- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Haklısın canım bizim için gecikme diye bir şey yok benimde 44 bulduğu oldu sonuçta ondan daha da gecikse anca farkederim yani herhalukarda insan 30-35 aralığını bekliyortatlım işte dün yazıdıgım gibi adet düzenim 25-45 arası ama genel ortalama 30-33 arası bugunde 33 deyim
Haklısın canım bizim için gecikme diye bir şey yok benimde 44 bulduğu oldu sonuçta ondan daha da gecikse anca farkederim yani herhalukarda insan 30-35 aralığını bekliyorKan testi yapmış mıydın
Geç kalmış değilsin canım sakin bozma morelini her vakit vaktine esirdir ☺20 yasında anne olmayı bende dusunseydim diyorum şimdi hersey zamanında cok guzel
1-2 gün daha bekle bakalım eğer dayanamazsan yap canım bir şey kaybetmezsin akşam acile git ver hemen bir test devlet hastanesi de yapıyor internetten bakarsın olmadıyok yapsam hemen yazarım zaten hic bir hamilelik belirtisi yok bende
1-2 gün daha bekle bakalım eğer dayanamazsan yap canım bir şey kaybetmezsin akşam acile git ver hemen bir test devlet hastanesi de yapıyor internetten bakarsın olmadı
Sanırım biz sabrımızla sınanacağızdayanıcam canım beklicem nasipse
Ben de elimden geldiğince değerlendirmiştim ama sonuç yine hüsran olunca bıraktım artık ovu testlerini. Ağrım oluyor zaten yumurtlama zamanı, bu ay o da olmadı. Ben de boşverdim, ailemin yanına geldim değişiklik olsun diye 3 haftadır eşimle de ayrı kaldık. Yaz bitince iyi bi dr bulup yumurtlama takibi yaptırıcam, muhtemelen klomen verecekler yine, bu kez kullanırım artık yapıcak bi şey yok.Bizim sanırım durumumuz böyle canım dün de mesela resmen pik olacak gibiydi resimde tam net değil de ama artık yumurtlama dönemi de geçmiştir 1 hafta 10 güne kadar regli olmam gerekiyor bu ovülasyonlar bende işe yaramıyor kafayı bozdum50li almıştım neyse her ay yapar atarım böyle Benimde senin gibi en koyu olduğu zaman cumartesiydi misal sonra pazar sabah yaptım acayip silikti sanırım tutmadı hiç bir şey hissetmiyorum
Eki Görüntüle 2177638
O koyu durumunda ağrım oldu karnım ağrıdı saplandı falan değerlendirdim ucundan kaçırmadıysam tabi şimdi yine karnımın sağ tarafında bazen üstte ağrı var 2 gündür ama soğuk aldım ya da kistler yapıyor yumurtlayamadım diye düşünüyorum yine testler koyulaşmaya çalışıyor ama dediğin gibi ovülasyonla olmuyor bizim iş yumurtlama takibi en mantıklısıBen de elimden geldiğince değerlendirmiştim ama sonuç yine hüsran olunca bıraktım artık ovu testlerini. Ağrım oluyor zaten yumurtlama zamanı, bu ay o da olmadı. Ben de boşverdim, ailemin yanına geldim değişiklik olsun diye 3 haftadır eşimle de ayrı kaldık. Yaz bitince iyi bi dr bulup yumurtlama takibi yaptırıcam, muhtemelen klomen verecekler yine, bu kez kullanırım artık yapıcak bi şey yok.
İnşallah canımO koyu durumunda ağrım oldu karnım ağrıdı saplandı falan değerlendirdim ucundan kaçırmadıysam tabi şimdi yine karnımın sağ tarafında bazen üstte ağrı var 2 gündür ama soğuk aldım ya da kistler yapıyor yumurtlayamadım diye düşünüyorum yine testler koyulaşmaya çalışıyor ama dediğin gibi ovülasyonla olmuyor bizim iş yumurtlama takibi en mantıklısıHakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize
Inşallah canım düşünmeyince takmayınca daha iyi olabiliyor bir çok insan bu süreçte düşünmemeye akışa bırakarak gebe kalmayı başarabilmiş bizde bunu yapabiliriz bende henüz 20 yaşındayım 1 yıldır evliyim eşim bu konuda çok ilgili benimle çok yardımcı oluyir bana kötü ve olumsuz düşününce öyle dusunmemem konusunda uyarır ama ben yinede elimde olmadığı için yapamıyorum ya uxuluyirum gercekten
herkes söyluyor sogan kurunu cok iyi diye
Kızlar çok önemli bir sorum olacak ! Benim adet yarın normal de bugün kahverengi bir akıntı gibi bişi geliyor adetim de normal değildir ilk gün kan renginde geliyor ikinci üçüncü günü renk değişiyor doktora sordum kilo kaybettiğin için olabilir herhangi bi sorun yok demişti böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu bugün direk kahverengi akıntı gibi geliyor böyle olmamıştı kist var diye mi acaba
sanmam canım için rahat olsun belirli zaman sonra benimde adetim bazen kahverengi baslıyor bazen kırmızı
Inşallah canım AminnnAynı bende öyle bide hani ufak miğdem bulansın Can'ım bişi çeksin eşim hemen bişi mi var yoksa diye seviniyor gibi oluyor o Zaman ben daha çok üzülüyorum dediğin gibi kolay değil inşallah yakın Zaman da Allah nasip eder bizlere
Test yapsana canım ☺kızlar 33. günümde bitti adetsiz
Test yapsana canım ☺
kızlar 34 deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?