• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pco lu bayanlar sivilceye çözüm bulabıldınız mı?

kujum

lilyum
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
1.932
107
363
kızlar bende pcoluyum yüzümdekı sivilceler birbirine geçmiş durumda. 3 yıl kadar dıana 35 kullandım şimdilerde bırakdım fakat yüzüm tekrar sivilcelendi. dermatoloji doktorum bi sürü tedavi denedi ama en son roacutane diyo. bende kullanmak istemıyorum çünkü birçok yan etkisi var ve roacutane sivilcelerime çözüm olur mu bilemıyorum. sivilcelerım yumurtalıklarımdakı kistten dolayı oluyo çünkü roacutane buna çözüm olabılır mı kızlar yardımınıza ve deneyımlerınıze ihtiyaçım var. aldıgım kılolar yetmezmiş gibi bide sivilceler eklendi lütfen yarım !!!!!!!!

kızlar kimse bu sorunu yaşamıyor mu? yardımcı olun lütfen fikir verin napabılırım roacutane kullanayımmı

mrb. bende bu sorunu yaşıyorum . roaccutane kullandım 6 ay geçmişti ama şimdi ilaç biteli 10 ay oluyor ve 2 aydır yine aynı eskisi gibi çıkmaya başladı..diane 35 te kullandım bırakınca yine aynı..dr. söyledim roaccutane kullandıktan sonra yine çıkıyosa yapacak bişey yok dedi...iyileşmesi zor dedi yani pkodan dolayı geçmiyo bu sivilceler heralde ..pko olmasa belki roaccutane dan sonra çıkmazdı sivilceler bilemiyorum deneyebilirsin ama bence tekrar çıkar....

bu haber çok kötü yaaa :( pco lularda tedaviye ragmen geri çıkabılıyor yani.... ne yapcaz biz bu sivilcelerle... başka kullanıp sonuç alan arkadaş yok mu?

kızlar bı yardımcı olun yaa deneyımlerinizi yazın

aynı sorunu bende yaşadım bekarken başladım dıane 35 kullanmaya ...bırakınca hepsi tekrar geliyordu.bazı kişiler evlenince geçer demişti:))) ne demek ya bu ne saçmalıyosunuz derdim.ama doğruymuş evlendikten sonra baya düzeldi (doktorda hormonal dengler daha düzene girer fln demişti evlenince geçer olayını onayladı yani).daha sonra soğan kürü uyguladım uygularken ilk 15 günlük uygulama sonrasında sivilcelerim ve aynı zamanda pcomda yokoldu kürü tavsiye ederim arkadaşlar.

benım sivilcelerim evlendikten sonra çıktılar. tesadüf bende bugun soğan kürüne başladım ilk bardagımı 1 saat önce hüplettim :71: 2. bardak için akşamı bekliyorum. teşekkür ederim yorumun için. inşallah hem sivilcelerime hem pco'ma iyi gelir

peki soğan kürüne aylık periyotlarla halen devam ediyor msun? yoksa 15 gun içtin pco'n bitti bı daha oluşmadımı

sarımtrak akıntıların yoğun bi şekilde gelmeye başladığında inş pconda gitmiş olucak.sivilceleri ilk biraz fazlalaştırıyor ...umarım geçer zor bu durumlar çok iyi bilirim insanların cildine bakıp iç geçirmelerim çok olmuştur.soğan suyunu biraz sıcağa yakın içtim ben i.saraçoğlu öle demişti.

ben ılık içtim bugun ama bundan sonrakı soğan sularını sıcak içeyim. sivilcelerin geçmesini öyle çok istıyorumkı sabrım kalmadı ama çözüm bulamıyorum

hormonal denge için testere dişli aslan pençesi ve hayıt tohumu kürleride var ama ben içemedim onları ...soğan suyu çok lezzetli kaldı onların yanında ....:27:

çok tiskinıyorum ben sogan suyunu ıçerken nefesımı tutuyorum

Back