Ben varim arkadaslar hamile kalirsam buraya yazacagim diye kendime soz vermistim :) pco dan sonra buralari o kadar cok okudum ki bir ara takmistim bebekten ziyade kistler yok olsun diye. Gecmeyecek birsey dedi doktorum ama. Genelde 45 gunu buluyordu adetlerim ama 35 oldugu da oluyordu her ay farkli farkli. Oncelikle ilk denemede tutan bos gebelikle sonuclanan 1 hamileligim oldu 1 yil gecti sonra 7. denemede tedavisiz tekrar tuttu suan gec dollenmeyle 1.5 aylik hamileyim bebegi gorduk hafif kanamam var ama en azindan kalp atisi var. Suan kistin yok dedi doktorum. Saglikli sonuclanir mi bilmem ama herseyin Allahtan hayirlisi
Oncelikle zayifim zayif olmak bence onemli 2. Olarak d vit cok cok duusktu 3 ay ilac aldim -ki yine de dusuk - gecen ay hacamat yaptirmistm adet dzensizlige cok taktigim icin, 2 ay oncesine kadar da cok duzensiz sekilde aklima gelirse gunde 1 fincan hayit tohumu suyu ictim neyin faydasi oldu bilmiyorum. Allah nasip etti hersyein hayirlisini isteyin d vitamini ve kilonuza dikkat edin sevgiler.