• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCO OLANLAR ACIL BAKARMISINZ

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
30
Kizlar doktordan geliyorum doktor bana D vitamini verdi arti 20170720_174109.jpg bunlari verdi ve dediki klomen de etkili bi ilactir fakat kist problemi cok yaratiyor bu daha etkili bir ilac dedi ve 5 gun kullanip cuma gunu gel dedi bunlardan kullanan oldumu ignemi yapacak yoksa iliski gunumu onerecek anlamadim klomen 2 kez olmadi vs vs bende ilk kez bu doktora gttim 14 aylik evliyom ve hormon degerlerine bakip bu tedaviyi onerdi lh 9.30 fsh5.84 cikti 7 ay once lh 16.8 di dustu baya ama nasil bilmeedim

Ben de bir yıllik evliyim ikinci ayimda gebe kalmıştım ama dış gebelikmis olmadi.. sonra bi suru doktora gittm hepsi de bir yilin dolmasini beklemek lazim dedi ilac tedavisi başlatmadilar . Süt hormonum yuksekmis ilacla dustü gecen ay, bu ay da baska doktora gittm pko var dedi bana da d vitamini icrren folik asit verdi ise yaradi mi bilmiorm ama yeni hamile oldugumu ogrendim tavsiye ederim etkili bi ilac inofolic şase diye geciyor

Csnim ben hc hamile kalmadim ama bana da doktor d vitsmini verdi ins bu ay banada nasip olur

Inşallah canim ben cok sitres yapıyordum sitres cok etkliyor bu ay tatile gittk doktor pko var deyince bu ay da olmicak sandm kafamdan atmistm gebeligi.. iki uc gun once gece surekli idrara cikinca suphelendm test yaptm ve sok oldum. Allahim sana ve senin gibi isteyen herkese yasatsn bu duyguyu en onemlisi sitres yapmamakmis unutma

Allah razi olsun canim sagol stres yapmyrm zaten stresli bi halim yok sadece artk anne olmak istyrm en kisa zmaanda olur mu olmaz mi diye 7 24 bir stresim yok yani germiyorym kendimi simdi ki doktorym iyi umudum var allahin iznyle

Back