Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İLK DEFA GUNUNDE GELDI SON 2 GUNUM KALDI ADET GORMEYE AGRI VAR DEGISIK BIRSEYLER BEL KASIK AMA TATLI TATLI AGRI ARA ARA MIDEMDE BULANTI OLUYOR GELMEZSE GECELIK TESTİ YAPACAGIM :)
İLK DEFA GUNUNDE GELDI SON 2 GUNUM KALDI ADET GORMEYE AGRI VAR DEGISIK BIRSEYLER BEL KASIK AMA TATLI TATLI AGRI ARA ARA MIDEMDE BULANTI OLUYOR GELMEZSE GECELIK TESTİ YAPACAGIM :)
Canım bende de var pcos 83 kilodan 72 ye indim hamile kalmıştım tabi ilaçta kullanıyordum onunda etkisi ile hamile kalmışım fakat 4 haftalık gebeliğim düşük ile sonlandı
Doktorlar hep söylüyor canım banada dedi kilo verirsen adetin düzene girer kendiliğinden hamile kalırsın diye 66 dan 60 a düştüm geç adet oluyorum yine
Doktorlar hep söylüyor canım banada dedi kilo verirsen adetin düzene girer kendiliğinden hamile kalırsın diye 66 dan 60 a düştüm geç adet oluyorum yine
Doktor pko başlangıcı var dedi ama kendi bile emin değil dediğinden çünkü tahlillerim herşeyim temiz çıktı . Ben kendi kendime kilo verdim ama şöyle faydası oldu belki de , ilaç kullanmadan geçte olsa adet olabiliyorum