• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pco olanlar nolurr bi bakın

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Aşırı tüylenme sorunum yüzünden doktora gittim. Ultrason sonucumda en büyüğü 5 mm kistler olduğu pco olduğum yazıyordu. Kilo sorunum yok baya zayıf biriyim. Her ay adet oluyorum en fazla 3 gün gecikme yaşarım sadece aşırı tüylenme sorunum var. Neyse kan da alındı benden. Bugün doktor sonuçlara baktı. Hatta yanında da 2 stajyer erkek vardı. Onlarda baktı sonuçlara. Ilk kan sonucuna baktılar. Hersey normal dedi. Hormon bozukluğu yada herhangi başka bi sorun yok değerlerin hepsi normal dediler. Sonra ultrason sonucuma baktilar pco yazıyor. Adet düzensizliğin var mıydı dedi Hayır dedim tamam o zaman sorun yok dedi. Nasıl tüylenme sorunu yaşıyorsun anlamadım kanda herşey normal belki sen takıntı yapmışsındır dedi. Ilac falan yazmadı. Bu normal mi sizce kanda çıkmama ihtimali falan var mıdır saçmalıyorum ama niye aşırı tüylenme yaşıyorum. 3 kişide yanılıyor olamaz herhalde. Pconun etkileri tüylenme biliyorum kanda normal çıkıp pconun etkisini görmem mümkün mü?

Merhaba
Muhtemelen erkek hormonlarin daha fazla calistigi icin tuylenme yapiyor egerki bir sorun cikmadigsa killarinin cok olmasi imkansiz pco demek hormon bozuklugu,gebelik suresinin uzamasi demektir. Ilac vermiyorlar biliyorum lazer epilasyona git demisti benimde doktorun bir zamanlar ne yazik ki ilacla bitecek birsey degil bu sorun ;) fazla kafaya takmamaya caliss

Merhaba
Muhtemelen erkek hormonlarin daha fazla calistigi icin tuylenme yapiyor egerki bir sorun cikmadigsa killarinin cok olmasi imkansiz pco demek hormon bozuklugu,gebelik suresinin uzamasi demektir. Ilac vermiyorlar biliyorum lazer epilasyona git demisti benimde doktorun bir zamanlar ne yazik ki ilacla bitecek birsey degil bu sorun :KK66: fazla kafaya takmamaya caliss
Canim sorun bu zaten. Erkeklik hormonu mu ne normalmis hatta bütün degerlerim normalmis. Tek tek okuyatak saydılar. Yanındaki 2 stajyerde hormonal hic bi sorun yok dediler. Sen tuylenmeni abartıyor olma dedi bide doktor. ama aşırı tuylenmem var. Söyledim bunu da epilasyona git bisey kalmaz ilac veremem dedi. Hatta pvo olduğumu kanda soylemediler basta ultrason kağıdına bakınca şaşırdılar.

asiri tuylenme dedigin nedir ? biraz bahseder misin bolgelere gore kil tipinden ve yogunlugundan. bendede kust falan yok ama pcom var.

asiri tuylenme dedigin nedir ? biraz bahseder misin bolgelere gore kil tipinden ve yogunlugundan. bendede kust falan yok ama pcom var.
Canim yüzümde ve tüm bacaklarımda. Aslında daha cocukken bilmeyerek jilet degdiriyordum hiç tüyler yokken bile banyoda çaktırmadan alıp kullanırdım. yüzümde kuzenime iple aldırdıktan sonra çoğaldı ayva tüylerim vardı hep. Acaba bu mu etki etti.

Canim yüzümde ve tüm bacaklarımda. Aslında daha cocukken bilmeyerek jilet degdiriyordum hiç tüyler yokken bile banyoda çaktırmadan alıp kullanırdım. yüzümde kuzenime iple aldırdıktan sonra çoğaldı ayva tüylerim vardı hep. Acaba bu mu etki etti.

sadece yüz ve tüm bacak mı var. İnternette bakıp bir karşılastır. Polikistik over , hirsutizm falan yaz. Seninki aşırı kalmıyor :)

Back