonra aldigim 8 kilodan sonra ortaya cikti ama senin birbirine yakin degerler aslinda
Senin kaç canımsenin yine degerler fena degil bnm ucurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?