Amin canım allah razı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin
Yukarda da yazmıştım. Ben bir yıl bebek için uğraştım. O zamanlar ilişkiden sonra hemen belimin altına yastık koyuyordum. Yarım saat öyle yatıyordum. Tuvaletim varsa 1,2 saat tutuyordum, yoksa duşu sabah ezanına doğru alıyordum. İlişkiden sonra hiç kalkmayıp sabaha kadar uyuduğum oluyordu spermler akmasın diye. Neler yaptım neler...
Bebek falan gelmedi. Bunları uygulamak hem bedenen hem fiziksel olarak beni çok yordu. Adama duyduğum sevgiyi bile unuttum ilişki esnasında, bebek düşünmekten. Kafaya takmak dediğim olay da bu zaten. Yok şunu yapayım yok bunu yapayım yok sperm akmasın diye düşünürken kafaya takmış oluyorsun. Ondan sonra gündüz dünyanın en yoğun insanı olsan da, bebeği kafama takmıyorum işlerim oluyor falan desen de bir işe yaramıyor. Gece takıyorsun bir kere. İlişki esnasında sadece zevke bakmak gerek. Sadece adamı düşün, kendini düşün, vücudundaki zevke odaklan. Boşalsın da belimi kaldırayım diye bakarsan kendini kasarsın.. Bunaltırsın.
Hiçbir şey yapmayın arkadaşlar. Bilimsel olarak da bakınca, bir sperm sıvısında milyonlarca döl var. Bir tanesinin ulaşması gebelik için yeterli. Akan aksın, takmayın kafaya. İnsanlar sadece sürtünme yoluyla boşalmayla bile hamile kalıyor. Nasip kısmet bu işler. Tekrar tekrar söylüyorum, ben hamile kaldığım ay hiçbir şey yapmadım.. Normalde 2 günde bi ilişkiye giren çift, ayda toplasan 3-4 kez bir araya geldik. İkimiz de çok yoğunduk, az görüşebiliyorduk çünkü. Belimi kaldırmadım, ilişkiden hemen sonra kalktım tuvalete gittim, duş aldım. Olmasa benim olmazdı o ay. O ay hamile kalmamın tek sebebi allahın nasip etmesinden sonra, kafama takmamamdı. Kendimi biliyorum, vücudumu biliyorum
Çok net hatırlıyorum. Hamile kaldığım gün eşimi cinsel anlamda çok istemiştim. İkimiz için de çok istekli bir beraberlikti. Planlanan değil spontane gelişen bir ilişkiydi. Yani kafamda bebek de yoktu..