• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pco-ovulasyon-gebelik

naz2019

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
27
20
3
36
Arkadaşlar merhaba. pco hastasıyım ve dört yıllık evliyim. 2.yılımda çatlama iğnesi ile bir kızım oldu. şimdi nasip olursa 2.yi düşünüyorum. ayın 27sinde ovulasyon testinde yumurtlama 28inde çatlama gördüm. dün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. acaba acele mi ettim pozitife döner mi? ovulasyon testine devam ettim çatlamadan sonra bir kaç gün sonra yine yumurtlama olacak kadar değildi ama yine de baya koyuydu. bu konu kafamı oldukça kurcalıyor. sürekli bunu düşünüyorum ve sürekli içimde testi tekrarlama isteği oluyor.

Arkadaşlar merhaba. pco hastasıyım ve dört yıllık evliyim. 2.yılımda çatlama iğnesi ile bir kızım oldu. şimdi nasip olursa 2.yi düşünüyorum. ayın 27sinde ovulasyon testinde yumurtlama 28inde çatlama gördüm. dün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. acaba acele mi ettim pozitife döner mi? ovulasyon testine devam ettim çatlamadan sonra bir kaç gün sonra yine yumurtlama olacak kadar değildi ama yine de baya koyuydu. bu konu kafamı oldukça kurcalıyor. sürekli bunu düşünüyorum ve sürekli içimde testi tekrarlama isteği oluyor.
Testlerin varsa atabilir misin

IMG_20211228_225933.webpIMG_20211229_121556.jpgEki Görüntüle 2982314 Eki Görüntüle 2982314

26sında olan tam kırmızıydı onu silmişim
26yı görmem lazım cünkü bu attıkların yumurtlama degil yumurtlama olması icin bak benim testlerime böyle olması lazım

Eklentiler

• AEAD416F-C9A2-494A-B3CA-8935DE51EED8.webp
    AEAD416F-C9A2-494A-B3CA-8935DE51EED8.webp
    36 KB · Görüntüleme: 61
26yı görmem lazım cünkü bu attıkların yumurtlama degil yumurtlama olması icin bak benim testlerime böyle olması lazım
İdrar uçtukça silikleşti tabi bak böyle

Eklentiler

• 33F9EB88-4C6D-49D8-88F6-A83FC3E30E43.webp
    33F9EB88-4C6D-49D8-88F6-A83FC3E30E43.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 48
bunlardan daha koyuydu hatta :KK43:
Benimkiler sence yumurtlama mı bende de adet düzensizliği var çogu kişi yumurtlama dedi bi kişi arada oynayabilir dedi ama 3 gün üst üste pozitif olması oynama gibi degik bence ve yumurtlama akıntım da oldu kesildiği zaman yapınca da silikleşti

Çatlamadan birkaç gün sonraki fotolar var mı peki belki oynama yaptıgı icin tek seferlik koyuluk görmüş olabilirsin

Benimkiler sence yumurtlama mı bende de adet düzensizliği var çogu kişi yumurtlama dedi bi kişi arada oynayabilir dedi ama 3 gün üst üste pozitif olması oynama gibi degik bence ve yumurtlama akıntım da oldu kesildiği zaman yapınca da silikleşti
ardan zaman geçtiği için renkler değişmiş olabilir ama 3 yumurtlama dört çatlama gibi sende

Kizlar mrb.ben ovulasyon testi yapmiorum 2 aydir yaptığım zamanlardada olmadi benim.bazen degerlendiremedim günleri bazende degerlendirmemize rağmen Rabbım nasip etmedi.pkoyum bende.duphaston kullaniorum 2 aydır.onceki yaptığım ovulasyon testlerine baktim 16 18 19 20. Günlerde pozitif gelmis.takvim yöntemine baktim bu ay 18 için gosterio.bende 17 den 21.gune kadar değerlendirebilecem sizce mantıklımi.insallah olur bu ay allahin izniyle Rabbım hepimize nasip etsin

Back