Pco tanısı koyuldu...

Kontrole gittim soğan kürüm bitince, kistim erimiş çok mutluyum Rabbime şükürler olsun.

Kızlar selam hepinize geçmiş olsun öncelikle adet düzensizliğine soğan kürü kaç ay kullanmalıyım etkisini görürmüyüm doğum kontrol ilacı kullanmak istemiyorum lütfen yardımcı olun

Kızlar selam hepinize geçmiş olsun öncelikle adet düzensizliğine soğan kürü kaç ay kullanmalıyım etkisini görürmüyüm doğum kontrol ilacı kullanmak istemiyorum lütfen yardımcı olun
15 günden fazla kullanılmamalı diye biliyorum

pcolular adına sana hoşgeldin diyorum :) geçmiş olsun üzülme canım en kolay tedavi edilen hastalık bu..kesinlikle soğan kürü diyorum sana..sekiz ay sonra soğan kürüyle gebe kalmıştım
Severusandlily merhaba soğan kürü yaptığın ilk ay sende aşırı iltihap ve akıntı oldumu ve yanında her hangi bişey kullandın mi... 1 yıldır tedavi görüyorum adet duzensizligim var 1,5 yıllık evliyim klomen glifor kortizon hapları Progestan prignova vs bütün ilaçları kullandım hormon tahlillerim normal sorun yok esimdede sorun yok bu ay soğan kürü de 12 gün gecikme yaptı umutlandim ama sonuç hüsran negatif çıktı.. soğan kürü ile beraber bal tarçın çörekotu da kullandim.. tedaviyi bıraktım kendimi bitkisel şeylere verdim... Bu ayda gelmedi bebeğim bakalım ne zaman gelicek

Merhaba canım. Bebeklerini kaybetme sebebin nedir araştırıldı mi?

soğan kürü kullandığımda hiçbirşey olmadı akıntım bile artmadı anlamadım bende ama faydası olduğu aşikar

Bende de pıhtılaşma çıktı. Hamile kalana kadar aspirin hamile kaldıktan itibaren de iğne dedi doktor. Sen hamile mısın şu an?
evet canım 8+3 şuan..iğne kullanıyorum hıbor...asprin kullanıyordum bende..inşallah bu sefer kucağımıza alırız :)

evet canım 8+3 şuan..iğne kullanıyorum hıbor...asprin kullanıyordum bende..inşallah bu sefer kucağımıza alırız :)
Çooook sevindim canım. Ben de 7gün önce çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim. Belirti falan yok ama oyuzden umutsuzum biraz, sadece beyaz losyon gibi bı akıntı var sadece. İnşallah hamileliktendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…