Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti olarak benimde sık idrara çıkma sorunum var iğneyi vuruldugum ikinci gün aşırı bir kasık ağrısı yaşamıştım o günden beri devam eden göğüs hassasiyetim var hala daha devam ediyorBenimde bugün iğne vuruldugum gün dahil 12. Günüm kaset test yaptım zorla görebildiğim bir silik çizgi var ama hiç umudum yok ben mi psikolojik olarak gördüm bilmiyorum
Kaç gün oldu iğneyi vuralı?Belirti olarak benimde sık idrara çıkma sorunum var iğneyi vuruldugum ikinci gün aşırı bir kasık ağrısı yaşamıştım o günden beri devam eden göğüs hassasiyetim var hala daha devam ediyor
Aaa pardon görmedim yazmışsınız.Benimde bugün iğne vuruldugum gün dahil 12. Günüm kaset test yaptım zorla görebildiğim bir silik çizgi var ama hiç umudum yok ben mi psikolojik olarak gördüm bilmiyorum
Güzel olumlu haberlerinizi bekliyorum inşallah. İnanalımBelirti olarak benimde sık idrara çıkma sorunum var iğneyi vuruldugum ikinci gün aşırı bir kasık ağrısı yaşamıştım o günden beri devam eden göğüs hassasiyetim var hala daha devam ediyor
Çatlatma iğnesinden 14 ve 16 gün sonra yapmalısınAaa pardon görmedim yazmışsınız.
Neden umutsuzsunuz. İlk deneme mi?
Bende ilk deneme regl düzensiz olduğu için ne zaman test yapayım bilemiyorum
Bugün iğne vuruldugum gün dahil 12. Dün ve önceki gibi negatifti bugün silik de olsa ilk anda kaset testte cikiyor ama insan umutlanmak istemiyo tabiKaç gün oldu iğneyi vuralı?
Ne zaman test yapmak en doğrusu olur acaba
Merhaba benim iğneden sonra 17. günüm, yumurtlamadan sonra 14. gün bugün kaset testte hiç çizgi çıkmadı olsaydı çıkardı dimiBugün iğne vuruldugum gün dahil 12. Dün ve önceki gibi negatifti bugün silik de olsa ilk anda kaset testte cikiyor ama insan umutlanmak istemiyo tabi
Şimdiye dek çıkması gerekirdi.Merhaba benim iğneden sonra 17. günüm, yumurtlamadan sonra 14. gün bugün kaset testte hiç çizgi çıkmadı olsaydı çıkardı dimi
Evet evet hem günler geçsin istiyorum Hemde krokuyorum negatif olur diye şu an azda olsa insanda umut oluyorBen de pcosum 1 ekimde yaptık iğneyi bende aşırı heyecanlıyım ya 14 gün dolsada test yapsak
Çıkması gerekirdi ama yine de kan testi verin derimMerhaba benim iğneden sonra 17. günüm, yumurtlamadan sonra 14. gün bugün kaset testte hiç çizgi çıkmadı olsaydı çıkardı dimi
Nedense içimde hiç umut yok son 2 gündür göğüslerimde hassasiyet oluştu regl olacak gibiEvet evet hem günler geçsin istiyorum Hemde krokuyorum negatif olur diye şu an azda olsa insanda umut oluyor
Öyle düşünmeyin. Birinimize dua edelim. Rabbim bizi yavrusuz bırakmasın ❤Nedense içimde hiç umut yok son 2 gündür göğüslerimde hassasiyet oluştu regl olacak gibi