Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pco lu olupta sonunda çocuğu olmayan kimsryi görmedim. Pco luyum, ilk oğlumu 5 yıl bekledik. Üçüzlerim ise 2.5 yaşındalar. Ayrıca 35 yaltan sonra geriledi her ay adet oluyorum. (Üçüzlerim 38 de doğdu)
Maşallah rabbim bağışlasin .pko sadece tedavi gerektiriyor yoksa çocuk olmayacak diye bir şey yok.

Maşallah rabbim bağışlasin .pko sadece tedavi gerektiriyor yoksa çocuk olmayacak diye bir şey yok.

Gerçi hemen hamile kalanlarida duydum pko olup.

Bide ben isteyince hemen olsun cinslerdenim :) sabır gerekiyor ama bir an önce kucağımiza alalım istiyorum bebisimizi :)

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Gerçi hemen hamile kalanlarida duydum pko olup.

Bide ben isteyince hemen olsun cinslerdenim :) sabır gerekiyor ama bir an önce kucağımiza alalım istiyorum bebisimizi :)

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım.evet mesela kız kardeşim şükür doğal yoldan ve istediği zaman kaldı.

Ne güzel darısı bizlere inşallah. Bende doğal yolla olsun istiyorum boşuna hormon hapları kimyasallar almak istemiyorum.
Öyle tabi kimyasal ama onlar olmasa ben adet bile olamıyorum .o yüzden hep iyi yönünden bakalım kuzum

kızlar hsg de oldum gercekten acımıyor azıcık zaten 2 dk suruyor temiz de cıktı hamd olsun. tek su kilolarım kaldı

kızlar hsg de oldum gercekten acımıyor azıcık zaten 2 dk suruyor temiz de cıktı hamd olsun. tek su kilolarım kaldı
PKOYA RAĞMEN İKİNCİ ÇOCUĞUMA HAMİLEYİM..MAALESEF PKO KİLOYU VE STRESİ SEVEN Bİ RAHATSIZLIK..KİLOLAR GİTTİKÇE DEĞERLER VE HORMONLARDA DÜZENE GİRİYOR STRESTEN UZAK DURUN HER AY HAMİLE KALMAK İÇİN YADA KALAMADINIZ DİYE ÜZÜLMEKTENSE GEREKENİ YAPIN VE GERİSİNİ ALLAH'A BIRAKIN..:) OLACAKTIR EMİNİM..

Sağlıklı bir hamilelik olsun insallah. Darısı tüm pko olupta isteyenlere :)

Kesinlikle kilo çok önemliymis. Yürüyüş yaptıkça adetim düzenlenmeye başladı benimde.

Sağlıklı bir hamilelik olsun insallah. Darısı tüm pko olupta isteyenlere :)

Kesinlikle kilo çok önemliymis. Yürüyüş yaptıkça adetim düzenlenmeye başladı benimde.
Aminin.. umarım herkes bu hissi tadar :) stres kilo yapıyor aldıkça daha çok stres veremedikçe stres yürüyüş çok önemli ve kahvaltı önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…