- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
Kontrole gittim soğan kürüm bitince, kistim erimiş çok mutluyum Rabbime şükürler olsun.elinden geldiğince düzenli yapmaya çalış bilhassa aç karnına..tadı su gibi zaten ama kokusu mahfediyor..ben içebileceğim kadar ılıtıp burnumu kapatıp tek dikişte içiyordum..tam onbeş gün düzenli yaptım misafirliğe giderken dahi soğanımı yanımda götürdüm :) kahverengi orta bir soğan..onbeş günü aşma ama herşeyin fazlası zarar ve altı ayda bir yapabiliyorsun
Bende yarın klomen kullanıp beş gün sonra inşallah gidicem kontrole .sen ne yaptın canim tam olarak. Maşallah diyelimKontrole gittim soğan kürüm bitince, kistim erimiş çok mutluyum Rabbime şükürler olsun.
Ben gebelik düşnmüyorum kistin var diyince doktor soğan kürü uyguladım sabah akşam kaynatıp içtim 25 gün. Kontrole gidince erimiş kistim işte.Bende yarın klomen kullanıp beş gün sonra inşallah gidicem kontrole .sen ne yaptın canim tam olarak. Maşallah diyelim
İyi masallah. Bende mi öyle yapsam ya çok kararsizim. İlaç mı.kullaniyim yoksa soğan suyu mu iceyimBen gebelik düşnmüyorum kistin var diyince doktor soğan kürü uyguladım sabah akşam kaynatıp içtim 25 gün. Kontrole gidince erimiş kistim işte.
Ben denedim soğan suyunu memnun kaldım. Bu durumda cevabım belliİyi masallah. Bende mi öyle yapsam ya çok kararsizim. İlaç mı.kullaniyim yoksa soğan suyu mu iceyim
Ne güzell darısı başımıza :))Kontrole gittim soğan kürüm bitince, kistim erimiş çok mutluyum Rabbime şükürler olsun.
Anladım canım teşekkür ederim.Ben denedim soğan suyunu memnun kaldım. Bu durumda cevabım belli
15 günden fazla kullanılmamalı diye biliyorumKızlar selam hepinize geçmiş olsun öncelikle adet düzensizliğine soğan kürü kaç ay kullanmalıyım etkisini görürmüyüm doğum kontrol ilacı kullanmak istemiyorum lütfen yardımcı olun
Severusandlily merhaba soğan kürü yaptığın ilk ay sende aşırı iltihap ve akıntı oldumu ve yanında her hangi bişey kullandın mi... 1 yıldır tedavi görüyorum adet duzensizligim var 1,5 yıllık evliyim klomen glifor kortizon hapları Progestan prignova vs bütün ilaçları kullandım hormon tahlillerim normal sorun yok esimdede sorun yok bu ay soğan kürü de 12 gün gecikme yaptı umutlandim ama sonuç hüsran negatif çıktı.. soğan kürü ile beraber bal tarçın çörekotu da kullandim.. tedaviyi bıraktım kendimi bitkisel şeylere verdim... Bu ayda gelmedi bebeğim bakalım ne zaman gelicekpcolular adına sana hoşgeldin diyorum :) geçmiş olsun üzülme canım en kolay tedavi edilen hastalık bu..kesinlikle soğan kürü diyorum sana..sekiz ay sonra soğan kürüyle gebe kalmıştım
Merhaba canım. Bebeklerini kaybetme sebebin nedir araştırıldı mi?eğer bebek istiyorsan soğan kürünü direk dene derim ben kilonda çok güzelmiş hem..folik asit olarakda inofolic combi öneririm :) ikinci gebeliğimde de o vesile olmuştu :) tabi ikisinide kaybettim amaolsun gebe kalabildiğimi öğrenmiş oldum
pıhtılaşma çıktı şuan iğne kullanıyorum inşallah başka sebep yokturMerhaba canım. Bebeklerini kaybetme sebebin nedir araştırıldı mi?
soğan kürü kullandığımda hiçbirşey olmadı akıntım bile artmadı anlamadım bende ama faydası olduğu aşikarSeverusandlily merhaba soğan kürü yaptığın ilk ay sende aşırı iltihap ve akıntı oldumu ve yanında her hangi bişey kullandın mi... 1 yıldır tedavi görüyorum adet duzensizligim var 1,5 yıllık evliyim klomen glifor kortizon hapları Progestan prignova vs bütün ilaçları kullandım hormon tahlillerim normal sorun yok esimdede sorun yok bu ay soğan kürü de 12 gün gecikme yaptı umutlandim ama sonuç hüsran negatif çıktı.. soğan kürü ile beraber bal tarçın çörekotu da kullandim.. tedaviyi bıraktım kendimi bitkisel şeylere verdim... Bu ayda gelmedi bebeğim bakalım ne zaman gelicek
soğan kürü kullandığımda hiçbirşey olmadı akıntım bile artmadı anlamadım bende ama faydası olduğu aşikar
Adet düzensizliğim için soğan suyu içiçem fakat önce testere dişli aslanpençesi mı yoksa soğan suyunumu içmeliyimŞimdide incir kürü ve havuç kürü uyguluyorum soğan kürünün içeriyi temizlediğini düşünüyorum
Adet düzensizliğim için soğan suyu içiçem fakat önce testere dişli aslanpençesi mı yoksa soğan suyunumu içmeliyim
Bende de pıhtılaşma çıktı. Hamile kalana kadar aspirin hamile kaldıktan itibaren de iğne dedi doktor. Sen hamile mısın şu an?pıhtılaşma çıktı şuan iğne kullanıyorum inşallah başka sebep yoktur
evet canım 8+3 şuan..iğne kullanıyorum hıbor...asprin kullanıyordum bende..inşallah bu sefer kucağımıza alırız :)Bende de pıhtılaşma çıktı. Hamile kalana kadar aspirin hamile kaldıktan itibaren de iğne dedi doktor. Sen hamile mısın şu an?
Çooook sevindim canım. Ben de 7gün önce çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim. Belirti falan yok ama oyuzden umutsuzum biraz, sadece beyaz losyon gibi bı akıntı var sadece. İnşallah hamileliktendir.evet canım 8+3 şuan..iğne kullanıyorum hıbor...asprin kullanıyordum bende..inşallah bu sefer kucağımıza alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?