Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tatlım işte dün yazıdıgım gibi adet düzenim 25-45 arası ama genel ortalama 30-33 arası bugunde 33 deyim
Haklısın canım bizim için gecikme diye bir şey yok benimde 44 bulduğu oldu sonuçta ondan daha da gecikse anca farkederim yani herhalukarda insan 30-35 aralığını bekliyor Kan testi yapmış mıydın

Ben de elimden geldiğince değerlendirmiştim ama sonuç yine hüsran olunca bıraktım artık ovu testlerini. Ağrım oluyor zaten yumurtlama zamanı, bu ay o da olmadı. Ben de boşverdim, ailemin yanına geldim değişiklik olsun diye 3 haftadır eşimle de ayrı kaldık. Yaz bitince iyi bi dr bulup yumurtlama takibi yaptırıcam, muhtemelen klomen verecekler yine, bu kez kullanırım artık yapıcak bi şey yok.

O koyu durumunda ağrım oldu karnım ağrıdı saplandı falan değerlendirdim ucundan kaçırmadıysam tabi şimdi yine karnımın sağ tarafında bazen üstte ağrı var 2 gündür ama soğuk aldım ya da kistler yapıyor yumurtlayamadım diye düşünüyorum yine testler koyulaşmaya çalışıyor ama dediğin gibi ovülasyonla olmuyor bizim iş yumurtlama takibi en mantıklısıHakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize

İnşallah canım

Aynı bende öyle bide hani ufak miğdem bulansın Can'ım bişi çeksin eşim hemen bişi mi var yoksa diye seviniyor gibi oluyor o Zaman ben daha çok üzülüyorum dediğin gibi kolay değil inşallah yakın Zaman da Allah nasip eder bizlere

herkes söyluyor sogan kurunu cok iyi diye

Evet denicem adet bitince cnm 1 senedir falan deniyoruz düzenli ilişki ama Nasıl desem daha önce böyle kafama takmıyordum yumurtlama gününe de dikkat etmiyordum hiç sonradan düzenli ilişki var niye hamile kalamıyorum dedim ama yumurtlamalara hiç dikkat etmedim bakmadım yani bi 6 aydır dikkat etmeye çalışıyorum doktora gittim bir problem yok diyorlar hormon testi yapacak bu adetim de

Kızlar çok önemli bir sorum olacak ! Benim adet yarın normal de bugün kahverengi bir akıntı gibi bişi geliyor adetim de normal değildir ilk gün kan renginde geliyor ikinci üçüncü günü renk değişiyor doktora sordum kilo kaybettiğin için olabilir herhangi bi sorun yok demişti böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu bugün direk kahverengi akıntı gibi geliyor böyle olmamıştı kist var diye mi acaba

sanmam canım için rahat olsun belirli zaman sonra benimde adetim bazen kahverengi baslıyor bazen kırmızı

kızlar 34 deyim

Hayırlı Günler canım. Düzensizlik olunca malesef böyle beklemek zorunda kaliyoruz. Aşağı yukarı adetinin en geç geleceği zamani tahmin ediyorsundur. O zamana kadar sabret bence. Gevelik varsa bile (inşallah) gec öğrenmek daha iyi. Kimyasal vs riski oluşuyor erken ögrenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…