İLK DEFA GUNUNDE GELDI SON 2 GUNUM KALDI ADET GORMEYE AGRI VAR DEGISIK BIRSEYLER BEL KASIK AMA TATLI TATLI AGRI ARA ARA MIDEMDE BULANTI OLUYOR GELMEZSE GECELIK TESTİ YAPACAGIM :)
İLK DEFA GUNUNDE GELDI SON 2 GUNUM KALDI ADET GORMEYE AGRI VAR DEGISIK BIRSEYLER BEL KASIK AMA TATLI TATLI AGRI ARA ARA MIDEMDE BULANTI OLUYOR GELMEZSE GECELIK TESTİ YAPACAGIM :)
Canım bende de var pcos 83 kilodan 72 ye indim hamile kalmıştım tabi ilaçta kullanıyordum onunda etkisi ile hamile kalmışım fakat 4 haftalık gebeliğim düşük ile sonlandı
Doktorlar hep söylüyor canım banada dedi kilo verirsen adetin düzene girer kendiliğinden hamile kalırsın diye 66 dan 60 a düştüm geç adet oluyorum yine
Doktorlar hep söylüyor canım banada dedi kilo verirsen adetin düzene girer kendiliğinden hamile kalırsın diye 66 dan 60 a düştüm geç adet oluyorum yine
Doktor pko başlangıcı var dedi ama kendi bile emin değil dediğinden çünkü tahlillerim herşeyim temiz çıktı . Ben kendi kendime kilo verdim ama şöyle faydası oldu belki de , ilaç kullanmadan geçte olsa adet olabiliyorum