- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Serinyer44
-
Merhabalar benimde adet duzensizligim var 50 gun 60 gunu bile bulabiliyor, pcos var. Suan inofolic de kullaniyorum, yardimci olur msnz neler yaptiniz ne zaman nasil tüketiniz, bu arada hayirli uğurlu olsun hamileliğiniz darisi banaYok hic ilac kullanmadim hep bitkisel seylere yoneldim adacayi testere disli aslanpencesu de ictim ben cok korkuyrm olmayavak diye ciddi anlamda skntiliydi adetlerim
Acaba içmeye ne zaman baslamak gerekiyorHayıt tohumunu aldım cekiyorum günlük Aslan pençesi civanpercemi ile hepsini demleyip içiyorum en son 5.5 cmdi 3cm olmustu suan ne durumda bilmiyorum umarım yok olmustur
Adetten hemen sonra 14 gün boyunca sabah iciceksinizAcaba içmeye ne zaman baslamak gerekiyor
Teşekkür ederim canımAdetten hemen sonra 14 gün boyunca sabah iciceksiniz
Ne demek sizde demi pco varTeşekkür ederim canım
. Zor süreçler gerçekten bende de var nasıl atlaticaz bilemiyorum bende 2 yıldır. İstiyoruz olmuyor bı kere hamile kaldım.oda dusuk oldu ondan beridir olmuyor
Gerçekten çok zor bı durum ben bu ay çakşır suyu içtim herkes o şekilde hamile kalmış halen adet olmadım günlerim yani ama PCO daoldugu için gecikkince insan anlamıyor da biraz geçsin test yapicm eğer bende işe yarar ise sizde yapınMerhaba bende aynı senin gibi evliğimin 5 ayında hamile haldım düşük yaptım ve 2 bucuk yıldırda istiyoruz pco var
Gerçekten çok zor bı durum ben bu ay çakşır suyu içtim herkes o şekilde hamile kalmış halen adet olmadım günlerim yani ama PCO daoldugu için gecikkince insan anlamıyor da biraz geçsin test yapicm eğer bende işe yarar ise sizde yapın
pco olanlara diolae soğan suyu 2 ay araliklarla için pco yok ediyormuş ben sadece 14 gün içtimEvet zor ki ben 1 yıl olmadı bana pco dedikleri
3 ay doğum kontrol hapı kullandım 30 Mayıs'ta son içtim doktor regl ol gel dedi ama 12 gün geçti bende ve negatif hala
Bu esnada hayıt suyu içtim.
Soğan kürü yaptım.
Çakşır suyu arada içtim
Şimdi clife aldım ama regl beklediğim için başlamadım
Denedim ilk onu yaptım hatta... Doktorum la konuştum tarlusan verdi kullan regl ol gel dedi sende durum nepco olanlara diolae soğan suyu 2 ay araliklarla için pco yok ediyormuş ben sadece 14 gün içtim
Ben bugün regl oldum bu ay çakşır suyu içmiştim işe yarar dedim malesef olmadı sizin reglide ağrınız oluyor mu benim çok fena sancım mide bulantım oluyor yaDenedim ilk onu yaptım hatta... Doktorum la konuştum tarlusan verdi kullan regl ol gel dedi sende durum ne
Evet cnm ben varim 2 hamileliğimde de kullandım ve hamile kaldım hatta bi çok tanidigima da tavsiye ettim kiminde ise yaradi kiminde yaramadıHayıt tohumu gebe kalan varmı bayanlar
Evet cnm ben varim 2 hamileliğimde de kullandım ve hamile kaldım hatta bi çok tanidigima da tavsiye ettim kiminde ise yaradi kiminde yaramadı
Bide benim e2 düşük olduğu için adetim bitince 1 hafta kadar Ada Çayı da içiyordum
[/QQUO ilk ayınız damı hamile kaldınız
Ben bugün regl oldum bu ay çakşır suyu içmiştim işe yarar dedim malesef olmadı sizin reglide ağrınız oluyor mu benim çok fena sancım mide bulantım oluyor ya
Hayit tohumu cayi adeti duzenliyor ama yumurtlamaya bir faydasi olmadi bende. Hayit kullanirken yumurta takibi yaptik doktorumla tam 28 gunde adet oldum ama yumurtlatmadi beni. O yuzden biraktik cayiHayıt tohumu gebe kalan varmı bayanlar
Ne ilacı kullanıyor sunuzBende hala bişi yok45 gün oldu.. ilaç içiyorum.
Bakalım ne dicek doktor
Ne ilacı kullanıyor sunuz
Kaulanma zamnaları nasıldı canım mesela adet öncesi sonrası yumurtlama dönemi bunlara dikkat ettiniz mi*Bende polikistik over var hayıt tohumu 3 ay düzenli kullandım 3 ay önce de doğum yaptım kesinlikle işe yarıyor hormon değerlerim çok yüksekti yaşım 20 olmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?