• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco sendromu ve gebelik çabası olanlar burayaa :)

cakiltasi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
354
115
103
Arkadaşlar merhaba,geçen hafta pco olduğumu öğrendim.3 aylık evliyim ve evlendiğimden beri döngüm 37 lere çıktı normalinde 30 du.kimileri vucüdümün anneliğe hazırlandığını söylediler.(24 yaşındayım buarada).ben yinede doktora kittim daha önce kist olayı olduğundan.doktor pco olduğunu ama hormonlarımın rahmimin çok sağlıklı olduğunu söyledi,korunmayı bırak 3,4 ay dene olmazsa ek tedavi dedi ve folik asit bide bebe aspirini verdi.Sorum şu,genelde pco olanların komple adet olamama gibi bi sorunu var,ben oluyorum sadece döngüm uzadı.bilmiyorum ilk ayda başarabilicekmiyim ama garip olan şu biz eşimle sevgiliykwn bir kaza oldu ve hamile kalmıştım ve doğum kontrol hapı kullanırken.ama 6cm lik kistim vardı ve düşük oldu.yani pcoysam doğum kontrol hapı kullanıyoken nasıl kaldım ? Sizlerdede pco olup şak diye ilk denemeyle 90dan vuran varmı? Gerçekten motivasyona ihtşyacım var :)

Back