- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
konu hakkında bilgim yok ama bişey sormak istedim bu pco.da adet oluyomusun?geç mi oluyo yada olmuyomu ?
Hormonlar düzgün ise nasıl pco oluyorsunuz bi de adetler neden geç geliyor kiBenim de var pco. Hormon testim doktorun demesiyle harika. Uzun zamandır da testlerde sıkıntı gözükmüyor. Ortalama 45 günde bir adet oluyorum. 2.gün acile koşturacak kadar sancılı geçiyor. Eskiden böyle ağrı yapmazdı, evlenince başladı. Ya da üşütmekten oluyor bilmiyorum.
Estağfurullah canm peki düzenli adet görsek o kistler olmucak miBen şu kadarını biliyorum.. Kist dedigimiz seyler aslinda önceki aylardan kalan, gelisemeyen catlayamayan kucuk yumurtalarimiz. Adet göremedikce sayilari artabiliyor, boyutlari buyuyebiliyor ve yumurtalarimizin etrafini cevreliyorlar. Gelen sperm haliyle bir cok yumurtayla karsilasiyor, asıl döllenecek yumurtayla birlesemiyor.
Kimi pko hastalarinda hicbir belirti olmayabiliyor. Kiminde hepsi olabiliyor veya birkaçı.. Yani bizim hormon testlerimizde sıkıntı cikmiyor ama baskalarinin testlerinde cikabiliyor. Kisiden kisiye degisiyor.
Bilgim bu kadar. Gec adet gorme sebebimizi tam bilmiyorum. Sen sorunca tekrar dusundum, neden hormon testlerimiz normal ama gec adet görüyoruz.. Ben de bilmiyorum. Sabahin 5 inde bunu dusunuyorum su an :))))
Tam yardimci olamadim canim kusura bakma.
Estağfurullah canm peki düzenli adet görsek o kistler olmucak mi
benimde bebek istediğimizden beri saçmaladı hormon testim de sıkıntı yok adet olamıyorum. bugun 12.gün oldu geceli. normal ilişkideyken hiç bir sıkıntı yoktu. düzenliydi. anlam veremiyorum
hımm.. oof kesin benimde pco ozaman. nerden çıktı şimdi o hormon napıcaz peki
çok teşekkür ederim açıklaman için içime su serpildi bu kadın hastalıklarından yıllardır çekiyorum ben. Rabbim beterinden korusun gerçi ama çikolata kisti amel. oldum evlendim vajınusmus oldum yendim şimdide bebiş istiyorum adet olamıyorum haliyle sıkıntı stres oldum artık. yınemi olmadı yıne olmıycak bu ay hiiç sıkıntı yapmadm ama yıne adet olmadım. vajınal muayene falan isterler diye ödüm kopuyo vajınusmus yuzunden öyle saçma sapan bi durumdayım artık isyan etmek istemıyorum ama içimden içimden de Allahım nolur artık sağlıklı bir evlada kavusayım birşey cıkmasın artık diyorum. bide benim genelde aklıma gelen basıma gelir sağolsun hiç sektirmez düşüncelerime bile dikkat eder oldum
aynen benimde böyle oldubenimde bebek istediğimizden beri saçmaladı hormon testim de sıkıntı yok adet olamıyorum. bugun 12.gün oldu geceli. normal ilişkideyken hiç bir sıkıntı yoktu. düzenliydi. anlam veremiyorum
Merhaba kızlar usg de pco görüntüsü olup hormon testleri düzgün çıkan var mı böyle olursa pco şüphesi ortadan kalkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?